X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1003 wrote:
    Jestem w karetce do opola. Skurcze 120^ co 1min
    Trzymajcie kciuki...
    Aniu mocno trzymamy!!!!

• Anaaa90 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde czytam Was i czytam i ciesze się, że mogę tu być. Tak jak pisała Reset ja na naszym wątku nie mogę się odnaleźć :/ to wy jesteście moimi wirtualnymi siostrami mimo, że jestem z Wami od listopada dopiero :) serduszkiem jestem z Wami;*;* <3

Aga9090 lubi tę wiadomość

2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • Anaaa90 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania trzymamy kciuki :)

2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    18.12 - mamy <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno będą cicho Nika a na 100% będą ciszej jak będzie ktoś w domu :)

Boże ja już chcę śniadanie :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu,wygląda na to,ze dzidziuś chce się już z tobą spotkać,to mocne skurcze.Zyczę ci,by obeszło się bez żadnych komplikacji i maluch dał sobie rade,powodzenia :) .

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z Wami od października (oczywiście czytałam z ukrycia już prędzej)
    Pamiętam jak gratulowalam Ani1003, Rucoli, Flower, Bajce i jeszcze innym..
    NA wątku staraniowym co chwilę nowe dziewczyny, a ja już nie bardzo wiem kto jest kim..
    Ciesze się, że tu same znajome "twarze"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 07:44

Bajkaaa, Czrna 81, Rucola lubią tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Cześć wam.Nikuś ,pytałaś to ci odpowiadam.Z ciążą ok,ale jeśli chodzi o relacje ja i facet to już doszliśmy do całkowitego dna.Od zeszłej ndz do wczoraj zafundował mi tyle stresu ,że głowa mała.Wczoraj wybuchłam,nastąpiła kumulacja i szanowny P poszedł do rodziców,został na noc.Mam już tego serdecznie dość,nie umiem w pełni cieszyć się tą ciążą mimo,że tak staraliśmy się o nią.Czasem przychodzą głupie myśli do głowy,by ono nigdy się nie narodziło..Ale co ono winne?
    Blue, Ty jesteś taką silną babką, że jeszcze z kolejną trójką byś dała radę! Ja bardzo podziwiam kobiety, które nie poddają się po nieudanym związku i potrafią sobie ułożyć życie. Widzisz, moja mamcia po rozstaniu zamieniła się w taką... rodzynkę. Jakby się sama zasuszyła od środka. I teraz jest sama i smutna.

Także facet jak nie ten to inny, kop mu w dupkę na szczęście, niech się ogarnie. A dziecko to jest część Ciebie i może taty nie ma zbyt udanego, ale ma super mamę, a to i Tobie i jej do szczęścia wystarczy :) Zobaczysz, to też będzie silna dziewczyna i spokojnie jej wystarczy mama. A Ty jestes już doświadczoną mamą - z zamkniętymi oczami ogarniesz wychowanie nawet bez codziennego wsparcia partnera.

Mam nadzieję, że partner Ci się nawróci i opamięta - może przyjdzie na to czas, jak maleńka się pojawi na świecie. Ale jeśli nie, to i tak będziesz szczęśliwa, nie ma innej opcji.

Czrna 81 lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu sercem jestem w Tobą trzymajcie się, będzie dobrze to już nie jest taka niska ciąża a jak się uda to opanować to będzie super a jak nie to trudno ważne że jedziecie do Opola

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika,nie mam wyjścia,chociażby dla małej.

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajeczko - widzisz jak pięknie dotrwałaś :) to teraz jeszcze powtórz i będzie cudnie ;)

Nika - 100 dni to bardzo ładny wynik :) jeszcze trochę i zaczniesz czuć ruchy maluszka i wtedy się trochę rozluźnisz :) to naprawdę uspokaja.

Karma - jeszcze Tobie nie pogratulowałam wczoraj wieści z wizyty! Pięknie niuniu rośnie <3 a nosek pewnie będzie zgrabny, więc nie może tak od razu kulfonik wyskoczyć ;)

Reset, czarna, Bocianiątko, Anaa i jeszcze pozostałe staraczki - super Was tu widzieć :)

My dziś musimy ogarnąć zakupy, bo jutro już chrzciny a w poniedziałek z rana wyjeżdżamy :) w końcu po 2 latach będę nad morzem!

StaraczkaNika, Anaaa90, Bajkaaa, Lena21, Czrna 81, Rucola, Karma88, Emiilka lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu trzymam za Ciebie kciuki, odezwij się z dobrymi wieściami!

Flower, Yoselyn czekamy na znak!

I bardzo się cieszę, że odwiedziłyście nas nasze kochane staraczki <3

Malka dzisiaj robię tę sałatkę z buraczków, narobiłaś mi mega smaka.

Nika gratulacje setki! Mam nadzieję, że niedługo poczujesz ruchy.

I mam też nadzieję, że jak będę rodzić, to nie będę miała już komu oddawać brzuszka ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 07:53

StaraczkaNika, Anaaa90, malka lubią tę wiadomość

• reset Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, trzymamy kciuki! Całe szczęście, że ktoś wpadł na pomysł odwiezienia Cię do lepszego szpitala. Ich wiedza i nasze kciuki sprawia, że będzie dobrze <3

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • pilik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania trzymam kciuki bardzo mocno żebyście bezpiecznie dotarli do Opola, a Oskar jeszcze poczekał! Dużo siły dla Ciebie <3

Olik ja tak miałam, twardniala mi macica przez to że mała była aktywna. Moja gin mówiła żeby nie brać na to nospy bo to nic nie da, nie uspokoi małej, a jak macica się spina przez ciągle okładanie to nic nie zmieni. Ja często idę na spacer żeby małą ukołysać jak już mam dość, czasami działa. U mnie też pomagało czasem ograniczenie cukru, owoców i soków do minimum. Ale może to był tylko zbieg okoliczności, że czasami miała spokojniejszy dzień?
    Dzisiaj za to musiałam wstać i próbuje damę obudzić bo tak mi się ułożyła, że boli i mnie mdli, a Ona śpi w najlepsze ;)...

Super przepisy na sałatki! Zapisałam i będziemy testować (tzn. Ja będę bo mój na takie wytwory dziwnie patrzy i nie tyka ;))

Malka wytrwałości na weekend! Ja miałam jutro do teściów z moim jechać, ale jak myśle że znowu będą minopowiadac jaki poród jest okropny i jak to brzuch mi nie opadł więc prędko nie urodzę to nie wiem czy się zdecyduje...

Weteranki trzymamy cały czas za Was kciuki, chętnie oddam brzuch nawet w tym tygodniu! Nie wiem która najbliżej, ale wszystkim życzę jak najlepiej!

Blue bardzo mi przykro że u Ciebie taka sytuacja :(

Nika o jejku, oszalałabym! Jak się wprowadzaliśmy (piętro domu wynajmujemy) to sąsiadka zaznaczyła, że nie chcą psów. Najpierw myślałam - co za ludzie, a potem jak nasz się u nas pojawił to powiedziała, że bała się że będzie szczekał całymi dniami, bo poprzedni lokator miał yorka który szczekał ciagle, nawet jak właściciel w domu był nie raz...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 07:56

malka, Czrna 81 lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png

Wysłany: 16 czerwca 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1003 wrote:
    Jestem w karetce do opola. Skurcze 120^ co 1min
    Trzymajcie kciuki...
    O matko, prawie przegapiłam posta! Namierzam mentalnie karetkę śmigającą do Opola i zostawiam Wam tyle wsparcia, ile się da! Twój synek jest już poprostu gotowy Cię poznać i jestem pewna, że wszystko z małym łobuziakiem OK!
    Nie puszczę kciuków aż się znowu zameldujesz!

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • reset Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    I bardzo się cieszę, że odwiedziłyście nas nasze kochane staraczki <3

Ja coś czuję, że za chwilę to my się tu nawet bez ciąży zadomowimy. Ja tylnymi drzwiami już dawno się tu pcham :)

Aga9090, Minie Black, Anaaa90, StaraczkaNika, lamka, KateKum, blue00, Bajkaaa, Jeżowa, Phnappy, Bocianiątko, Czrna 81, Karma88, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.

Wysłany: 16 czerwca 2018, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja narazie mam bąblo-szmyrgotki - wrażenie, że coś się dzieje w brzuchu i to coś obcego. Wcześniej było tylko z rana, od 2 dni też wieczorami. Ciekawe, czy to to. Podejrzewam, że mała ma już z 11 cm, może ma już na tyle siły, żebym cośtam czuła. Ale równie dobrze to mogą być przesunięte przez macicę jelita ;)

KateKum, Phnappy lubią tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Anaaa90 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Ja coś czuję, że za chwilę to my się tu nawet bez ciąży zadomowimy. Ja tylnymi drzwiami już dawno się tu pcham :)
    Reseciku przybijam piątkę ;)

reset lubi tę wiadomość

2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    18.12 - mamy <3
  • Madzik34 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu trzymam kciuki!!!!!

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Aniu ściskam mocno kciuki za Was :)

Miłego dnia życzę dziewczyny

Bajkaaa lubi tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania kciuki za Was !!!

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
‹‹ 883 884 885 886 887 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ