Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Popatrz na mój pierwszy wykres. Jest bezowulacyjny. Drugi zwykły owulacyjny. Trzeci owulacyjny ciążowy i ostatni nieprowadzony.
Przypomina mi bezowulacyjny.Lub coś źle mierzysz. Powinna być wyraźniejsza różnica w fazach -
Babeczki!
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, pogodnych, spokojnych Świąt. Aby te Święta dały Nam nadzieję na Nowe Życie, dosłownie i w przenośni:)
ps. Pomimo, że jestem teraz mniej aktywna na forum, to i tak codziennie staram się Was czytać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 23:25
-
Viki wrote:Popatrz na mój pierwszy wykres. Jest bezowulacyjny. Drugi zwykły owulacyjny. Trzeci owulacyjny ciążowy i ostatni nieprowadzony.
Przypomina mi bezowulacyjny.Lub coś źle mierzysz. Powinna być wyraźniejsza różnica w fazach
Mysle ze możesz miec racje ze bezowulacyjny. Czy bezowu cykle sa dłuższe?
-
Cześć,
Wesołych świąt dziewczyny, zdrowych, spokojnych, rodzinnych, pogody ducha i optymizmu. No i oczywiście spełnienia marzeń wszystkim i każdej z osobna Smacznego jajeczka i mokrego dyngusa
P.S. I niech każda tam uucałuje swojego faceta przy jajkach -
Czesc dziewczyny u mnie 16 dpo temp drugi dzien do gory. Leżę jeszcze ale zaraz chyba znowu zatestuje bo @ nie ma i nie czuję zeby miala przyjść
-
Wesolych Swiat
Viki ja po dluuuuugich poszukiwaniach dobrego lekarza w BB trafilam do doktora Biernackiego i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Przyjmuje na Paderewskiego.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Musze leżeć caly czas chce mi sie wyc ale nie mogę sie martwic. Straszny widok jak zobaczylam męża jak plakal czulam, ze go zawiodłam na szczęście na usg bilo serduszko musze byc silna i wierzyć, ze będzie dobrze
-
rany Fufcik trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze <tulę>
Morisek u Ciebie też wszystko się ułoży :*
My dziś na szczęście mamy dzień wolnego i siedzimy w domuFufka30 lubi tę wiadomość