Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja ciężko pracowałam no i byłam na 3 szczepionce przeciw żółtaczce...czekam aż małżon wróci i opracujemy plan na weekend - zostajemy w doma czy jedziemy na prawdziwą wieś? Teściowa w niedzielę wraca...może ugotowałabym jej rosołek ? Trzeba się podlizać - niech morduje kuraki bo od 3 niedziel mój ojciec gotuje rosół na kupowanych <mrożonych> a to nie to samo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 14:20
-
kamka wrote:ej dziewczyny właśnie oglądam serial o porodach i tam było że babka nie mogła zajść i utrzymać ciąży przez problemy z układem immunologicznym bo organizm nieakceptował zarodka traktował jako intruza... może warto to sprawdzić...
U mnie było takie podejrzenie. Ale to wtedy ma się poronienia najczęściej.
I ja brałam na to acard do 35 tygodnia ciąży. Czasem clexane przepisują. I są jeszcze jakieś szczepionki i wlewy, które są mega drogie i to wykonuje się gdzieś w Łodzi... -
Viki wrote:U mnie było takie podejrzenie. Ale to wtedy ma się poronienia najczęściej.
I ja brałam na to acard do 35 tygodnia ciąży. Czasem clexane przepisują. I są jeszcze jakieś szczepionki i wlewy, które są mega drogie i to wykonuje się gdzieś w Łodzi... -
Morisek28 wrote:Kamka pewnie juz na dniach zobaczysz Mała
dzień dobry wszystkim!
wiecie co mi facet powiedział, żeby nie tracic czasu i,brać teraz cywilny. Żeby ten staż małżeński lecial.
niby ok ale kurde my osobno mieszkamy jak to,będzie wyglądać? Parodia.
ja mój wykres tez mam zajebisty testy owu od 4 dni tak samo,pozytywne zalewa mnie a skoku jak nie bylo tak nie ma. I nie wiem co robić bo chce wywolac okres żeby byl wcześniej. Zebym w pierwszy dzien pracy nie zdychala.
Hejka...
A ja myśle że Twoj facet ma racje Morisku... kto Was rozliczy z tego kto gdzie mieszka... potem sobie zrobicie piękny ślub w kościele, a teraz... zapisywać się i tyle...
A jeśli chodzi o @ to może lepiej wydłużyć cykl... najlepiej ciąża , ale jesli nie da rady to progesteronem... chociaz moze to nie jest dobry pomysł przy edometriozie...
A z innej beczki, nad ranem obudził mnie pęcherz... jejku jak bolało... mam zapalnie na całego... nie wytrzymałam wzięłam furaginę... kurczę... teraz się martwie trochę, powinnam była chociaz test zrobic najpierw... teraz to płukanka a nie mocz bo juz 4 litry wody od rana wypiłam... furagina na szczęście zaczyna działać...
Pewnie i tak nie jestem w ciąży... nie ma się co nakręcać, ale... troche się martwie
Z drugiej strony bez furaginu i tak nie dałoby rady wytrzymac, bolała tak że myślałam że oszaleję...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 10:29
2020
2023 -
kamka wrote:dzień dobry bardzo:) my wczoraj wylądowaliśmy na ip ale fałszywy alarm chyba sie Marcysi nie spieszy do wyjścia jak tu taka zima przyszła...
Moja bratowa zaliczyła 4 fałszywe alarmy w ostatnich 3 tygodniach ciąży... ostatecznie zatrzymali ją w szpitalu, co by już tak nie kursowała...
wiem bo 2 razy urywalam się ze szkoly zeby bratanicy pilnowac
Az mi sie nie chce wierzyć ze od tego czasu minęlo juz 18 lat...
Kamka miejmy nadziej ze nastepnym razem do domu wrocisz juz z dzieciątkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 11:02
2020
2023 -
Morisek28 wrote:Ajka kiedyś duuuuuzo czytalam o pierwszych objawach i problemy z pęcherzem byly zawsze wymieniane! Wiec wiesz
A ja sie obawiam ze znam przyczyne problemow z pęcherzem... za duzo seksu...
M. ostatnio...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 11:22
2020
2023 -
Ajka wrote:Moja bratowa zaliczyła 4 fałszywe alarmy w ostatnich 3 tygodniach ciąży... ostatecznie zatrzymali ją w szpitalu, co by już tak nie kursowała...
wiem bo 2 razy urywalam się ze szkoly zeby bratanicy pilnowac
Az mi sie nie chce wierzyć ze od tego czasu minęlo juz 18 lat...
Kamka miejmy nadziej ze nastepnym razem do domu wrocisz juz z dzieciątkiem -
Hello
Ajka spokojnie wiem, że dziewczyny w ciąży brały furagine jak miały problemy także wiesz będzie dobrze
Ovu mi się przesunęło na dziś tzn. chyba wracam do cykli sprzed ciąży też mnie dziś i wczoraj zalewa masakra -
nick nieaktualnyA ja czekam na męża, pojechał do lidla. W ogóle juz jestem w domu. Dzisiaj tak naprawdę pierwszy raz przyjrzalam się swojemu brzuszkowi...I stwierdzam że mam dziurę w pępku, jedną w okolicach prawego jajnika, ma może z 1cm, trzecia po lewej stronie, na oko 6cm i czwarta na dole brzucha, jak przy cesarce 10cm... jestem w szoku.
-
My dziś cał dzień na nogach, niecałą godz temu wróciliśmy, nawet nie wiem kiedy mi dzień minął u Teściowej, u moich rodziców (wszędzoe z psem więc było zabawy..), zakupy.. jutro mimo ze niedziela to musimy mieszkanie ogarnąć bo w ponedziałek księdzu po kolędzie.. w tym roku jakiś inny.
Wczoraj cyce mnie już minimalnie zaczęły boleć, znowu krótki cykl będzie. No ale siemię lniane i wiesiołek zadziałały w tym cyklu