Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Summer życzę co by nie
....ach te uroki macierzyństwa

Lamcia a u Ciebie wizyta też już jakoś na dniach czy miałaś? trochę się gubię przez to wolne. -
Lunaris brzuszek masz super, juz ładnie rośnie

olik bezpiecznej podróży
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyLunarisku mam dopiero 16.05, a później prenatalne 28.05, chociaż zastanawiam się, czy nie przenieść na 25.05, bo 27.05 mamy rocznicę ślubu i może byśmy gdzieś pojechali na kilka dni (eMek ma urlop
).
Edit: widzę, że dr Rubisza nie ma 25.05, więc zostanie 28.05.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 08:39
-
nick nieaktualnyLamka 16 już niedługo, szybko zleci
już okruszek będzie duży 
Mi się znów śniło usg, że to chłopak :p wszyscy mi tak wchodzą na głowę z płcią, że mi się to po nocach śni. Ciekawe czy zawsze przy drugim rodziny tak wariuja
ja we wtorek mam wizytę, już się denerwuje. Śniło mi się też zakładanie szwu
-
Lamka coś mi się kołatało że masz jakoś przed mną lub po mnie- ja mam 11 więc już niebawem może podejrzymy maluchy
Świetny pomysł z wyjazdem -ostatnia szansa na jakiś czas żeby pobyć tylko we dwoje 
Luna u mnie jakoś cisza... nikt nic nie mówi, nikt nie pyta ale w sumie poza Mamą i Babcią oraz moim bratem to więcej nie mam bliskiej rodziny. Ojcu jeszcze nie powiedziałam
nie żyjemy za blisko ale muszę się zebrać bo w końcu sie z FB dowie
mam plan na dzień ojca go ułaskawić informacją
-
nick nieaktualny
-
Lamka tez wczoraj myślałam czy nie kupić zestaw do gybryd.. w sumie mam ładne swoje paznokcie ale obecnie maluje bezbarwnym dłonie. A hybryda zawsze dłużej trzyma niż lakier..
Dziewczyny jest szansa ze skoro w ciąży normalnie wypadają mi włosy to po ciąży nie będzie bum? -
Yoselyn, Wy na dniach już lecicie na wakacje, prawda?
Liczymy na codzienną fotkę pięknych widoków 
Mnie naszło na barszczyk z botwniki, a że eMek nie lubi to dziś muszą być dwa dania. Mnie jakoś ostatnio od mięsa odrzuca, a to chyba niezbyt dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 09:16
-
summer86 wrote:Yoselyn, Wy na dniach już lecicie na wakacje, prawda?
Liczymy na codzienną fotkę pięknych widoków 
Mnie naszło na barszczyk z botwniki, a że eMek nie lubi to dziś muszą być dwa dania. Mnie jakoś ostatnio od mięsa odrzuca, a to chyba niezbyt dobrze.
tak tak lecimy, juz przebieram nogami
nie moge sie doczekac
a zdjecie oczywiscie wstawie
Lunaris, summer86, nick nieaktualny, nick nieaktualny, KateHawke lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Luna1993 wrote:Lunaris a mama jak zareagowała? Pamiętam, że się tym martwilas, albo coś mylę
Powiem Wam że moja Mama zaskoczyła mnie totalnie. Spodziewałam się, że opadnie jej szczęka a potem będzie kazanie a tymczasem szczęka opadła mnie... Nie podniosła żadnych fanfar i owacji ale zaczęła robić plany. Przyjęła to bardzo naturalnie (choć do tej pory cały czas podkreślała co myśli o moim związku z Ciastkiem- na nielegalu i że żyjemy na odległość). Dała mi klucze od działki (WOW! 2 lata nie mieliśmy tam wstępu bez specjalnego zaproszenia) i powiedziała żebyśmy korzystali kiedy chcemy. Powiedziała że jak się dziecko urodzi a ja macierzyński skończę to ona będzie się opiekować dziećmi żebym mogła do pracy wrócić (choć nie planowałam przez 2-3 lata...). Na koniec powiedziała, żebyśmy wzięły w kredyt mieszkanie i ona je będzie spłacać. Moje mieszkanie mam na własność z bratem (jest za granicą nie wiadomo czy wróci) więc rozwiążemy sytuację raz na zawsze. Normalnie nie wiem co jej się stało...i jeszcze ANI SŁOWA żebyśmy z Ciastkiem coś pozmieniali. Przeżyłam totalny SZOK! oby więcej takich
Yoselyn82, Emiilka, summer86, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Jeżowa, Bajkaaa, pilik, olik321, Karma88, malka, KateHawke, JustynaG, Sarna84, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:tak tak lecimy, juz przebieram nogami
nie moge sie doczekac
a zdjecie oczywiscie wstawie 
Nie dziwię się, że przebierasz
Nas w taką pogodę też nosi, marzy nam się wypad nad morze lub w góry, ale raczej się przed porodem już nie wybierzemy. Mam nadzieję, że może pod koniec września uda się chociaż na 3-4 dni wyskoczyć, ale dużo będzie uzależnione od tego jak sprawnie nam przeprowadzka pójdzie.
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczyny!!!!
Majówka zmietza ku koncowi ale mnie to nie martwi, bo ja do pracy jeszcze tylko 3 tygodnie a pózniej laba:) obym czuła się na siłach z niej korzystać... Ta ciąża leci bardzo szybko.
Nika pisałaś ze kobietu z PCOS rodzą szybciej, to jest jakoś udowodnione?
Lunka Ty się płcią nie martw, bo teraz i tak nic nie zmienisz a i tak nie masz obowiazku uszczęśliwiać innych... Tu bedziesz szczęśliwa niezależnie od płci, emek sam jest sobie winny bo to jego plemnik :p a reszta niech się cmoknie
Olik wracajcie bezpiecznie i szybko zapomnij o tym koszmarnym weekendzie. Szkoda nerwów.
Lunaris niezły brzucholek:) mnie też wydelo na początku, ale jak wydęło to tsk zostało i już tylko rosło:)
Flo jestem pewna, ze Szymek sobie chilluje w upały. Leo też jest mało aktywny a wczoraj wieczorem jak mu pukalam w brzuch to szwagier mnie opieprzyl ze będzie się jąkał (!) przestraszylam się i juz nigdy mu nie puknę
będę tylko masowac i głaskać 
Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam. Dziś kolejny aktywny dzień, idziemy z Leo zwiedzać świat
Miłego dnia!!!
nick nieaktualny, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Sammer z rana o jedzeniu ?!! Już mi ślinka cieknie na samą myśl. Ja dziś na obiad rosół i rolady

Luna a co IP i brak ruchów to dostałam ochrzan bo to za długo trwało zwłaszcza że mam Trimbofilię która może doprowadzić do zawału łożyska a dodatkowo ciąża z IVF to jest pod "specjalnym nadzorem ".
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyLunaris po prostu WOW ! Aż nie wiem co powiedzieć
nic tylko się cieszyć! W końcu to Twoja mama, może zrozumiała, że Twoje życie to Twoje decyzje a ona powinna Cię wspierać niezależnie od wszystkiego
aż zazdroszczę 
Rucola, ja się nie martwię, ja już chcę tylko wiedzieć
bo tyle pięknych różowych ubranek widziałam !
Flower przepraszam, nie miałam pojęcia. To nie miało być złośliwe, chciałam tylko uspokoić
:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 09:29
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry! Wy o jedzeniu a ja dopiero wzięłam euthyrox i godzinkę sobie poczekam :p
Co do snów mi się dzisiaj śniły prenatalne :p raz że zamiast mojego doktora była pani doktor która przyznała że nie ma sensu robić PAPP-A a potem prenatalne u kogoś innego i takie piękne zdjęcia miałam. Chyba Za dużo o tym czytałam :p do wizyty już nic !
Miłego dnia
-
Flowwer, muszę rano rozplanować jedzenie, bo jak tego nie zrobię to później jem co pod ręką

Przyspieszasz wizytę u gina tak jak zalecili na IP?
A co do trombofilii, masz ją stwierdzoną na podstawie mutacji czy innych badań? Już nie pamiętam jak to było u Ciebie..
A co do tematów kulinarnych - marzy mi się ciasto drożdżowe z rabarbarem
jak się będę dobrze czuła to chyba zrobię na przyszły weekend.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 09:37
Flowwer, Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość
-
Haha ja też sobie pomyślałam że może wreszcie dotarło do niej że mam prawie 40 lat
i juz od dawna jestem samodzielna, to moje życie. Ona ma chyba syndrom pustego gniazda i dlatego lubi się tak wtrącać i swoje opinie i rządy wprowadzać. Siedzi sama to kogoś musi ustawiać
Teraz pewnie się cieszy że będzie miała zajęcie jak się dziecko urodzi:P Miło dla odmiany dostać wsparcie a nie ochrzan.
Kurcze robią w tv ciasto rabarbarowe..ale bym zjadła!
nick nieaktualny, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lunaris, spójrz na mój post wyżej
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny