Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A chleb z miodem plus ciepłe mleko (najlepsze takie prosto od krowy )
Matko! Jak ja bym teraz jakaś krowę wydoiłaAga9090, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Siwulec, lamka, Rucola, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Rucola, to taka stara polska wersja tostów francuskich
Summer, i jak to teraz pięknie brzmi. "Miałam ochotę na tosty francuskie" a nie "miałam ochotę na chlebek w jajku"
U nas też często jadamy, szczególnie jak nam chleb zostanie - bo do tego najlepszy jest chleb kilkudniowyRucola, Aga9090, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Rozbeltujesz jajko, moczysz w nim chleb i hyc na patelnię
Już tak jeść nie mogę -
też nie znam tego chleba w jajku
ale robię sobie fasolkę szparagową i do tego 2x sadzone jajko od szczęśliwej kurki
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
lamka wrote:Sama nie mam sumienia żeby w takiej ilości tłuszczu robić.
ale jadło się.
No coś Ty
Od czasu do czasu trochę tłuszczu nie zaszkodzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz, wewnętrzne opory dietetyczki, bo zdaję sobie sprawę ile kalorii i tłuszczu ma chleb w jajku metodą mojej teściowej (która leje olej prosto z 5-litrowej butelki) i automatycznie ciśnienie mi skacze
Phnappy serio jestem w szoku, że ktoś może nie znać chleba w jajku. I powiedz jeszcze, że nie wiesz kto to czarodziejka z księżycaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 20:28
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a tak zupełnie z innej beczki...
Krążą takie pogłoski, że chłopczyk wychodzi zw owulację albo dzień przed a dziewczynka - z
wcześniejszego. I teraz pytanie do mam, które znają płeć - czy u Was to się sprawdziło?
Bo jestem ciekawa czy to tylko takie opowieści czy jednak może coś być na rzeczy.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja uwielbiam chleb w jajku tylko ja robię taką wersję mega tłustą bo jak z jednej strony się uoiecze to odwracam i daje plasterek sera żółtego i się ładnie topi a potem to jem z ketchupem
Mega mam na to ochotęAga9090, lamka, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Dziewczyny, a tak zupełnie z innej beczki...
Krążą takie pogłoski, że chłopczyk wychodzi zw owulację albo dzień przed a dziewczynka - z
wcześniejszego. I teraz pytanie do mam, które znają płeć - czy u Was to się sprawdziło?
Bo jestem ciekawa czy to tylko takie opowieści czy jednak może coś być na rzeczy.
Wróżby z poświęconej obrączki też się sprawdziły -
nick nieaktualnyAga9090 wrote:Albo taki chlebek na patelnię (bez jajka) i czosnkiem posmarować...
Justynka my mamy chłopca a seksiliśmy się dzień przed, 3 dni przed i 4 dni przed. Ja nie wierzę w ogóle w takie zabobony, tak samo czy mam ochotę na kwaśne czy słodkie w ciąży, albo inne szmery bajery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 20:34
Aga9090 lubi tę wiadomość