Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Summer życzę co by nie
....ach te uroki macierzyństwa
Lamcia a u Ciebie wizyta też już jakoś na dniach czy miałaś? trochę się gubię przez to wolne. -
Lunaris brzuszek masz super, juz ładnie rośnie
olik bezpiecznej podróżyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyLunarisku mam dopiero 16.05, a później prenatalne 28.05, chociaż zastanawiam się, czy nie przenieść na 25.05, bo 27.05 mamy rocznicę ślubu i może byśmy gdzieś pojechali na kilka dni (eMek ma urlop
).
Edit: widzę, że dr Rubisza nie ma 25.05, więc zostanie 28.05.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 08:39
-
nick nieaktualnyLamka 16 już niedługo, szybko zleci
już okruszek będzie duży
Mi się znów śniło usg, że to chłopak :p wszyscy mi tak wchodzą na głowę z płcią, że mi się to po nocach śni. Ciekawe czy zawsze przy drugim rodziny tak wariujaja we wtorek mam wizytę, już się denerwuje. Śniło mi się też zakładanie szwu
-
Lamka coś mi się kołatało że masz jakoś przed mną lub po mnie- ja mam 11 więc już niebawem może podejrzymy maluchy
Świetny pomysł z wyjazdem -ostatnia szansa na jakiś czas żeby pobyć tylko we dwoje
Luna u mnie jakoś cisza... nikt nic nie mówi, nikt nie pyta ale w sumie poza Mamą i Babcią oraz moim bratem to więcej nie mam bliskiej rodziny. Ojcu jeszcze nie powiedziałamnie żyjemy za blisko ale muszę się zebrać bo w końcu sie z FB dowie
mam plan na dzień ojca go ułaskawić informacją
-
nick nieaktualny
-
Lamka tez wczoraj myślałam czy nie kupić zestaw do gybryd.. w sumie mam ładne swoje paznokcie ale obecnie maluje bezbarwnym dłonie. A hybryda zawsze dłużej trzyma niż lakier..
Dziewczyny jest szansa ze skoro w ciąży normalnie wypadają mi włosy to po ciąży nie będzie bum? -
Yoselyn, Wy na dniach już lecicie na wakacje, prawda?
Liczymy na codzienną fotkę pięknych widoków
Mnie naszło na barszczyk z botwniki, a że eMek nie lubi to dziś muszą być dwa dania. Mnie jakoś ostatnio od mięsa odrzuca, a to chyba niezbyt dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 09:16
-
summer86 wrote:Yoselyn, Wy na dniach już lecicie na wakacje, prawda?
Liczymy na codzienną fotkę pięknych widoków
Mnie naszło na barszczyk z botwniki, a że eMek nie lubi to dziś muszą być dwa dania. Mnie jakoś ostatnio od mięsa odrzuca, a to chyba niezbyt dobrze.
tak tak lecimy, juz przebieram nogaminie moge sie doczekac
a zdjecie oczywiscie wstawie
Lunaris, summer86, Luna1993, lamka, KateHawke lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Luna1993 wrote:Lunaris a mama jak zareagowała? Pamiętam, że się tym martwilas, albo coś mylę
Powiem Wam że moja Mama zaskoczyła mnie totalnie. Spodziewałam się, że opadnie jej szczęka a potem będzie kazanie a tymczasem szczęka opadła mnie... Nie podniosła żadnych fanfar i owacji ale zaczęła robić plany. Przyjęła to bardzo naturalnie (choć do tej pory cały czas podkreślała co myśli o moim związku z Ciastkiem- na nielegalu i że żyjemy na odległość). Dała mi klucze od działki (WOW! 2 lata nie mieliśmy tam wstępu bez specjalnego zaproszenia) i powiedziała żebyśmy korzystali kiedy chcemy. Powiedziała że jak się dziecko urodzi a ja macierzyński skończę to ona będzie się opiekować dziećmi żebym mogła do pracy wrócić (choć nie planowałam przez 2-3 lata...). Na koniec powiedziała, żebyśmy wzięły w kredyt mieszkanie i ona je będzie spłacać. Moje mieszkanie mam na własność z bratem (jest za granicą nie wiadomo czy wróci) więc rozwiążemy sytuację raz na zawsze. Normalnie nie wiem co jej się stało...i jeszcze ANI SŁOWA żebyśmy z Ciastkiem coś pozmieniali. Przeżyłam totalny SZOK! oby więcej takichYoselyn82, Emiilka, summer86, Achia, blue00, lamka, Jeżowa, Bajkaaa, pilik, olik321, Karma88, malka, KateHawke, JustynaG, Sarna84, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:tak tak lecimy, juz przebieram nogami
nie moge sie doczekac
a zdjecie oczywiscie wstawie
Nie dziwię się, że przebierasz
Nas w taką pogodę też nosi, marzy nam się wypad nad morze lub w góry, ale raczej się przed porodem już nie wybierzemy. Mam nadzieję, że może pod koniec września uda się chociaż na 3-4 dni wyskoczyć, ale dużo będzie uzależnione od tego jak sprawnie nam przeprowadzka pójdzie.Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczyny!!!!
Majówka zmietza ku koncowi ale mnie to nie martwi, bo ja do pracy jeszcze tylko 3 tygodnie a pózniej laba:) obym czuła się na siłach z niej korzystać... Ta ciąża leci bardzo szybko.
Nika pisałaś ze kobietu z PCOS rodzą szybciej, to jest jakoś udowodnione?
Lunka Ty się płcią nie martw, bo teraz i tak nic nie zmienisz a i tak nie masz obowiazku uszczęśliwiać innych... Tu bedziesz szczęśliwa niezależnie od płci, emek sam jest sobie winny bo to jego plemnik :p a reszta niech się cmoknie
Olik wracajcie bezpiecznie i szybko zapomnij o tym koszmarnym weekendzie. Szkoda nerwów.
Lunaris niezły brzucholek:) mnie też wydelo na początku, ale jak wydęło to tsk zostało i już tylko rosło:)
Flo jestem pewna, ze Szymek sobie chilluje w upały. Leo też jest mało aktywny a wczoraj wieczorem jak mu pukalam w brzuch to szwagier mnie opieprzyl ze będzie się jąkał (!) przestraszylam się i juz nigdy mu nie puknębędę tylko masowac i głaskać
Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam. Dziś kolejny aktywny dzień, idziemy z Leo zwiedzać świat
Miłego dnia!!!Luna1993, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Sammer z rana o jedzeniu ?!! Już mi ślinka cieknie na samą myśl. Ja dziś na obiad rosół i rolady
Luna a co IP i brak ruchów to dostałam ochrzan bo to za długo trwało zwłaszcza że mam Trimbofilię która może doprowadzić do zawału łożyska a dodatkowo ciąża z IVF to jest pod "specjalnym nadzorem ".
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyLunaris po prostu WOW ! Aż nie wiem co powiedzieć
nic tylko się cieszyć! W końcu to Twoja mama, może zrozumiała, że Twoje życie to Twoje decyzje a ona powinna Cię wspierać niezależnie od wszystkiego
aż zazdroszczę
Rucola, ja się nie martwię, ja już chcę tylko wiedziećbo tyle pięknych różowych ubranek widziałam !
Flower przepraszam, nie miałam pojęcia. To nie miało być złośliwe, chciałam tylko uspokoić:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 09:29
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry! Wy o jedzeniu a ja dopiero wzięłam euthyrox i godzinkę sobie poczekam :p
Co do snów mi się dzisiaj śniły prenatalne :p raz że zamiast mojego doktora była pani doktor która przyznała że nie ma sensu robić PAPP-A a potem prenatalne u kogoś innego i takie piękne zdjęcia miałam. Chyba Za dużo o tym czytałam :p do wizyty już nic !
Miłego dnia -
Flowwer, muszę rano rozplanować jedzenie, bo jak tego nie zrobię to później jem co pod ręką
Przyspieszasz wizytę u gina tak jak zalecili na IP?
A co do trombofilii, masz ją stwierdzoną na podstawie mutacji czy innych badań? Już nie pamiętam jak to było u Ciebie..
A co do tematów kulinarnych - marzy mi się ciasto drożdżowe z rabarbaremjak się będę dobrze czuła to chyba zrobię na przyszły weekend.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 09:37
Flowwer, Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość
-
Haha ja też sobie pomyślałam że może wreszcie dotarło do niej że mam prawie 40 lat
i juz od dawna jestem samodzielna, to moje życie. Ona ma chyba syndrom pustego gniazda i dlatego lubi się tak wtrącać i swoje opinie i rządy wprowadzać. Siedzi sama to kogoś musi ustawiać
Teraz pewnie się cieszy że będzie miała zajęcie jak się dziecko urodzi:P Miło dla odmiany dostać wsparcie a nie ochrzan.
Kurcze robią w tv ciasto rabarbarowe..ale bym zjadła!
Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny