Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jadranka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/133cb9f40fc4.jpg
Pozdrawiamy z nad cycaEmilka głównie je i śpi, prawie nie płacze. Jest straszna przytulanką więc siedzimy i się przytulamy. W końcu czwarty trymestr, a w zasadzie to dopiero powinna się rodzić
Ważona dwa dni temu miała 3.5 kilo więc mleczko mamy służy
PięknaJadranka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCccierpliwa wrote:Aniu az w szoku jestem ze ty taka chudzi ka 44 a ja mam dokladnie te same 40 i mi jakos leca... wzielam wlasnie bo byly niby obcisle ale nie za bardzo i stwierdzilam ze dobrze ze jeszcze przytyje to beda akurat a teraz sa ok jak wypiore ale po czasie leca z tylka i co chwile musze podciagac ze wyklinam ze 38 nie wzielam jednak
Przed ciążą nosiłam 40/42 więc czy ja wiem czy taka chuda jestem?
U mnie zawsze problem był z nogawkami bo przy 178cm prawie wszystko było za krótkie. Stąd takie rozmiary.
A teraz długo mnie nie wywalało. Ostatnio chyba coś lekko ruszyło dopiero.
Ale lato będzie, idą krótkie spodenki, w domu i tak siedzę to zbytnio się ubierać nie trzeba -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/222a54908fad.jpg
Oto mój cud. Niedawno miał jeszcze 9mm, teraz 25mm i już ręce, nogi, głowę
Machał rączkami i nogami, wspaniały widok. Niesamowite, że taki mały, a już wszystko ma na swoim miejscu
. To daje mi dodatkowego kopa, żeby zapewnić mu najlepsze warunki na te kolejne 7 miesięcy
.
Przy okazji odwiedziłam szefową, poinformowałam o ciąży i idę na zwolnienie od sierpnia.
W moczy wyszły mi dość liczne bakterie i leukocyty, ale przyznam się, że nie robiłam ze środkowego strumienia. Cały czas też aplikuję luteinę dopochwową i czasem odczuwam pieczenie, swędzenie, chociaż ból przy oddawaniu moczu też występował niedawno. Muszę powtórzyć w niedzielę, póki co mam przepisany klotrimazol.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 15:36
Kaczorka, summer86, Maja84, KateHawke, lamka, Achia, olik321, Yoselyn82, Bajkaaa, JustynaG, pilik, Lusesita, Rucola, Jeżowa, Amy333, Luna1993, blue00, malka lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
agulineczka wrote:Malwas chyba hormony u mnie szaleja, bo sie poplakalam na widok Twojego zdjecia z usg. Piękny maluszek!
Jesteśmy na podobnym etapie i mam nadzieje, ze w przyszla srode tez zobaczę takie cudo
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Agulineczka ja na początku ciąży miałam idealne tsh no w okolicy 1 a koło 12tc zaczęło drastycznie spadać ale moja endo tłumaczyła że przy maksymalnej becie tak spać a tsh o w ciąży lepiej w tą stronę i że maksymalnie do 20tc powinno takie być ni ale jeszcze niżej spadło więc zobaczymy mi dziś powie.
Co do jodu to ja jem w mama dha premium plus ale wcześniej jadłam osobno bo mi endo kazała bo takie są zalecenia dla osób w ciąży i dla starających się -
Groszki maja się dobrze
szybciutko rosną - jeden 8+0 drugi 8+2
Ufff... Dziekuje za kciuki :*lamka, KateHawke, JuicyB, agulineczka, Jadranka, Achia, reset, olik321, Yoselyn82, Kaczorka, Flowwer, Karma88, Barbarka1984, Lena21, Bajkaaa, pilik, Lusesita, Rucola, Luna1993, blue00, malka lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Jadranka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/133cb9f40fc4.jpg
Pozdrawiamy z nad cycaEmilka głównie je i śpi, prawie nie płacze. Jest straszna przytulanką więc siedzimy i się przytulamy. W końcu czwarty trymestr, a w zasadzie to dopiero powinna się rodzić
Ważona dwa dni temu miała 3.5 kilo więc mleczko mamy służybuziaczki od e-cioci i uściski
Jadranka lubi tę wiadomość
-
Jardanka jeszcze nie zacałowałaś ?!!!
Malwas ja tam widzę na zdjeciu uśmiech dziecka ♡Jadranka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
olik321, Kaczorka, KateHawke, Barbarka1984, Lena21, Bajkaaa, reset, Luna1993, blue00, Phnappy, Maja84, Jeżowa lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Jadranka jaka sliczna
Phnappy ciesze sie ze maluszki maja sie dobrze
Malvas ja tez widze usmiechsliczny maluszek
Jadranka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
olik321 wrote:Flower pięknee!! poka fote z boku albo linka
https://www.facebook.com/marketplace/item/1641253045957333 tu link gdzie kupiłam
Jak widać z tyłu wszysko w powijakach ale pranie i wkładanie do szaf zacznę dopiero za mies. Meble niech się przewietrzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 14:23
olik321 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Phnappy wrote:Groszki maja się dobrze
szybciutko rosną - jeden 8+0 drugi 8+2
Ufff... Dziekuje za kciuki :*
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Jadranka - Emilka Słodziak!!
Przytulajcie się jak najwięcej, bo z miesiąca na miesiąc niunia będzie miała coraz więcej energii do poznawania świata i już nie będzie tak przytulaśnie :p
Malwas - dzidziutek superpięknie się rozwija!
A jak chcesz dodać fotkę to na zapodaj musisz wejść w zakładkę "na forum/forum" i po załadowaniu zdjęcia skopiować cały link z BBCode i go po prostu tutaj wkleić.
Flowwer - łóżeczko ekstra
Phnappy - to teraz już troszkę możesz odetchnąćbliźniaki dają radę
My już pierwszy spacer mamy zaliczony. W końcu moje dziecko zaczęło się uśmiechać do zdjęć!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b93974c4932.jpg
Yoselyn82, lamka, Flowwer, KateHawke, reset, Phnappy, JuicyB, pilik, Jadranka, JustynaG, Lusesita, Jeżowa, Amy333, Luna1993, blue00, Maja84, Emiilka, Karma88, malka lubią tę wiadomość