Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:A nie będą robić problemu ze nie mamy wspolnego zameldowania? Bo to naprawdę glupio wygląda.
zad mam schowany. Chyba seksu za dużo
Kena racja,napij sie na zaś
z innej beczki zamawiała któraś coś z wish?? -
My do tej pory jesteśmy zameldowani w 2 różnych miejscach.. a mieszkamy w trzecim.. taaakże ten
Wracamy z Deadpool'a - super
No i przedłużyłam w końcu umowę w Plusie i zmieniłam abonament. Jedno z głowy. -
Pytanie za 100 pkt. bo qrna wujek Google mi nie pomaga - w czwartek jadymy na badania i małż ma zalecone badanie - detekcja 2 mutacji w genie CFTR i ze śliny i z krwi. No i ja się pytam czy jednego nie można zrobić? Jedno z nich kosztuje 250 zł a drugie 800!!!
Ktoś/coś może przez przypadek?!
Edit: źle popatrzyłam ten za 800 zł to jakieś 33 mutacje. no dobra ale po co robić te dwie i ze śliny i z krwi?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 20:04
-
Kochane potrzebuję weryfikacji testu . Zrobiłam test z wieczornego moczu bo jakoś nie wytrzymałam a testować miałam za dwa dni no ale już stało się . I wyszła taka ..hmm nie wiem czy nazwać to nawet krechą ale takie jak by wgniecenie przy pasku testowym . I nie wiem co może to oznaczać dlatego piszę tu do Was . hELP.
http://images76.fotosik.pl/352/c6fda9778945620d.jpg -
Spoko Fufcik... w sumie to wypytam na miejscu - choć wątpię aby pani z rejestracji była
pomocna...(mam nadzieję, że się jednak mylę).
Rossanna - co my możemy weryfikować? Ja też nic nie widzę. Zrób test rano.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 20:56
-
Rossana zrób rano test i tyle
Mdlilo mnie dzisiaj jak nie wiem. Chyba zaczynam sie nakrecac. W srode chce isc na silke więc nie wiem czy nie zatestuje czasem. Bedziee 10/11 dpo
Idę spać dobranoc wariatki