Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm.. jakby jeszcze usunąć to "Postów" to wyglądałoby to jeszcze dziwniej :p (ale mam skojarzenia)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c3bda09e8fd.jpg
pa laski, lecę na siłownię (udało sięaaagaaatka, AnaAna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moris gratulacje dowalenia tesciowej
Cebulka trzymaj sie tam bedzie dobrze:)
Mysz bo zrobie tutaj protest o ograniczenie Ci internetu, zagadamy do Twojego zeby zalozyl kontrole rodzicielska i bedziesz mogla wchodzic tylko na nasz watek
ja przed chwila wrocilam z uczelni zjem i lece pobiegac:)Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:Moris gratulacje dowalenia tesciowej
Cebulka trzymaj sie tam bedzie dobrze:)
Mysz bo zrobie tutaj protest o ograniczenie Ci internetu, zagadamy do Twojego zeby zalozyl kontrole rodzicielska i bedziesz mogla wchodzic tylko na nasz watek
ja przed chwila wrocilam z uczelni zjem i lece pobiegac:)
Obawiam się, że tutaj też nie pozwalałby mi wchodzić. -
Ale internety to ZUO!!!
Po jaką cholerkę czytać te głupoty?
Dostałam dziś przesyłkę z all i w ramach przeprosin za wcześniejsze pomylenie produktów dostałam ślicznie pachnącą świeczkę NUXE. Chyba wieczór spędzę w łóżeczku w towarzystwie książki i świeczki
I Chillout...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 18:29
kr0pka, AnaAna, Nymeria, arturowa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pol dnia spalam Myszko nie denerwuj sie mnie tez raz boli raz nie
Pchelka, ktora sie u as udzielała tez juz jest na fioletowej stronie
Morisku pogadaj z lekarka moze zrobi ci opis do tych monitoringow? -
Mysz86 wrote:Ale internety to ZUO!!!
Po jaką cholerkę czytać te głupoty?
Dostałam dziś przesyłkę z all i w ramach przeprosin za wcześniejsze pomylenie produktów dostałam ślicznie pachnącą świeczkę NUXE. Chyba wieczór spędzę w łóżeczku w towarzystwie książki i świeczki
I Chillout...
I prawidłowo, bez internetów proszę
Ja właśnie wracam z siłki, zrobiliśmy rozeznanie, nie jest źle choć dla tak aspołecznej istoty jak ja mogłoby być tak jeszcze o połowę mniej tych człowieków :p nie przemęczałam się dziś jakoś zbytnio szczerze powiedziawszy :p -
Ps. Morisek my dziś z orbitreka zrezygnowałyśmy po 5 min. moje nogi chyba i tak to odczuły więc nie jesteś sama
-
Morisku nie znam się ale to nie jest tak ze lekarz u którego robisz monitoring ma u siebie w dokumentacji tych opisów? Może podejdź albo podjedz do tego lekarza zapytaj jak wygląda sprawa czy ma opisy u siebie i czy moglby ci je wydać bo są ci bardzo potrzebne. Płaciłas za te monitoringi wiec czemu masz znowu płacić tylko po to żeby mieć opisy i znowu czekać tezy miesiące. Może się mylę.
-
ja jestem maniaczką Yankee Candle. Już sobie sama po łapach daje żeby kolejnych nie kupić.
Teść ma nieużywanego orbitreka i zastanawiam się czy mu nie zabrać. Choć i tak wolałabym bieżnie -
Ja w sumie chyba tylko raz na orbiteku machałam i fajne, ale rowerek juz mam... bieganie (zwłaszcza w miejscu) jest absolutnie nie dla mnie...
aktualnie wciaż mam zamiar na basen sie wybrać... tylko jakoś mi sie nie chce
teraz mam @ wiec jest wymówka...
kr0pka
bierz ten orbitrek i tyle...
bieżnia jest niedobra na kolana..2020
2023 -
nick nieaktualny
-
no wlasnie co sie dzieje?
ja wlasnie wrocilam z biegania, tak jak wczoraj pobolewal mnie troche brzuch i musialysmy pospacerowac, a pod koniec koniecznie spacer bo niedobrze mi bylo, przyszlam do domu i biegunka mnie zlapala:/