X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już wiem jak to było .mama leżała na jednej większej sali,a ona na drugiej- mniejszej. kobieta miała ciążę cukrykową w ogóle.a dzieko ważyło 6kg. dlaczego nikogo nie zawołała to mmama nie wie. nie zareagował też z nikt jej sali(ale nie wiem czy ktoś był i ile osób) z dzieckiem wszysko ok było.a tatuś potem chodził i mówił że muszą całą wyprawkę wymienic bo wszystko za małe

Minie ale jak to odwołali? to tak mogą??

• summer86 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer, Ty się martwisz o energię? Przecież Ty ciągle na wysokich obrotach jesteś, po porodzie też sobie świetnie dasz rade i nie mam co do tego wątpliwości.

Malka to trzymam kciuki aby metody szybko podziałały!

Minie, akurat odwoływanie tego badania to masakra bo widełki czasowe sa wąskoe, nie dziwie się Twoim nerwom.

Lamka, Olik - przez Was mi slinka cieknie :P

Chyba dzisiaj wychodzimy :D nie mogę się doczekać!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 10:50

Lunaris, Kaczorka, olik321, JustynaG, malka, lamka, blue00, KateHawke, pilik, Sarna84, Bajkaaa, Flowwer, Lusesita lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, wchodzę w historię upewnić się co do godziny, a tam pusto :O no to wchodzę w historię - wizyta na 25.06 odwołana dnia 20.06... Mówię no szlag! Sprawdzam maila, skrzynkę w telefonie - no nic nie ma żadnego powiadomienia! Czasem jak odwołują, czy zmieniają godzinę to zawsze dzwonią + email.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 10:50

• summer86 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, odpoczęliście sobie nad morzem? :)

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie niefajnie sytuacja :-(

FELA wyłaź! Lato się zaczęło :-D

Luna <3 śliczna rodzinka, piękna fotka pamiątkowa <3 już się nie mogę doczekać aż powiemy synkowi i też sobie zrobimy sesyjke :)

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może to jakaś pomyłka? i zadzwoń?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dzisiaj to sobie mogę.... Jutro czynne od 8 rano, to niech się szykują na wku.... ciężarną

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Kaczorka, odpoczęliście sobie nad morzem? :)

Psychicznie tak, fizycznie nie :p Ale to dlatego, że dziennie robiliśmy masę kilometrów ;)
    Ale Alicja na wyjeździe super się zachowywała. Nie było z nią żadnego problemu :)
    Więc ja ogólnie polecam takie wyjazdy z maluchami.

Lunaris, JustynaG, summer86, KateHawke, Lusesita lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Lunaris Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer świetne newsy, trzymam kciuki ale jak już takie założenia to jesteście na wypisie najpóźniej jutro :)

Minie może to błąd w systemie!

Flower czas Ci szybciej zleci przy pieskach :) syn będzie miał z Tobą dobrze, mój mnie o psa kasuje ale nie ma mowy! Ja zainwestuje w te antyramy na puzzle bo mi się zaczyna poważnie nudzić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 11:00

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    No dzisiaj to sobie mogę.... Jutro czynne od 8 rano, to niech się szykują na wku.... ciężarną
    ja pewnie też bym ich rozniosła przez sluchawkę... mam nadzieję że to jakas pomyłka albo znajdą Ci termin jak najszybicej!

Melevis lubi tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa , rozbroiły mnie Twoje słowa "Jaśnie Pani kopnęła" :) Cieszę się, że jesteś już spokojniejsza.
    W przeciwieństwie do opisu Rucoli nasza Malutka daje znać, że u niej w porządku gdy mama się niepokoi.
    Po moim omdleniu, eMek twierdził, że przelewało mi się w brzuchu... ale jak wróciłam do łóżka to byłam pewna, że to są ruchy małej. I od tamtego czasu czuję ją regularnie. :)
    Najdziwniej się czułam u stomatologa, ten mi wierci w zębie a ja czuję jak brzuch mi skacze.

Barbarka , piękne zdjęcie!

Pilik , gdy moja mama opowiada o moich narodzinach to zawsze mówi, że ciągle chciało jej się sikać. Może to jakiś znak u Ciebie?

Summer Trzymam kciuki za szybkie wypuszczenie do domku :)

Luna Fantastyczne zdjęcie a już Tosi uśmiech obłędny.

A ja po wczorajszej nieprzespanej spokojnie nocy... dziś pospałam do 10 :) Zjadłam dwie kanapeczki i myślę "co tu by jeszcze zjeść" a potem się dziwię jak wskakuję na wagę "Te kilogramy to się biorą niewiadomo skąd"

Jeżowa lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Po wczorajszym wieczornym kopaniu, Mała kopała też nad ranem i rano, więc dzisiaj matka spokojniejsza :D ale pamiętam, jak zanim czułam w miarę regularne ruchy to już wyobrażałam sobie, że będą takie dni, co będę panikować. No i to był jeden z nich. Jeszcze raz dziękuję, bo jesteście przekochane <3

Summer trzymam kciuki, żeby Was już dzisiaj wypuścili! I niech się przygoda zacznie na dobre <3

Minie no to chyba jakiś żart... ale jak Ty tam zadzwonisz, to Ci te prenatalne zrobią za darmo jeszcze :D

Luna śliczna rodzinka <3 a Tosia to cała Ty, zdecydowanie :)

Mi apetyt także niezmiennie dopisuje, serio muszę się czasem bardzo powstrzymywać, bo waga rośnie jak szalona...

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie sprawdź, moze mail wszedł do spamu. To się dość często zdarza :/ a jak rzeczywiście nie ma to zrób wielką awanturę!

Summer super, że prawdopodobnie wychodzicie :D

U nas leje i że spacerem może być ciężko :/ chyba pojedziemy do galerii handlowej pochodzić, żeby chociaż trochę ruchu było.

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane od wczoraj już Was na 5 razy nadrabiam i jakoś nie mogę dogonić

Niewiele niestety zapamiętałam wybaczcie

Lunka rodzinka przepiękna, razem zawsze najlepiej <3

Rucola życzę wspaniałej wyprawy, Lewko będzie już w brzuchu małym podróżnikiem

Ania ogromnie się cieszę, że mam do Opola daleko, bo ten szpital brzmi jak z jakiegoś koszmaru :O

Flo masz ogromne serce

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czujecie to? Wspaaaniała pogoda. W końcu czuję się dobrze :)

Summer super że wychodzicie! W końcu będziecie mieć siebie w domciu w spokoju i można będzie położyć Smerfetkę do swojego łóżeczka <3

Kaczorka piękny wypoczynek <3 też taki bym za rok chciała :) a Aluśka to do zacałowania!!!

Jeżowa mi mama zamiast 3 łyżeczek Inki wczoraj zrobiła kawę z 3 łyżeczek kawy rozpuszczalnej! O.o Natalka przez pół dnia kopała tak w pęcherz że chodziłam do kibelka co 20 minut... Dała mi popalić :D
    A co do kilogramów tovu mnie na razie +4kg. Staram się nie ulegać zachciankom ale u mnie w Tychach jest taka zarąbista pączkarnia i były pączki o smaku Kinder Bueno. Mniaaam :D ale poza tym nie mam na razie etapu zjadania wszystkiego co jest w lodówce na szczęście.

Jeżowa, Kaczorka, Bajkaaa lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie... Floo!!! 5 tygodni i CC :O kiedy to zleciało? A ja nie zdążyłam pójść na tą kawkę z Tobą :D a tu za chwilę wózek z Szymkiem będziemy bujać :)

Flowwer lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate hahaha, potężna dawka kofeiny :D mój mąż byłby przekonany, że zabiłam dziecko :D zazdroszczę, że tylko +4kg, u mnie tydzień temu było już +6kg... W tym tygodniu się znowu zważę i pewnie się znowu przerażę :(

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo poniekąd zazdroszczę przewidywanego terminu spotkania z Szymkiem :)

Dziś moja koleżanka urodziła, córeczką 4kg, Łucja :)

Jeżowa w tym czasie co jesteś waga najszybciej idzie do przodu więc się nie martw. Pozniej wszystko zwalnia. Pewnie też byłaś szczuplutka przed ciąża a maluch musi mieć skąd brać, zresztą te kg to tez dodatkowa krew, większa macica, łożysko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 12:24

Flowwer lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo udało się wszystkim psiakom znaleźć dom? Złote serce masz! <3
    Ja od rana w działaniu, wygotowalam butelki, smoczki i wszystko co trzeba, W końcu zalanolinowałam wełniaki, trochę w kuchni posprzątałam, w łazience mocno ogarnelam, puściłam pralkę i zmywarkę i teraz się położyłam. Głodna już jestem strasznie i nie wiem czy coś przekąsić czy obiad już zrobić... a w sumie mam mdłości, mała dalej jakiś dziwnie ułożona coś uciska ;)...
    Nasze ostatnie (mam nadzieje...) chwile w dwupaku
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c96e971a6390.jpg

JustynaG, Achia, lamka, Kaczorka, Flowwer, Amal, Lusesita, summer86, malka, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżizzzzas dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę tego, że za chwilę czeka Was pierwsze spotkanie z Maluszkiem, normalnie ryczę teraz jak o tym piszę :D te emocje, poród, ten ból o którym się zapomina dosłownie w momencie zobaczenia maleństwa. To jest takie niesamowite!

Bajkaaa, Lusesita lubią tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
‹‹ 975 976 977 978 979 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ