Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jadranka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/133cb9f40fc4.jpg
Pozdrawiamy z nad cyca
Emilka głównie je i śpi, prawie nie płacze. Jest straszna przytulanką więc siedzimy i się przytulamy. W końcu czwarty trymestr, a w zasadzie to dopiero powinna się rodzić 
Ważona dwa dni temu miała 3.5 kilo więc mleczko mamy służy

Piękna
Jadranka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCccierpliwa wrote:Aniu az w szoku jestem ze ty taka chudzi ka 44 a ja mam dokladnie te same 40 i mi jakos leca... wzielam wlasnie bo byly niby obcisle ale nie za bardzo i stwierdzilam ze dobrze ze jeszcze przytyje to beda akurat a teraz sa ok jak wypiore ale po czasie leca z tylka i co chwile musze podciagac ze wyklinam ze 38 nie wzielam jednak
Przed ciążą nosiłam 40/42 więc czy ja wiem czy taka chuda jestem?
U mnie zawsze problem był z nogawkami bo przy 178cm prawie wszystko było za krótkie. Stąd takie rozmiary.
A teraz długo mnie nie wywalało. Ostatnio chyba coś lekko ruszyło dopiero.
Ale lato będzie, idą krótkie spodenki, w domu i tak siedzę to zbytnio się ubierać nie trzeba
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/222a54908fad.jpg
Oto mój cud
. Niedawno miał jeszcze 9mm, teraz 25mm i już ręce, nogi, głowę
Machał rączkami i nogami, wspaniały widok. Niesamowite, że taki mały, a już wszystko ma na swoim miejscu
. To daje mi dodatkowego kopa, żeby zapewnić mu najlepsze warunki na te kolejne 7 miesięcy
.
Przy okazji odwiedziłam szefową, poinformowałam o ciąży i idę na zwolnienie od sierpnia
.
W moczy wyszły mi dość liczne bakterie i leukocyty, ale przyznam się, że nie robiłam ze środkowego strumienia. Cały czas też aplikuję luteinę dopochwową i czasem odczuwam pieczenie, swędzenie, chociaż ból przy oddawaniu moczu też występował niedawno. Muszę powtórzyć w niedzielę, póki co mam przepisany klotrimazol.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 15:36
Kaczorka, summer86, Maja84, KateHawke, nick nieaktualny, nick nieaktualny, olik321, Yoselyn82, Bajkaaa, JustynaG, pilik, Lusesita, Rucola, Jeżowa, Amy333, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malka lubią tę wiadomość

Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
U Ciebie to już będzie mały bobas!agulineczka wrote:Malwas chyba hormony u mnie szaleja, bo sie poplakalam na widok Twojego zdjecia z usg. Piękny maluszek!
Jesteśmy na podobnym etapie i mam nadzieje, ze w przyszla srode tez zobaczę takie cudo 

Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Agulineczka ja na początku ciąży miałam idealne tsh no w okolicy 1 a koło 12tc zaczęło drastycznie spadać ale moja endo tłumaczyła że przy maksymalnej becie tak spać a tsh o w ciąży lepiej w tą stronę i że maksymalnie do 20tc powinno takie być ni ale jeszcze niżej spadło więc zobaczymy mi dziś powie.
Co do jodu to ja jem w mama dha premium plus ale wcześniej jadłam osobno bo mi endo kazała bo takie są zalecenia dla osób w ciąży i dla starających się
-
Groszki maja się dobrze
szybciutko rosną - jeden 8+0 drugi 8+2 
Ufff... Dziekuje za kciuki :*
nick nieaktualny, KateHawke, JuicyB, agulineczka, Jadranka, nick nieaktualny, reset, olik321, Yoselyn82, Kaczorka, Flowwer, Karma88, Barbarka1984, Lena21, Bajkaaa, pilik, Lusesita, Rucola, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malka lubią tę wiadomość

staramy się już ponad 2 lata
- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane
-
Śliczności!Jadranka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/133cb9f40fc4.jpg
Pozdrawiamy z nad cyca
Emilka głównie je i śpi, prawie nie płacze. Jest straszna przytulanką więc siedzimy i się przytulamy. W końcu czwarty trymestr, a w zasadzie to dopiero powinna się rodzić 
Ważona dwa dni temu miała 3.5 kilo więc mleczko mamy służy

buziaczki od e-cioci i uściski

-
Jardanka jeszcze nie zacałowałaś ?!!!
Malwas ja tam widzę na zdjeciu uśmiech dziecka ♡

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
olik321, Kaczorka, KateHawke, Barbarka1984, Lena21, Bajkaaa, reset, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Phnappy, Maja84, Jeżowa lubią tę wiadomość

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Jadranka jaka sliczna

Phnappy ciesze sie ze maluszki maja sie dobrze
Malvas ja tez widze usmiech
sliczny maluszek
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
olik321 wrote:Flower pięknee!! poka fote z boku albo linka
https://www.facebook.com/marketplace/item/1641253045957333 tu link gdzie kupiłam

Jak widać z tyłu wszysko w powijakach ale pranie i wkładanie do szaf zacznę dopiero za mies. Meble niech się przewietrzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 14:23
olik321 lubi tę wiadomość

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Czekam na zdjecie ♡♡♡Phnappy wrote:Groszki maja się dobrze
szybciutko rosną - jeden 8+0 drugi 8+2 
Ufff... Dziekuje za kciuki :*
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Jadranka - Emilka Słodziak!!

Przytulajcie się jak najwięcej, bo z miesiąca na miesiąc niunia będzie miała coraz więcej energii do poznawania świata i już nie będzie tak przytulaśnie :p
Malwas - dzidziutek super
pięknie się rozwija!
A jak chcesz dodać fotkę to na zapodaj musisz wejść w zakładkę "na forum/forum" i po załadowaniu zdjęcia skopiować cały link z BBCode i go po prostu tutaj wkleić.
Flowwer - łóżeczko ekstra
Phnappy - to teraz już troszkę możesz odetchnąć
bliźniaki dają radę 
My już pierwszy spacer mamy zaliczony. W końcu moje dziecko zaczęło się uśmiechać do zdjęć!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b93974c4932.jpg
Yoselyn82, nick nieaktualny, Flowwer, KateHawke, reset, Phnappy, JuicyB, pilik, Jadranka, JustynaG, Lusesita, Jeżowa, Amy333, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Maja84, Emiilka, Karma88, malka lubią tę wiadomość