Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
admiralka wrote:Rucola przydatne rzeczy piszesz o tym dopasowaniu fotelika.
Dziewczyny, ja też pamiętam moje wycie po stratachLos bywa naprawdę okrutny, ale wierzę w to, że każdej z nas w końcu, to wszystko zostanie wynagrodzone!
Druga strata to była dla mnie niewyobrażalna trauma, do dziś, jak jesteśmy na grobie córeczki, to zawsze płaczę myśląc o tym, że powinna już z nami byc na tym świecie i że wcale w brzuszku nie powinien być teraz ktoś inny. Głupie myślenie
No i to był grudzien, te choinki wszędzie, kolędy, śpiewy, prezenty - dla mnie traumatyczne.
Kurczaki, no ciężko czasem tę głowę opanować, nie?
Ale jakoś to sobie ułożymyNo wiesz, żeby nasze młode miały chociaż pozornie normalne matki
-
No u nas też córeczka i
były 3 dni przed owu oraz 1 dzień przed owu.
A najlepsze w tym wszystkim, że te 3 dni przed było na starym mieszkaniu a to 1 dzień przed już na nowym, po przeprowadzceRucola, Karma88, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Phnappy wrote:też nie znam tego chleba w jajku
ale robię sobie fasolkę szparagową i do tego 2x sadzone jajko od szczęśliwej kurkiJa tez zawsze biorę od wolnej kury. Od niewolnic nie jemy dla zasady.
-
Przestane czytac wieczorem forum. Chleb w jajku??? Pychotka! Chyba wiem co bedzie na sniadanie grane.
Zjadlam dzis pomidorowa ze smietana, kalafiora z zasmazka i tak,mi brzuch wywalilo, ze umieram. To bylo takie dobre, ale nigdy wiecej. Nie zeby tak sie meczyc potem.
Chlebek w jajku... Kurde, a ja juz przysypiam!
Kurcze FLO gdzie sie podziewasz??? Nie wolno tak znikac. Ciezarne sie martwia.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ja ovu miałam 17 lutego a
były 14,15,16,17,18 (tak tak, przywiązalam gada do kaloryfera i wykorzystywałam codziennie wbrew jego woli
), który wygrał nie wiem ale podobno będzie dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 20:43
Aga9090, Rucola lubią tę wiadomość
-
JustynaG wrote:Dziewczyny, a tak zupełnie z innej beczki...
Krążą takie pogłoski, że chłopczyk wychodzi zw owulację albo dzień przed a dziewczynka - z
wcześniejszego. I teraz pytanie do mam, które znają płeć - czy u Was to się sprawdziło?
Bo jestem ciekawa czy to tylko takie opowieści czy jednak może coś być na rzeczy.
U nas 1 dzień przed owuNo i parka
ja bym temu nie wierzyła zbytnio...
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
JustynaG wrote:Dziewczyny, a tak zupełnie z innej beczki...
Krążą takie pogłoski, że chłopczyk wychodzi zw owulację albo dzień przed a dziewczynka - z
wcześniejszego. I teraz pytanie do mam, które znają płeć - czy u Was to się sprawdziło?
Bo jestem ciekawa czy to tylko takie opowieści czy jednak może coś być na rzeczy.Bo mamy na 75% dziewczynkę, wg 3 różnych lekarzy.
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:
Ja tez zawsze biorę od wolnej kury. Od niewolnic nie jemy dla zasady.
Nie jem mięsa, nabiał jem (nie umiem przestać), ale jajka tylko od kurek albo z działki, albo z lokalnego rolnika
StaraczkaNika, Rucola, pilik lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Phnappy wrote:Nie jem mięsa, nabiał jem (nie umiem przestać
), ale jajka tylko od kurek albo z działki, albo z lokalnego rolnika
Phnappy lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola wrote:To tak samo jak ja. W ciąży już mam totalną zajawkę na nabiał... ale czystego mleka nienawidzę
Veritaserum też tak czasem jadłam, wersja de luxeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 21:06
veritaserum lubi tę wiadomość
-
Apropo koszulek na dzień ojca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b014d254f78.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 21:07
-
nick nieaktualny
-
U nas z córeczką też się sprawdziło - ostatnie
dzień przed owu, w owu mąż się wykręcił przeziębieniem i ze łzami mu wykrzyczałam, że w taki sposób nigdy w ciążę nie zajdę.
JustynaG, Aga9090, Achia, pilik, Jeżowa, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Summer, a jednak się udało
I jesteś już na finiszu...