Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Podrzućcie mi
ja kocham prasowanko
mogę Wam wszystko w kancik zrobić łącznie z majtkami
malka lubi tę wiadomość
-
Lunaris oj tam ja też zaczynałam od ciąży spożywczej
dobre i to na sam poczatek.
Lunaris lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
myślałam że się jeszcze poukrywam
nie mówiłam jeszcze wszystkim, potem powiedzą że ukrywałam ciążę do połowy
uciekam spać Kochane! nadrobiłam wszystko tu i na majowym testowaniu, czuję się spełnionaDobranoc.
-
nick nieaktualny
-
O jeej Lunaris, jaki ty masz już śliczny brzuszek!
a ja dopiero w 17tc zaczynam mieć ciążowy zamiast spożywczego
Jeżowa, Ania wasze brzucholki też ślicznusie
Flo Szymuś jak zwykle żartowniśale dobrze że po IP się uspokoiłaś.
Blue kochamy wizyty na których jest wszystko cacy
Ja dziś w końcu jadę do domu. 4 dni opiekowałam się babcią bo mamie daliśmy wyjechać na trochę odpocząć.
Mój brzuszek już pęcznieje. I kurde zaczynam chodzić w nocy 3 razy do wc... Co to będzie potem... -
nick nieaktualny
-
Lunaris, spory, ale jaki zgrabny! Ja bym się cieszyła - widać, że dzidek dobrze rośnie. Pewnie to jeden z tych co to umieją się rozpychać łokciami o swoje
A ja mam tak głupio - taką kulkę między kościami biodrowymi, a wokół pępka sterczy brzuch, który już zgubiłam. Też go pewnie wysadziło od ciąży, bo ja zamiast przytyć to schudłam 1.5 kg odkąd wiem. W spodniach coraz mniej luzu.
Miłego dnia! -
nick nieaktualnyFlower dobrze, że się uspokoiłaś, takie dni bez ruchów dziecka są moim zdaniem normalne, często tak miałam. Dopiero po 30 tygodniu czułam codziennie
Kate kochana ja w nocy wstaje ze sto razywspółczuję
Olik teściowej nie zazdroszczę, moja taka sama. Kiedyś mi zrobiła awanturę, że nie chciałam do babci męża jechać do szpitala zakaznego z dzieckiemdobrze że już dziś będziesz miała spokój
Ja pomyślałam, że będę mila i ją zaprosiłam w majowke do nas. Oczywiście jest zajęta i nie może, a dzień później zdjęcia na fb z koncertu z koleżankamito zaprosiłam ponownie na moje urodziny za tydzień. Oczywiście odnowiła. Taki *** jak ja do niej na 50-tke pojadę w tym roku. Emek też jest zły i widzi jak mi przykro
Aniu wyglądasz super :* a tych ubranek i pierdółek tylko wydaje się dużo
Bajeczko mam nadzieję, że trochę Ci ulży, bo się zamęczysz
Lunaris brzuszek śliczny! I się nie przejmuj że tak szybkomi z kolei w tej ciąży jest dużo mniejszy niż w pierwszej. Wtedy szybko mnie wywaliło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 07:17
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:A jak z gorączką, przeszło Ci? Teściowa mam nadzieję następnym razem najpier pomyśli.
Emka tez wzięło i całą noc oboje kaszlalismy. Trudno juz wazne ze zaraz wracamy.
Lamka jak samopoczucie?
Miłego dnia dziewczyny -
Dzien dobry. Ja to probuje sie opanowac, zeby w szal zakupow ciuszkow nie wpasc, a Wy tu tyle stron debatujecie? ☺
Nika na kiedy masz termin? Mi wposal 28 grudnia gin. ☺ Aha i jaki masz zestaw lekow? Bo to mi chyba umknelo.
Spokojnej niedzieli dziewczyny. Lapcie sily!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Olik bezpiecznej drogi
Dzięki dziewczyny, z rana jakoś mi lepiej, czarne myśli przespałam, może nie będę wielorybem za kilka miesięcy tylko teraz tak dzidziol straszyU mnie waga w miejscu a brzuch rośnie...
Luna niezła teściowa... będziesz zdrowsza a ona jeszcze sama przyjdzie
Summer współczuję bezsenności- przerabiałam to z synkiem, od 6czy 7 miesiąca pobudka codziennie o 3.20 i do 7 nie spałam a potem jeszcze drzemka 2h. Wiesz że potem mój syncio miał taki rytm? Pierwsze 3 miesiące budził się o 3.20 płakał godzinę bo nie mógł zrobić kupy a jak już wysadził (za pomocą różnych experymentalnych metod) to najadł się pogadał i szedł spać o 7zawsze się zastanawiałam czy to ja się budzę czy dziecko w brzuchu mi odpala hormon "pobudka"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 07:56
-
nick nieaktualnyOlik dzięki. U mnie bez zmian, jeden dzień w miarę, kolejny beznadziejny, że ledwo z łóżka wstaję... Dzisiaj trochę chcę się zrelaksować i zadbać o siebie - robię hybrydy, farbuję włosy, jakaś fajna kąpiel, wczoraj mąż mi podciął końce, więc full wypas niedziela.
Lunaris, olik321, Emiilka, Jeżowa, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Karma, ja mam z OM na 13.12, a z ostatniego usg na 11.12. Ale nie przywiązuję się do daty - podobno kobiety z PCOS rzadko rodzą o czasie, zwykle wcześniej.
Co do leków, to mam Clexane 60 mg. Jeśli wyniki glukozy się pogorszą to dostanę nocną insulinę.
Z suplementów biorę folian 0.4, b-complex, jodid 200, cholinę, inozytol ok 2000, aspargin, kwasy omega 3, wit D + K2 (4000). Nie biorę żadnego gotowego zestawu, bo nie ma takiego, żeby zawierał wyłącznie foliany i do tego nie miał wit A.
A Ty jakie masz zalecenia? -
Lunaris, właśnie z M rozmawialiśmy, że ciekawe czy po porodzie pory aktywnosci się sprawdzą
bo jak się wybudzam koło 3 to Mała nieźle w brzuchu wywija.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 08:14