Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Phnappy wrote:Mam jeszcze pytanie do tych, które prowadzą wykres wagi.
Wpisuję raz na jakiś czas i jestem cały czas w dolnej linii.
Wg tego wykresu mogłabym na ten moment przytyć 8kg - to chyba szaleństwo trochę? U Was się on w miarę sprawdza?
Ja mam na plusie +1,5kg w tym momencie, podobno to całkowicie okPhnappy lubi tę wiadomość
-
Ten kalkulator fajnie wygląda:
https://mamotoja.pl/kalkulator-wagi-w-ciazy.html
Jest opcja bliźniaków
Będę z niego korzystać... chociaż waga mi skacze, ostatnio spadło ok 1kg i dzisiaj znowu hop do góry.
Na razie wychodzi, że mogłabym więcej przytyć.
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
Lena cieszę się, że wszystko ok! Mój lekarz też nie zlecał powtórki wirusowych (pytałam o WR, ale bardziej przejęłam się HIV po poście mamaginekolog), zatem mam tylko te z I trymestru. Pytałam też o to na czerwcówkach na BBF i podejście jest 50/50, jedni każą powtarzać a inni trzymają się badań z I trymestru.
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Phnappy do około 20tc nie musisz specjalnie tyć, ja jestem na zero póki co, jeszcze zdążymy przybrać.
hahaha Lamka - merci wielkiemam jakieś 2,5kg na plusie (ale mój twierdzi, że to cycuszki
).
wolałabym żebyś napisała, że mogę tyćnie martwię się, że za mało - martwię się, że za dużo.
niestety przez clo/dupka zaczęłam z nadwagą (BMI 25 i trochę).lamka lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uwielbiam chleb w jajku! Mam sentyment, bo tato często robił nam w weekendy, gdy miał wolne.
Zrobiłabym sobie, ale od razu wyobraziłam sobie moją zgagę po nimAle po porodzie wjedzie na stół
lamka, Siwulec, Aga9090, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Ja jakiś zachcianek nie mam, ale wczoraj tylko polubiłam wieczorna wyżerkę Minie i zgagę mam do dziś
Oszalałam tylko na punkcie solido tej pory nie potrzebowałam przypraw a teraz nie zjem pomidora bez soli
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Ale przecież przy bliźniakach 2,5kg to nic.
myślałam, że się martwisz, że za mało przytyłaś
to oficjalnie mówię Ci - możesz tyć
(zjedz chleb w jajku, polecam!)
edit, chyba się domyślamkromka chleba obtoczona w rozbełtanym jajku na patelni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 20:07
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-