Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Barbarka to będziesz miała wyjątkowy dzień Mamy
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Oki nie zrozumiałam (przeczytałam że on powinien mieć 2 mózgi, ciążowy brain!) -pomyślałam że mogłam kogoś urazić tym co napisałam.
PRZYSZŁA paczkaale otworzę po jaju sadzonym :]
Uff! Bo ja już się bałam, że nie dość, że Wam się bezczelnie wtrącam w wątek to jeszcze coś nietaktownie palnęłam...
Do mnie też idzie paczka dzieciowa... Przylatuje do Polski moja teściowa ze swoją wnuczką (3 lata) i moja szwagierka uznała, że zamiast płacić za przelot fotelika (mówimy o kimś to ma własną stadninę, więc na brak kasy chyba nie narzeka..) to mamy kupić fotelik na Allegro. Zamówić zamówiłam wskazany przez nią, ale ja bym chyba spać nie mogła przez dwa tygodnie, gdybym wiedziała, że mając w domu porządny fotelik pozwalam na wożenie dziecka w foteliku za 105 zł. Tak, dobrze widzicie - nówka sztuka, nieśmigana za stówkę. Czekam aż to przyjdzie, bo dla mnie za stówkę to będzie to styropian obleczony tkaniną i to zapewne lichej jakości. Ale cóż, ja miałam tylko zamówić.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lusesita wrote:Nika jak pięknie nazwałas
"Sledziogrod"Lusesita lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Miały być kotlety mielone ale wyszła mizeria młode ziemniaczki jaja sadzone i kefir
GDZIE ta przesyłka??? -
Ale tutaj smaka robicie na pyszny obiad, a ja w pracy tylko kanapki mam a do 18 daleko...
Barbarka szybkiego rozwiązaniaBarbarka1984 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Reset! no co Ty! wszyscy tu na Ciebie czekają i wierzę w to mocno że to kwestia czasu
Nika -zjadłam wszystkowybacz!
Zakochałam się... boska ta poduszka! i wielofunkcyjna
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da53dfdc214d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 14:48
reset, Kaczorka, KateHawke, lamka, Emiilka, Yoselyn82, Lena21, blue00 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za info o znajomych z 6 palcami. Troche właśnie czytam i niby duży odsetek jest takich osób tylkoo zawsze zaskoczenie bi w rodzinie nie mamy a to najczęściej genetyczne. Ważne ze serduszko i reszta w porządku ten paluszek jakoś ogarniemy po urodzeniu. Na was zawsze można liczyć dziewczynu
Lunaris, Flowwer lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Barbarka, robi się poważnie! Czekamy na wieści z KTG.
U mnie cisza, szyjka straszyła przez pół ciąży a na wizycie w czwartek nic się z nią nie działo, wiec mam zezwolenie na spacery. Żadnych oznak porodu póki co u nas nie ma, więc mam nadzieję, że mała posiedzi jeszcze z 3 tygodnie chociaż
Ktg mam mieć w poniedziałek.KateHawke, Karma88, Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Summer, Barbarka już blisko bliziutko. Ach zazdraszczam że niedługo już będziecie całować stópki waszych maleństw. Ja muszę się jeszcze uzbroić w cierpliwość ale pocieszam się że za tydzień będzie połowa ciąży
summer86, Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
GG jak fajnie, że się odezwałaś. Dobrze, ża Maluch z serduszkiem i resztą ok, a z paluszkiem jak sama piszesz na pewno dacie sobie radę.
Summer faktycznie już bliziutko do spotkania z dzidzią. Ale to zleciało.
Ja zaliczyłam pierwsze przytulanie toalety, mdłości tygodniami męczyły, a dziś sprint był do łazienki.
Lamka przykro mi bardzo, że tak Wam się skomplikowało.Szpitale, mam nadzieję, że przyjaciółka stanie na wysokości zadania. Aha, wiesz, że my też będziemy w gabinecie z Toba?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 15:18
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lamciu :* szpitalne pierdzielenie.... najważniejsze żeby mu tam nie ugotowali jajek! Jak mają zrobić źle to lepiej poczekać :* Nie pocieszy Cię to pewnie ale ja wszystkie USG i szkołę rodzenia będę miała bez Ciastka, trudno.
Może prenatalne zobaczycie razem?nie smutaj :*
Uciekam po synia, wieczorem będę nadrabiać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 15:20
-
Dziewczyny, u mnie jeszcze chwilka, nawet jeszcze nie jesteśmy donoszone
Teraz uwaga skupia się na Barbarce i Anna Stesi. Już się nie mogę doczekać nowych maluszków na wątku
Zawsze się wzruszam jak widzę zdjęcia takich kruszynek!
Lamka, przykro mi, że tak się pokomplikowałona kolejne USG pójdziecie już na pewno razem.
Mój eMek był ze mną tylko na jednymwięcej nie chciał.. a i ja wolę się skupić na wizycie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 15:23
KateHawke, Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Malka, kiedy masz termin egzaminu praktycznego? To chyba już jakoś na dniach, prawda? Trzymamy mocno kciuki!
-
Emilka - niech się Tobą dobrze zaopiekują w szpitalu! Na wycieczkę polecicie w innym terminie. Teraz Wasze zdrówko najważniejsze
Lunaris - poducha super!! A zobaczysz jak cudnie będzie się na niej spało
Lamka - powiedz doktorkowi, żeby ładne zdjęcie dzidziutka cyknął dla Tarzana.
My dziś z mamą wybrałyśmy się na zakupy i kupiłam sukienkę na chrzcinyszmaragdowa, taliowana, lekko za kolanko i z rękawem 3/4
A od jutra zabieram się za ćwiczenia!! Mija 7m-cy od porodu i czas ruszyć w końcu dupsko. Bo dziś znów moja "ulubiona" sąsiadka uświadomiła mi, że przytyło mi się.. Tak jak bym lustra w domu nie miała i nie widziałaKateHawke, lamka, Emiilka, Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Kaczorka, Ty tu nam sukienki nie opisuj tylko foto wstaw
Karma88, olik321, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Summer - może jutro z rana cyknę fotkę
teraz brak dobrego światła :p jakieś pseudo burze krążą wokół Szczecina i ponuro się zrobiło.
I przy okazji Aluśka okupuje cyca.
Tak sobie myślę, że z tym mlekiem to powinien też nadmiarowy tłuszczyk wypływać :p
Kate - niektórzy to powinni nie tyle gryźć się w język, co sobie go odgryźć..
A jeszcze tak pisałyście o truskawkach, że też sobie kupiłamwprawdzie to nie arbuz, ale pachniały zacnie
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Emilka daj znać jak samopoczucie
Karma kciuki za wizytę
Lamka kciuki i za prenatalne i za Tarzana ! Swoją drogą ucieczka ze szpitala na Twoja prośbę brzmi nawet romantycznie
Minie co do badań to jestem zielona...
Teraz pomyślałam, że miałam zrobić coobsa (czy jak to się tam pisze) ale jak pomyśle o wycieczce do laboratorium to mi słabo
Nadal leżymy - póki co zajmuje się zakupami online, właśnie wybrałam lampy do pokoju synka
Emilka mam nadzieję że cię odpowiednio nawodnią.
Lunaris cudo !!!
Barbarka i Anna Stasia czekamy niecierpliwe na wasze bobaski ♡
Lamka dasz radę a tarzan i tak jest cały w stresie, będzie przy kolejnym usg.Emiilka, Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄