Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Lunaris co mu odbiło, że tak nagle i bez żadnej rozmowy z Tobą wcześniej? Przecież to można uzgodnić razem
Nika wybacz, obiecuję poprawę, to tylko tymczasowy spadek formy
Aga właśnie już teraz mi zwiększył dawkę a mimo to nic
Może warto by spróbować pić pokrzywę, podobno działa na skurcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 20:23
-
nick nieaktualny
-
Nika dzięki za podlinkowanie!
Co do exiora to on ze mną nie rozmawia w ogóle. jeśli musi pisze sms że przyjeżdża i koniec. Najpierw gonił mnie po sądach bo domagał się uregulowanych prawem spotkań z synem raz na 2 tyg. Rok temu zabrał tyłek za granicę bez słowa i przestał się z dzieckiem kontaktowaćPojawił się 2x na 3 dni przez ten czas. Pewnie boi się że pójdę do sądu że się uchyla od swoich obowiązków (które sam sobie wyznaczył przecież!) i postanowił zrobić to przede mną.
Ech faceci .... najpierw chciał udowadniać jakim jest świetnym ojcem a teraz to chyba chce udowodnić jak nim przestał byćnajgorsze jest to że mimo że razem nie jesteśmy już tyle czasu to do końca życia w jakiś sposób będę się z nim użerać
Ufff, koniec marudzenia! Mam dobrą prawniczkę, załatwi go na cacy
Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Aga nie niestety nie mogę ciągle leżeć, mam też córeczkę która mnie potrzebuje. Staram się jak najwięcej
o pokrzywie nie słyszałam
-
Dziewczyny ja uciekam myć się i spać. Po śniadaniu ruszamy na wcześniejszy weekend. Mam nadzieję że będę mogła Was podglądać w wolnej chwili.
Dobranocka! -
nick nieaktualny
-
Lunaris, udanego weekendu w górach! Dobrze, że wyjeżdżacie to nie będziesz myślała o sytuacji z ex. Swoją drogą ma facet tupet..
Dziewczyny czytam wszystko, ale jakoś nie mam siły do pisania, totalnie mnie energia opuściła i chyba trzeba iść spać.
Yoselyn, jak się macie? Powtarzałaś jeszcze badania?
Flowwer, wywołuję Cię do tablicywszystko ok u Was? Przy okazji, masz wieści od Mai?
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny proszę mi nie uciekać!!! młoda godzina jeszcze a ja dopiero dorwałam kompa i nadrabiam:)
Też czekam na wiadomości od Yos, szkoda że tak mało się tu u nas udziela#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
blue00 wrote:Dziewczyny,byłam na ciuchach i dorwałam piękną sukienkę na wesele za niecałe 20 zł.Tzn.,nie kupiłam jeszcze bo się waham co do kolorystyki,otóż jest biała w niebieskie kwiaty co rusz,niedużo ich.Pytanie,czy wypada w takiej iść?
Z opisu brzmi fajnie tym bardziej że ma kwiaty jakieś a nie jest typowo "ślubna" białaidź w tym co Ci się podoba, w czym ci wygodnie. Nie patrz na innych bo zawsze coś komuś nie będzie pasować.. Tym bardziej że takie grosze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 21:13
blue00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola wrote:Dziewczyny proszę mi nie uciekać!!! młoda godzina jeszcze a ja dopiero dorwałam kompa i nadrabiam:)
Też czekam na wiadomości od Yos, szkoda że tak mało się tu u nas udziela -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny