Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurde czytam Was i czytam i ciesze się, że mogę tu być. Tak jak pisała Reset ja na naszym wątku nie mogę się odnaleźć
to wy jesteście moimi wirtualnymi siostrami mimo, że jestem z Wami od listopada dopiero
serduszkiem jestem z Wami;*;*
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem z Wami od października (oczywiście czytałam z ukrycia już prędzej)
Pamiętam jak gratulowalam Ani1003, Rucoli, Flower, Bajce i jeszcze innym..
NA wątku staraniowym co chwilę nowe dziewczyny, a ja już nie bardzo wiem kto jest kim..
Ciesze się, że tu same znajome "twarze"Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 07:44
Bajkaaa, Czrna 81, Rucola lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:Cześć wam.Nikuś ,pytałaś to ci odpowiadam.Z ciążą ok,ale jeśli chodzi o relacje ja i facet to już doszliśmy do całkowitego dna.Od zeszłej ndz do wczoraj zafundował mi tyle stresu ,że głowa mała.Wczoraj wybuchłam,nastąpiła kumulacja i szanowny P poszedł do rodziców,został na noc.Mam już tego serdecznie dość,nie umiem w pełni cieszyć się tą ciążą mimo,że tak staraliśmy się o nią.Czasem przychodzą głupie myśli do głowy,by ono nigdy się nie narodziło..Ale co ono winne?
Także facet jak nie ten to inny, kop mu w dupkę na szczęście, niech się ogarnie. A dziecko to jest część Ciebie i może taty nie ma zbyt udanego, ale ma super mamę, a to i Tobie i jej do szczęścia wystarczyZobaczysz, to też będzie silna dziewczyna i spokojnie jej wystarczy mama. A Ty jestes już doświadczoną mamą - z zamkniętymi oczami ogarniesz wychowanie nawet bez codziennego wsparcia partnera.
Mam nadzieję, że partner Ci się nawróci i opamięta - może przyjdzie na to czas, jak maleńka się pojawi na świecie. Ale jeśli nie, to i tak będziesz szczęśliwa, nie ma innej opcji.Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bajeczko - widzisz jak pięknie dotrwałaś
to teraz jeszcze powtórz i będzie cudnie
Nika - 100 dni to bardzo ładny wynikjeszcze trochę i zaczniesz czuć ruchy maluszka i wtedy się trochę rozluźnisz
to naprawdę uspokaja.
Karma - jeszcze Tobie nie pogratulowałam wczoraj wieści z wizyty! Pięknie niuniu rośniea nosek pewnie będzie zgrabny, więc nie może tak od razu kulfonik wyskoczyć
Reset, czarna, Bocianiątko, Anaa i jeszcze pozostałe staraczki - super Was tu widzieć
My dziś musimy ogarnąć zakupy, bo jutro już chrzciny a w poniedziałek z rana wyjeżdżamyw końcu po 2 latach będę nad morzem!
StaraczkaNika, Anaaa90, Bajkaaa, Lena21, Czrna 81, Rucola, Karma88, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu trzymam za Ciebie kciuki, odezwij się z dobrymi wieściami!
Flower, Yoselyn czekamy na znak!
I bardzo się cieszę, że odwiedziłyście nas nasze kochane staraczki
Malka dzisiaj robię tę sałatkę z buraczków, narobiłaś mi mega smaka.
Nika gratulacje setki! Mam nadzieję, że niedługo poczujesz ruchy.
I mam też nadzieję, że jak będę rodzić, to nie będę miała już komu oddawać brzuszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 07:53
StaraczkaNika, Anaaa90, malka lubią tę wiadomość
-
Aniu, trzymamy kciuki! Całe szczęście, że ktoś wpadł na pomysł odwiezienia Cię do lepszego szpitala. Ich wiedza i nasze kciuki sprawia, że będzie dobrze
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ania trzymam kciuki bardzo mocno żebyście bezpiecznie dotarli do Opola, a Oskar jeszcze poczekał! Dużo siły dla Ciebie
Olik ja tak miałam, twardniala mi macica przez to że mała była aktywna. Moja gin mówiła żeby nie brać na to nospy bo to nic nie da, nie uspokoi małej, a jak macica się spina przez ciągle okładanie to nic nie zmieni. Ja często idę na spacer żeby małą ukołysać jak już mam dość, czasami działa. U mnie też pomagało czasem ograniczenie cukru, owoców i soków do minimum. Ale może to był tylko zbieg okoliczności, że czasami miała spokojniejszy dzień?
Dzisiaj za to musiałam wstać i próbuje damę obudzić bo tak mi się ułożyła, że boli i mnie mdli, a Ona śpi w najlepsze...
Super przepisy na sałatki! Zapisałam i będziemy testować (tzn. Ja będę bo mój na takie wytwory dziwnie patrzy i nie tyka)
Malka wytrwałości na weekend! Ja miałam jutro do teściów z moim jechać, ale jak myśle że znowu będą minopowiadac jaki poród jest okropny i jak to brzuch mi nie opadł więc prędko nie urodzę to nie wiem czy się zdecyduje...
Weteranki trzymamy cały czas za Was kciuki, chętnie oddam brzuch nawet w tym tygodniu! Nie wiem która najbliżej, ale wszystkim życzę jak najlepiej!
Blue bardzo mi przykro że u Ciebie taka sytuacja
Nika o jejku, oszalałabym! Jak się wprowadzaliśmy (piętro domu wynajmujemy) to sąsiadka zaznaczyła, że nie chcą psów. Najpierw myślałam - co za ludzie, a potem jak nasz się u nas pojawił to powiedziała, że bała się że będzie szczekał całymi dniami, bo poprzedni lokator miał yorka który szczekał ciagle, nawet jak właściciel w domu był nie raz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 07:56
malka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Ania1003 wrote:Jestem w karetce do opola. Skurcze 120^ co 1min
Trzymajcie kciuki...
Nie puszczę kciuków aż się znowu zameldujesz! -
lamka wrote:I bardzo się cieszę, że odwiedziłyście nas nasze kochane staraczki
Ja coś czuję, że za chwilę to my się tu nawet bez ciąży zadomowimy. Ja tylnymi drzwiami już dawno się tu pchamAga9090, Minie Black, Anaaa90, StaraczkaNika, lamka, KateKum, blue00, Bajkaaa, Jeżowa, Phnappy, Bocianiątko, Czrna 81, Karma88, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ja narazie mam bąblo-szmyrgotki - wrażenie, że coś się dzieje w brzuchu i to coś obcego. Wcześniej było tylko z rana, od 2 dni też wieczorami. Ciekawe, czy to to. Podejrzewam, że mała ma już z 11 cm, może ma już na tyle siły, żebym cośtam czuła. Ale równie dobrze to mogą być przesunięte przez macicę jelita
KateKum, Phnappy lubią tę wiadomość
-
reset wrote:Ja coś czuję, że za chwilę to my się tu nawet bez ciąży zadomowimy. Ja tylnymi drzwiami już dawno się tu pcham
reset lubi tę wiadomość