Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no ja coś czuję, że u mnie się rozkręca chyba nic mnie póki co nie boli, nie piecze ale mam ochotę cały czas do wc latać.. mam tylko nadzieję, że skończy się jak kiedyś, że męczyłam się ale tylko jeden dzień..
Ana, nie jesteście w Wawie? Bo jakieś 20 min temu minęła nas beemka na szwajcarskich blachach -
nick nieaktualny
-
Ana a brałaś jakieś antybiotyki?
-
No to ja skończyłam na dyżurze LuxMedu.. dostałam antybiotyk, jednorazowy ale dopiero na noc mam go wziąć wieć póki co się męczę.. ;( ;(
-
nick nieaktualny
-
No ja póki co leżę z termoforem, wpierdzielam żurawinę w ilościach hurtowych, urofuraginę biorę.. antybiotyk.. no trochę się boję, bo jeśli się udało w tym cyklu? Pewnie nie ale kurna strach mi trochę szczerze powiedziawszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 21:19
-
Cebulka dzięki, że napisałaś, uspokoiłaś mnie i wzięłam wczoraj ten Monural
Mam nadzieję, że Tobie szybko przejdzie -
Morisek, pytaj, nic Cię to nie kosztuje. Teściowa w ciąży nie jest, bez jaj, pewnie też ja coś bierze. Z tym zapaleniem pęcherza to zaraza jakaś normalnie.
Jeezu ja dopiero się dobudziłam i wstałam. Małż znowu do Brukseli poleciał a ja postanowiłam wziąc jeden dzień urlopu żeby się wygrzać itd. Pojadę tylko dziś na to usg i wracam do domu. Chociaź najchętniej to bym się w ogóle nigdzie nie ruszała.
Morisek ja też się w nic nie mieszczę ;( tydzien zapierd**a na orbitreku po 1,5 -2h dziennie, kettlebelle, i nic.. kompletnie nic.. zero różnicy, nawet jakiś pieprzonych 200gWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 08:40
-
Morisek ja 74kg ważę, więc wcale niemało a kiedyś miałam 55.. do tego to już nawet nie dążę ale chociaż 60.. tyle miałam wracając z Majorki, ale tam człowiek nawet nie wiedział kiedy chudł. A jak tylko wróciłam i usiadłam na 10h w pracy dupa od razu się roztyła. I od tamtej pory już pozbycie się czegokolwiek graniczy z cudem niestety