Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaiwlys wrote:Któraś z Was pisała o Olafie. Świetne imię. A ten bałwanek jest przeuroczy. Mój syn jest teraz na etapie oglądania krainy lodu i też myślałam o tym imieniu, ale fatalnie komponuje się z nazwiskiem. ☺
aiwlys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLusesita wrote:Agniecha widzę że Twój M też ma z imionami skojarzenia
Zapytałam się kiedyś mojego, czy podobaloby mu się dla córki imie Laura, a on że Nie, bo mu się z larwa kojarzy... hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas moja mama daje czadu z imionami - Gaja, Greta, Kalina... Były jeszcze jakieś gorsze ale je wyparłam
Nam się podoba Ula albo Dominika, a mamie Urszula kojarzy się z trenami Kochanowskiego więc "kategorycznie nie". I jeszcze się obraża i wali tekstami "że ma nadzieję że będziemy się liczyć z jej opinią". No ale my mamy nie najlepsze relacje ostatnio, chce żebyśmy się na siłę do niej wprowadzili.
Więc my na razie złośliwie mówimy że będzie Dżesika koniecznie przez "Dż"Bocianiątko, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJadranka wrote:U nas moja mama daje czadu z imionami - Gaja, Greta, Kalina... Były jeszcze jakieś gorsze ale je wyparłam
Nam się podoba Ula albo Dominika, a mamie Urszula kojarzy się z trenami Kochanowskiego więc "kategorycznie nie". I jeszcze się obraża i wali tekstami "że ma nadzieję że będziemy się liczyć z jej opinią". No ale my mamy nie najlepsze relacje ostatnio, chce żebyśmy się na siłę do niej wprowadzili.
Więc my na razie złośliwie mówimy że będzie Dżesika koniecznie przez "Dż"
I Ula bardzo ładnie(mam ciocie o tym imieniu) chociaż mi kojarzy sie z serialem brzydula
A Dominika to moja przyjaciółkaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2017, 15:14
Jadranka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDupa, dupa, dupa.
Wg mojej ginekolog mam za nisko dno macicy, nie za dużo wód plodowych, a dodatkowo mały wg usg waży 2 kilo.
Dostałam skierowanie do poradni patologii ciąży, bo może się okazać, że jest tak malutki, że będę musiała rodzić w specjalistycznej klinice.
Za chwilę będę jechać na izbę przyjęć, bo terminy do poradni na 10 styczeń.
Ja nie mogę tyle czekać.
Babeczka z którą rozmawiałam powiedziała, żeby przyjechać na izbę przyjęć i poprosić ze względu na sytuację o usg i ocenę stanu ciąży.. -
nick nieaktualnyaiwlys wrote:Dupa, dupa, dupa.
Wg mojej ginekolog mam za nisko dno macicy, nie za dużo wód plodowych, a dodatkowo mały wg usg waży 2 kilo.
Dostałam skierowanie do poradni patologii ciąży, bo może się okazać, że jest tak malutki, że będę musiała rodzić w specjalistycznej klinice.
Za chwilę będę jechać na izbę przyjęć, bo terminy do poradni na 10 styczeń.
Ja nie mogę tyle czekać.
Babeczka z którą rozmawiałam powiedziała, żeby przyjechać na izbę przyjęć i poprosić ze względu na sytuację o usg i ocenę stanu ciąży.. -
Agniechaaaa wrote:Kurczę aż nie ładnie z jej strony aż tak naciskać. Muszę moją mamę w takim razie pochwalic moze sie jej nie podoba ale przynajmiej wie i mówi ze Wasze dzidziusie Wasza decyzja ja moge tylko skomentować jak pytacie a decyzja należy do Was
I Ula bardzo ładnie(mam ciocie o tym imieniu) chociaż mi kojarzy sie z serialem brzydula
A Dominika to moja przyjaciółka
Taka już jest. Paru dzieciom w rodzinie wybrała imiona i myśli że naszemu też. Mamy nadzieję że Mała nie będzie miała charakterku po babci
A Ula to ciocia mojego M, którą bardzo lubimy i która nie ma dzieci pomimo lat leczenia. Więc myślę że byłby to miły ukłon w jej stronę. Zwłaszcza że praktycznie razem M wychowywały z jego mamą (są siostrami)...
Aiwlys, trzymam kciuki. Oby na IP się okazało że jednak jest większy -
nick nieaktualnyJadranka wrote:Taka już jest. Paru dzieciom w rodzinie wybrała imiona i myśli że naszemu też. Mamy nadzieję że Mała nie będzie miała charakterku po babci
A Ula to ciocia mojego M, którą bardzo lubimy i która nie ma dzieci pomimo lat leczenia. Więc myślę że byłby to miły ukłon w jej stronę. Zwłaszcza że praktycznie razem M wychowywały z jego mamą (są siostrami)...
Aiwlys, trzymam kciuki. Oby na IP się okazało że jednak jest większyJadranka lubi tę wiadomość
-
Kochane moje!!! Przepraszam ze tak zniknelam. Ulka jest bardzo absorbujaca i domaga sie uwagi baaaardzo mocno. Wiekszosc dni spedzamy na tulasach i cyckowaniu ;P
Postaram sie nadrobic co u Was - ale to potrwa wiec prosze o wyrozumialosc :*
Mam nadzieje ze wszystko idzoe po waszych myslach )
Wrzucam zdjecie mojek krolewny bo obiecalam i zapomnialam!
https://zapodaj.net/6cfc3f6646bc9.jpg.htmlBocianiątko, Jadranka, Lusesita, Agniechaaaa, staraczka1111, Kaczorka, Karolina90, Rucola, Flowwer, Bajkaaa, emi2016, malka, olik321, innamorata88, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny