Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
pilik wrote:Mycha gratulacje!!
U mnie po wizycie wszystko w porządku, maluch ma 4,58cm, nt 1,2, nosek jest, serduszko w porządku, wszystkie przepływy tez. Pierwszy raz maluch tak fikał. Raz głowa z jednej, zaraz z drugiej, uroczy widok
Zdjęcia słabe przez to, ale udało się podpatrzeć i wg gin dziewczynka pytałam czy to się może zmienić, powiedziała że teoretycznie może, ale raczej jej się nie wydaje żeby coś się pojawiło
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5dd500523d5c.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dae6c0671256.jpg
Pilik slicznosci -
Gratulacje ,3 pilik nie zapomnij o porcji wirusków ciążowych pod choinkę dla nas walczących ja te dziewczyńskie chętnie łyknę
Flowwer lubi tę wiadomość
-
pilik wrote:Mycha gratulacje!!
U mnie po wizycie wszystko w porządku, maluch ma 4,58cm, nt 1,2, nosek jest, serduszko w porządku, wszystkie przepływy tez. Pierwszy raz maluch tak fikał. Raz głowa z jednej, zaraz z drugiej, uroczy widok
Zdjęcia słabe przez to, ale udało się podpatrzeć i wg gin dziewczynka pytałam czy to się może zmienić, powiedziała że teoretycznie może, ale raczej jej się nie wydaje żeby coś się pojawiło
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5dd500523d5c.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dae6c0671256.jpg
I kocham takie zdjęcia niech córeczka rośnie
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Biorę cichaczem będę dziś egoistką i sobie skitram pod choineczką póki nikt nie widzi.... :*
Flowwer, pilik, summer86 lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Biorę cichaczem będę dziś egoistką i sobie skitram pod choineczką póki nikt nie widzi.... :*
Lunaris lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flo Ty to raz na nas smarkniesz i wszystkie będziemy w ciąży
Flowwer, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Flo Ty to raz na nas smarkniesz i wszystkie będziemy w ciąży
Agniechaaaa, Lunaris, Anna Stesia, innamorata88, summer86, Bocianiątko, Lusesita, Sarna84, mi88, KateHawke lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Mycha mega gratulacje! Uściski dla dzielnej mamy i równie dzielnej Uli
Pilik mega się ciesze, że wszytsko ok. A zdjęcia rewelacyjne!
Anna Stesia a jak stwierdzili, że masz za duże napięcie macicy? Masz jakieś objawy? To twardnienie brzucha? Czy coś jeszcze?
Summer mnie też co chwile coś pobolewa. Nie ciągle, ale czasem mnie boli Jan na @ przez chwilę, czasem mnie coś zakłuje, ale ostatnio mnie kości miednicy bolały jak siedziałam po turecku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 00:39
-
Pilik, bardzo się cieszę, że z maluszkiem wszystko ok Zdjęcia super
Malka, wczoraj przed snem też miałam ból jak na @, ale przeszło. Chyba pora się przyzwyczaić ale dla spokoju zapytam o to wszystko lekarza za tydzień. Moja lista pytań chyba będzie długa.
Flowwer, nie pamiętam czy tu pisałaś czy na grudniowym wątku - nie martw się brakiem objawów, u mnie poza bólem na @ i sennością nic się nie działo. A mdłości miałam może 4 dni, około 7-8 tygodnia.
Milego dnia wszystkim życzę -
Dziękuje dziewczyny!
Ja się wczoraj ucieszyłam bo się dowiedziałam że moja gin ma w usg opcje 3D i będziemy przechodzić jak dzidziuś podrośnie. Bo teraz jeszcze wiele nie było widać. Na następnej wizycie obiecala że poszukamy ładnego obrazu już się nie mogę doczekać! Zaraz po nowym roku idę.
Co do objawów - mnie zaczęło męczyć w 7 tygodniu. Mdłości całodobowe i brak ochoty na cokolwiek. Do dzisiaj dię pojawia i ciężko z jedzeniem, ale duuuuzo lepiej jest. Za to bóle pleców i pośladków mnie dobiją a gin powiedziała że takie rzeczy mijają dopiero w wysokiej ciąży, teraz niestety mam się nastawić że może być gorzej... wszystko trzeba przetrwać! Powiem Wam że mało innych rzeczy mnie teraz interesuje. Mam gdzieś sprzątanie, jak nie daje rady to nie gotuje itd. bez spiny zupelnie. Dziecko najważniejsze przecież!
Aa przyszedł mi zestaw do hybryd dzisiaj będę robić pierwszy raz. I chce sobie poduszkę uszyć taką podobną do tej C. Zobaczę co mi z tego wyjdzie :p
Miłego dnia i ogromne kciuki za Mi!!malka, mi88, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Pilik super zdjęcia, no i najważniejsze że dzidziuś ma się dobrze:)
dziewczyny mam pytanie...
Gin umówił mnie dopiero na 2.01 chodzę na nfz. Będzie to prawie 12 tydz a coś przebąkiwał że mi ma wystawić skierowanie na badania prenatalne, czy to nie za późno?umówię się gdzieś wogóle?wkurzył mnie troche nie powiem...czy juz teraz gdzieś dzwonić bez skierowania?Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justya85 wrote:Pilik super zdjęcia, no i najważniejsze że dzidziuś ma się dobrze:)
dziewczyny mam pytanie...
Gin umówił mnie dopiero na 2.01 chodzę na nfz. Będzie to prawie 12 tydz a coś przebąkiwał że mi ma wystawić skierowanie na badania prenatalne, czy to nie za późno?umówię się gdzieś wogóle?wkurzył mnie troche nie powiem...czy juz teraz gdzieś dzwonić bez skierowania?
Skierowanie jest Ci potrzebne tylko jak będziesz robić na NFZ. Masz wskazania? Jak nie to już się umawiaj bo są dość długie kolejki. Jak będziesz w 12tc to już może nie być miejsc. Też idę na wizytę dopiero 2.01.
-
malka wrote:Skierowanie jest Ci potrzebne tylko jak będziesz robić na NFZ. Masz wskazania? Jak nie to już się umawiaj bo są dość długie kolejki. Jak będziesz w 12tc to już może nie być miejsc. Też idę na wizytę dopiero 2.01.Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justyna85 - poszukaj prywatnie i posprawdzaj opinie na znanylekarz.pl. To jednak super ważne badanie i dobrze trafić do lekarza, który poświęci Ci dużo czasu, wszystko krok po kroku sprawdzi.
Nie pamietam niestety skąd jesteś, ale jeśli Wawa lub okolice, to polecam tego pana w tej klinice: https://multimed.pl/lekarze/lek-med-radoslaw-rodzoch/