Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Już późno, ale dopiero jestem w stanie pisać. Wyniki się poprawiły więc to na szczęście nie nerki tylko pecherz. Niestety jednorazowa dawka antybiotyku nie wystarczy i musze wziąć 2 kolejne...
Miałam usg i uwaga....juz biło serducho a to dopiero 5 tyg i 4 dzień wg miesiączki.
A teraz jeszcze bardziej zaskakująca wiadomość...Są 2 pecherzyki...ten drugi malutki i nie wiadomo czy się rozwinie czy może już się wchłania. Byłam w totalnym szoku. Dzień wcześniej miałam usg w szpitalu klinicznym i tam lekarz nie widział tego pęcherzyka. Dobre usg i dobry lekarz to podstawa. Wizytę mam 21.04 i wtedy się okaże...ufff
aaagaaatka, Klara87 lubią tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Cebulka cieszę się, że wszystko ok! :* że to "tylko" pęcherz. Mam nadzieję, że po tych 2 dawkach już będzie zupełnie ok.
dopiero mam chwilę coś więcej napisać. Czyli jest szansa na podwójne szczęście? zwariowałabym na Twoim miejscu jakbym miała miesiąc czekać żeby się upewnić.
Nymeria - hormony szalejąWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 22:50
-
Widzisz Mysza, nie denerwuj się już więcej tak
-
cebulka- super wiadomosci, czekam na rozwoj sytuacji i trzymam kciuki:)
otifka najlepiej testowac w dniu spodziewanej @, im pozniej tym lepiej:)
mysz- no widzisz:) prosze sie wiecej nie zamartwiac:)
kena- zywot nauczyciela nie jest lekki ^^
co do owu, denerwuje mnie to wszystko juz sama nie wiem czy w ogole byla i kiedy musze czekac do @ -
Dominika u mnie też ciepło od rana, byłam bardzo pozytywnie zaskoczona, szczególnie, że od zeszłego tygodnia robię rano 2km spacerek i dziś był baaardzo przyjemny
A w ogóle to cześć Laski
i mam kurde problem ostatnio z mierzeniem temperatury bo się codziennie budzę o np 3, 4 w nocy (już przynajmniej raz a nie po kilka razy), ale kurna potem nie wiem na jaką temp patrzeć. Niby w tym cyklu i tak raczej odpuszczam, ale jak już coś prowadzić to porządnie -
dzień doberek:) ja we wtorek ide na usg sprawdzić to wszystko bo zrobiłam kolejnego teściora i dalej jest 2 kreseczka ale dalej taka słabiutka:( nie ide tam gdzie byłam tylko jak moja mama usłuszała ode mnie co jest na rzeczy to stwierdziła że ona mnie weźmie do lekarza który ponoć jest najlepszy na śląsku no ale też swoje kosztuje... eh... zobaczymy co będzie we wtorek...
-
nie robiłam bety dzwoniłam do rojka i mówił żeby ni robic i wrzucić na luz tylko we wtorek przyjść na usg bo jak coś by miało być to w "poprzednim" cyklu więc jak jestem w ciąży to może nawet serducho zobaczymy i wtedy mówił że zrobimy bete i za 2 dni przyrost...
-
Morisek wg temperatur by tak wychodzilo ale wtedy cala reszta sie nie zgadza bo mam cykl powiedzmy 31 dni, owu zaznaczylo zielone kwadraciki od 13 do 17 dc i tam tez mialam sluz dobry, teraz od kilku dni mam taki gesty bialy sluz wiec na plodne mi to nie wyglada. mysle ze nie ma sensu sie nad tym zastanawiac tylko robic swoje i czekac. niech mi wyznaczy na ktory dzien tam chce zalezy mi teraz tylko na tej lini temperatury
-
niecierpliwa-dominika wrote:kamka ja bym nie wytrzymala i odrazu lecialabym na bete nie sluchajac lekarza, a co zabroni mi? nie. wrzucic na luz w takiej sytuacji?