Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nymeria wrote:Zgadzam się już tu dość złych wiadomości, czekam tylko na nowe groszki, dobre porody i zdrowe staranka
Ana, Ajka trzymam kciuki
Kamka a ty Gdzie nie rodzisz czasem?
Fufka forumowy Mateuszek ma się bardzo dobrze, zdrowy prawie 7kg chloptas z niego już i za parę dni sknczy trzy miesiąceNymeria lubi tę wiadomość
-
eunice. wrote:Klaudia, chyba nie jestem w temacie- musisz iść na jakieś zabiegi?
No powiem Ci tak. 15 cykl staran. Trzeba zaczac sie porzadnie diagnozowac. Jezeli mezowi mimo witamin sie nie poprawi bedzie urolog i usg i ewentualnie jakis zabieg jesli ma jakiegos zylaka czy cos. Ale jesli nie to z jego wynikami zostaje nam inseminacja a do niej i tak trzeba zrobic droznosc. Wiec zdecydowałam ze w marcu ide do gina i bede prosic o to skierowanie i bede czekać spokojnie i kasy zaoszczędzimy.. Na meza mam troche focha bo nie garnie sie do powtórzenia badań powiedzialam mu ze ja robię swoje badania i mnie nie obchodzi gdzir kiedy i jak ale jezeli chce miec dziecko musi sie dowiedzieć wszystkiego. Wiem zr to może brzmi wrednie z mojej strony ale wkurwia mnie jak ma mine zbitego psa ze okres a badania be. Z resztą to nie ja w tym roku kończę 30ke tylko on wiec ja moge poczekać -
Ajka wrote:Klaudia ja nie miałam drożności, zaryzykowalismy jedno iui bez... ale w następnym cyklu robię... strasznie się boję.
A w ogóle Klaudia, czemu nie skorzystacie z tej akcji co Kena -
ide na 10 rwac druga 8ke, mam robic 7ke, obawiam sie ze bedzie powtorka z rozrywki i z 7ka tez sie pozegnam. ja pierdole mam zeby slabsze niz 50 latki
-
Klaudia N. wrote:ide na 10 rwac druga 8ke, mam robic 7ke, obawiam sie ze bedzie powtorka z rozrywki i z 7ka tez sie pozegnam. ja pierdole mam zeby slabsze niz 50 latki
-
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:No to ja nie mam trzech...wygrałam
Jest remis - ja nie mam 3 - ale mam wszystkie ósemki - w tym jedną przeleczoną kanałowo
Klaudia...ja jak pomyślę o moich zębach to mi się wyć chce...na zębie nie widać nic...pojawia się ból...robimy rtg...okazuje się, że ząb od korzenia cały w środku zeżarty...
A tak poza tym cześć
Jeszcze tylko 4,5 h i weekend dobrze, że przypomnienie w tel ustawiłam, bo zapomniałabym o 3 dawce szczepionki na żółtaczkę... -
Kena no wlasnie ja tak mam, z ostatnia 7ka mialam tak ze nawet nie bolala.
i jezeli idzie o brak zebow to zal i bol ja wygrywam nie mam 7. serio, siedmiu kurwa. i zaraz bede o jeden lub dwa biedniejsza:( -
Dzień doberek
Moris my tez się na pewno sponiewieramy my to mamy dobre towarzystwo, które lubi imprezować
Co do zębów kiedyś miałam mega świra wybielałam, pasty z nakładkami ahhh a później miałam wypadek jedynki ubite i teraz mam nadlane więc nic nie mogę z tym zrobi i aż płakać mi się chce -
Moris ja tez nie mam 4ki gornej:D malo braklo nie mialabym gornego kła:D leczenie kanalowe dalo rade na szczescie:D
wyrwana 8ke na razie i zrobil mi dwojke a co do 7ki zobaczymy jak mi sie dziursko zagoi -
Ja mam 1 ósemkę wyrwana bo uciskala inne zeby, reszta nie wyrosla i trzeba by robić dłutowanie czy cos takiego... Poza tym jedna siódemka leczona kanalowo... I kilka drobnych plomb... w sumie to calkiem nieźle chyba... w porównaniu z Wami przynajmniej...2020
2023 -
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:Mi zęby psują się od dołu...ale nawet nie bolą skubane.
Tak w ogóle pomijając temat,od środy nie mogę się wyproznic!!!
Jutro już wychodzę...nie znoszę szpitali