Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, życzę Wam samych wspaniałości w te święta, wspaniałego czasu spędzonego z najbliższymi, radości, świątecznej magii, refleksji, błogiego odpoczynku, pozytywnych wzruszeń.
Życzę nam wszystkim by nasz cud trwał, a termin wybrany przez nasze dzieci przypadal możliwie najbliżej 40 tc, aby każda z nas szybko i jak najmniej boleśnie doświadczyła cudu narodzin, a dalej blogiej sielanki bez baby bluesu, problemów z kp i innych frustracji młodej mamy.
Mamusiom, które już tulą swoje pociechy życzę mnóstwo zdrówka, a tym które juz myślą o rodzeństwie dla maluszka- szybkiej realizacji marzeń.
Flowwer, emi2016, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny cudownych Świąt dla Was i Waszych bliskich! Cieszcie się soboą, odpoczywajcie i najedzcie ulubionych przysmaków.
Emi i Ailwys w szczególności dużo spokoju i cierpliwości. Mam nadzieję że u obu wszystko się poukładastaraczka1111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna ściskam!
Emi, lekarze jak też czasem coś palną to ręce opadają. Każde dziecko trzeba ratować, nie zależnie czy zanosi się na rodzeństwo czy nie. Mam nadzieję, że jednak nie jest tak źle i żaden ratunek nie będzie potrzebny, spróbujcie wytrzymać do sylwestra, ale jakby się nie udało to i tak maluch na pewno da siebie radę, to już przecież duża dziewczyna! Może jutro jak będzie Twój lekarz na dyżurze to trochę się uspokoisz. Życzę Ci, żeby te święta minęły Ci w jak największym spokojuemi2016 lubi tę wiadomość
-
Aksamitnaa wrote:Życzę wam spokojnych świąt. Szczęśliwych rozwiązań, i nudnych ciąży.
Kochana ♡ wzajemnie.
A ja tobie by znów zaświeciło słońce i dużo siły do dalszej walki.
Pamiętaj zawsze masz nas.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna spokojnych świąt życzę
Dziewczyny u mnie wigilia super ogólnie już jestem spokojna chociaż coś mnie cmi w brzuchu ale myślę że limit pecha wykorzystałam już, także myślę pozytywnie (oby jak najdłużej)
Aha no i nawet nie przejadlam się za bardzo dzis hehFlowwer, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Tylko ja nie mogę spać? masakra obudziłam się godzinę temu i nie mogę zasnąć, super że mogę się wyspać w święta tylko szkoda że z tego nie korzystam
Zaraz chyba pójdę coś robić bo normalnie jestem wyspana
No w ciąży często tak jest, że szybko się człowiek budzi budzika do pracy nie będziesz potrzebowała :p -
Dzień dobry dziewczyny. Gdyby nie to budzenie to chyba bym schizowała. Też mnie przestał brzuch boleć, ale tłjmaczę tk sobie tym, żd roboty było mniej niż ostatnio.. i gdyby choc temeratura skoczyla o te pol kreski a nie spadla to by mi bylo lepiej nz swiecie. W ohole wydaje mi sie ze mam lodowate czolo, ale staram sie o temperaturze skory nie myslec.
Emi, ja mam nadzieje ze to był tylko taki zargon lekarski.
Bajka - szkoda ze nie wiedzialam ze sa miejsca gdzie w wigilie mi bete zrobia
Aiwlys glowa do gory. Kiedys Ci Twoje dzieci podziekuja za takie wybory. Wuem, ze to sie latwo mowi, bo dobrze miec w kims oparcie, ald Ty w tym swoim facecie go i tak nie mialas.
Ja zaraz wstaje gotowac rosol. Juz mnie tesciowa zrugala ze po co skoro zostalo tyle grzybowej.. a moze po to bym mogla cos zjesc w koncu. Bardzo mi pomogla przy Swietach ale ma taki charskrerek ze juz odliczam godzinki zeby pojechala.
Ide cos zjesc bo mdli mnie z glodu
-
Przepraszam, że wam się w watek wtryniam, ale jadranka co to za tabletki na uspokojenie? I czy takie tabletki obniżają prolaktyne? Wydaje mi sie, że ona miesze mi najbardziej, a bromka nie chce.Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Malgonia z kad jesteś? Przy kazdym szpitalu bete ci powinni zrobic. Sa punkty 24h. Jak z krak. To dam ci namiary. Ja bety nigdy w życiu juz nie zrobie chba ze na wyraźne zadanie lekarq.Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Dziewczyny, życzę Wam zdrowych i radosnych Świąt. Żeby wszystkie ciąże były możliwie najbardziej bezproblemowe, żeby maluszki siedziały w brzuszku tyle ile potrzeba a przyszłoroczne Święta były najpiękniejsze z naszymi małymi bąblami.
Tym z Was, które już są mamami życzę, żeby ta rola dostarczała codziennie szczęścia i satysfakcji i żeby bobasy pozwalały jak najczęściej się wyspać.
Oprócz tego życzę zdrowia, miłości oraz spełnienia wszystkich planów i marzeń.Sarna84, Flowwer, innamorata88, staraczka1111, mi88, Malgonia lubią tę wiadomość