Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
dzieki Moris za wytlumaczenie:) w sumie jezeli bedzie 21dc to tez dobrze z serduszkiem trafilismy i to by znaczylo, ze w tamtym cyklu zle myslalam i owu tez wtedy byla, ciekawi mnie tylko czemu w takim razie jezeli to byl bol owulacyjny byl taki mocny i w takim razie dosc krotka faze lutealna bede miala - jakies 10 dni, to chyba w normie co?
-
Morisek ale jak miałam już takie zawirowania z tymi hormonami to wili żebym nie latała na bete tylko usg we wtorek zrobiła na spokojnie i sprawdzimy co się dzieje... a z resztą zaufam mu bo mojej mamie też powiedział że ma wrzucić na luz jak sie bała że ma jakiegoś guzka w piersi i na spokojnie ją przez wszystkie badania przeprowadził...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 08:45
-
Powinni byc tak, że się bzyka i zaraz po jakiś objaw czy jest się w ciąży bo idzie zwariować. Nie wiem, włosy na pipce niech zmieniają kolor czy coś. Miłego dnia..
Morisek28, niecierpliwa-dominika, kr0pka, AnaAna, arturowa, Cebulka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny warto robić cytologię dzień przed okresem (wtedy mam już plamienia). Miesiąc temu zapisywałam się do gina na 8 maja, wczoraj poszłam i chciałam się już z wyprzedzeniem zapisać na połowę czerwca (u mnie prawie 1,5mc czeka się na wyniki cytologii) a tu mi babka podaje termin 17 kwietnia, nie byłam na to przygotowana i nie wiedziałam kiedy okres będzie, a że mam okres jak w zegarku to kolejny wypada na 18 kwietnia:/
Czy w ogóle gin mi zrobi cytologię jak będę już plamiła przed okresem? Czy sobie darować i pójść 8maja?
Czy lepiej pójść i pogadać o moich staraniach, chociaż to dopiero 5cykl starań i może mnie odprawić z kwitkiem w końcu to NFZ:/ -
Fufcik czuje sie dzis dobrze w sumie malo ciażowo troche w pachwinach ciągnie i rano naciągło mnie pare razy - coś maluszek chyba nie lubi paszteciku cycki nie bolą ale nie martwię sie musi być dobrze w piątek mam wizyte u lekarza
Dziewczyny ja tez nie robiłąm bety ani razu -
no takie znaki bylyby dobre:D
albo zeby chociaz organizmy sobie z nas jaj nie robily i zeby objawy pojawialy sie jak naprawde jest cos na rzeczy, czy to zbyt wiele?! -
a jakie dlugie masz cykle? faktycznie podejrzane te rowne temperatury. u mnie gory doliny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 09:08