Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny proszę tu się odezywav regularnie co u was:)
Ania?
GG?
Barbarka u ciebie spokój czy może już cosi się dzieje?
Dziewczyny jak możecie to chociażby mały wpis że jesteście że jest wszystko dobrze
Z góry dziękujęRucola, KateHawke, Phnappy lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Nika, nie robiłam nigdy tego badania (niestety), więc nie pomogę. Ale może dziewczyny na BBF więcej powiedzą:
https://bellybestfriend.pl/forum/problemy-i-komplikacje/clexane,7211,39.html
Jest też dziewczyna o nicku Czara z czerwcówek, wiem że ona robi anty-Xa regularnie.
-
Nika poza Tobą to chyba tylko Bociek ma tak szerokie pojęcie na temat krzepliwości
Emilka trzymam kciuki, zeby było już coraz lepiej... Antoś jest teraz najważniejszy :*Emiilka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Nika, ja męczyłam mojego doktorka o tego typu badania (i tak robię wszystko prywatnie) i jakoś nie załapał tematu. A obawiam się trochę czy przy mojej aktualnej wadze dawka 0,4 jest wystarczająca. Jak będę za tydzień zanosić GBSa to dopytam czy u mnie w Alabie w ogóle robią to badanie.
Dobrze, że u Was dokładnie to monitorują. -
summer86 wrote:Nika, ja męczyłam mojego doktorka o tego typu badania (i tak robię wszystko prywatnie) i jakoś nie załapał tematu. A obawiam się trochę czy przy mojej aktualnej wadze dawka 0,4 jest wystarczająca. Jak będę za tydzień zanosić GBSa to dopytam czy u mnie w Alabie w ogóle robią to badanie.
Dobrze, że u Was dokładnie to monitorują.
Mi mówili ze wynik w ciągu tygodnia-dwóch, ale w praktyce przyszedł po prawie 3 tygodniach, bo majówka się wpierdzieliła
Kosztowało 55 zł (proszę, jednak mój kalafiorowo-encortonowy mózg coś zapamiętuje)summer86 lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Dziewczyny proszę tu się odezywav regularnie co u was:)
Ania?
GG?
Barbarka u ciebie spokój czy może już cosi się dzieje?
Dziewczyny jak możecie to chociażby mały wpis że jesteście że jest wszystko dobrze
Z góry dziękujęogólnie maluch na wczorajszej wizycie miał 471 g i na prenatalnych drugich potwierdziła ze chłopak
jedynie co wyszło ze maluszek ma podejrzenie 6 paluszkow u prawej stopy, lewej nie pokazał będziemy monitorować na kolejnych wizytach. Ogólnie staram sie was czytać ale próbuje zamknąć tematy w pracy żeby iść spokojnie na l4
Trzymam kciuki za wszystkie maluszkiLusesita, Lunaris, summer86, KateHawke, Karma88, Lena21, Barbarka1984, lamka, Bajkaaa, blue00, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
GG mój najlepszy przyjaciel ma 6 palców u jednej stopy (polidaktylia) -jest pianistą i zawsze mówił ze szkoda że nie u ręki
Dobrze że rośniecie zdrowo -
A dziewczyny w najnowszym numerze Dziecko są fajne kupony rabatowe, m.in. na SuperMami, Smyk, Lennylamb (chusty).
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/911af529d023.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/55bc132170bc.jpgRucola, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Miały być kotlety mielone ale wyszła mizeria młode ziemniaczki jaja sadzone i kefir
GDZIE ta przesyłka??? -
Lunaris wrote:GG mój najlepszy przyjaciel ma 6 palców u jednej stopy (polidaktylia) -jest pianistą i zawsze mówił ze szkoda że nie u ręki
Tym tropem idąc to szkoda, że nie mam dwóch mózgówPrzydałyby się
Rucola lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Tym tropem idąc to szkoda, że nie mam dwóch mózgów
Przydałyby się
Napisałam to w sensie że nie stanowi to żadnego problemu w życiu codziennym. Jeśli ktoś to odebrał inaczej to przepraszam, nie planowałam nikogo urazić. -
Lunaris wrote:Napisałam to w sensie że nie stanowi to żadnego problemu w życiu codziennym. Jeśli ktoś to odebrał inaczej to przepraszam, nie planowałam nikogo urazić.
Lunaris, ja tak to odebrałam właśnie - że to w sumie defekt kosmetyczny. A z dwoma mózgami to chodziło mi o to, że tak jak Twojemu przyjacielowi zawodowo szósty palec by się przydał, tak mnie by się zawodowo przydały dwa mózgiLunaris, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Oki nie zrozumiałam (przeczytałam że on powinien mieć 2 mózgi, ciążowy brain!) -pomyślałam że mogłam kogoś urazić tym co napisałam.
PRZYSZŁA paczkaale otworzę po jaju sadzonym :]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 14:16
KateHawke, lamka lubią tę wiadomość
-
oooo! pan doktor odpisał! No szok, żeby tak szybko. Mam utrzymać Encorton 15 mg i Clexane 0.6 i na wizycie 21.05 pokazać wyniki. Może wtedy coś zmienimy. Dobrze że nie muszę nic kombinować i przyspieszać wizyt, uff!
reset, summer86, KateHawke, Lunaris, Karma88, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
gg88 wrote:Ciągle do przodu, brzuszek sie już pokazał
ogólnie maluch na wczorajszej wizycie miał 471 g i na prenatalnych drugich potwierdziła ze chłopak
jedynie co wyszło ze maluszek ma podejrzenie 6 paluszkow u prawej stopy, lewej nie pokazał będziemy monitorować na kolejnych wizytach. Ogólnie staram sie was czytać ale próbuje zamknąć tematy w pracy żeby iść spokojnie na l4
Trzymam kciuki za wszystkie maluszkiA chłopak to już całkiem nie będzie mieć z tym problemu - oni rzadziej noszą sandałki
Lunaris, summer86, Rucola lubią tę wiadomość
-
Nas od niedzieli skurczami straszy. W czwartek ide na KTG i wizyte, to sie dowiem jak tam rozwarcie, bo w czwatrek juz bylo. Obstawiam, ze dlujej niz do 24-25 nie pochodze
Buziole przesylam :*
Anna Stesia, Summer jak tam u Was?KateHawke, summer86, lamka, Flowwer, Bajkaaa, malka, pilik, Jadranka, Lena21, Jeżowa, Anna Stesia lubią tę wiadomość