Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Moris...zawsze możemy zaszyć się gdzieś po środku...gdzie nas nie będą znali..
Albo....możesz zostać moją adoptowaną córką...co prawda obiecałam sąsiadowi 16-letnią Koreankę, ale...
Jeżeli chodzi o Twojego faceta to - też Go zatrzymamy - jakby powiedział mój ojciec...spróbuje mojego rosoła i sam będzie wracał -
Obsikałam... jedna krecha...
wiedziałam ze ten pregnyl to moja jedyna szanssa zeby cień jakis zobaczyć
no coz nie ma rady bedzie hsg
w każdym razie mogę bezkarnie nawet garściami furagin łykać... mam też bactrim w odwodach właśnie zastanawiam się czy nie wdrożyć...
Edit: Ja u ksiedza załatwialam kwity na jakiś miesiąc przed... nie sądze zeby w urzedzie było dłuzej
znalazłam jeszcze coś takiego:
http://vitalia.pl/forum45,804556,0_Ile-sie-czeka-na-slub-cywilny-przyspieszony.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 09:59
2020
2023 -
Dżem dobry
Morisku my braliśmy konkordatowy więc nie wiem jak stricte z cywilnym ale wydaje mi się, że mój brat chyba załatwiał mniej niż 3 m-ce przed. Zależy jeszcze od urzędu, od ludzi tak mi się wydaje.
Tyle z mojego postu wyszło, że się wczoraj u Teściowej nawpierdalałam tarty czekoladowej itp. Aaale przynajmniej w tygodniu poszczę
Kupiłam sobie książkę "rzucam cukier", może więc zrobię podejście do jakiegos zupełnego odwyku od cukru wszelakiego.
Pogoda dziś paskudna.. wczoraj śnieg, dziś cały czas pada imjakoś tak sennie. K śpi, pies śpi, chyba zaraz sama zasnę na kanapie. A musimy jeszcze dziś jechać do Plusa bo muszę w końcu abonament zmienić, do kina na Deadpool'a.. a propos kina - zwierzyniec też nam się kłania nie wiem czy widziałyście zapowiedzi -
Ajka póki @ nie ma jest nadzieja! Ja tam trzymam kciuki żeby za kilka dni były piękne 2 krechy!
-
Ps. Co do czekolady - po wczoraj odkryłam przynajmniej, że nie ma co ukrywać - nie służy mi zupełnie.. odmrazu zaczęłam się źle czuć - ból brzucha, wzdęcia.. teraz tylko muszď przekonać swój mózg, że wcale nie potrzebuje czekolady.. już kurna lepiej suszone owoce..
Ps. W.. mok ojciec przeszedł na emeruturę.. kilka dni temu dzwonił do mnie prawie że zapłakany, że on nie ma co ze sobą zrobić, że mu się nudzi itp.. zamiast pk tylunlatach zapierd***a jako kierowca się cieszyć i odpocząć -
Hej
Oj boli główka...
Ajka - zgadzam się z Kropką - i nie odpuszczam kciuków...
Moris nie mam bladego pojęcia jak to wygląda - też miałam konkordatowy...
Tak poza tym to śniłyście mi się - ale nie pamiętam o co chodziło...
AAA Kropuś właśnie męczę małża o Zwierzogród - może da się dziś wyciągnąć...
-
Hejka
Moris my tez konkordatowy i wiem, że nam mówili, że dokumenty są ważne tylko 3 m-c od wystawienia ale u nas wiem, że dosyć szybko dają ślub cywilny bo brat koleżanki miał miesiąc po tym jak się dowiedzieli "że muszą"
Ajka ja tez wierzę, że będą II
Ajjj jak ja lubię słodycze ymmm cukierki, czekoladki, ciasta, torty a do tego lubię je piec już mam opracowany plany jakie torty i ciasta na urodziny piekę -
No właśnie ja też bym coś upiekła.. ale jak post to post. No jesm coś tam w weekend ale już pieczenie zostawię na po poście ale też mam tyyyyyle przepisów..
Szyszka1 lubi tę wiadomość
-
Mnie to by się jakaś mała cukierenka marzyła z domowymi wypiekami
Kenusia zdychasz??? Ja będę sponiewierana przez następne dwa weekendy później zamierzam być w ciąży ( a co przecież to takie łatwe zajść ) i nie będę pić :P
Edit: Moris za dużo sexu albo z gołym tyłkiem biegałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:09