Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
W takim razie olej tego Szymale skoro Viki ma takie doswiadczenie.
Szkoda czasu na takich "specjalistow".
Viki ja tez jestem z Bielska
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Nymeria wrote:Klaudia puki @ nie ma to jest nadzieja, plamienia nie masz więc może rzeczywiście jak mówi Kena przesunięta była owu i nie widać nic na teście jeszcze.
nie wiem, srednio mi sie chce wierzyc w ta wersje szczegolnie ze test o czulosci 10 i nie allegro tylko z apteki, zostaje mi czekac, jutro mysle znowu zrobie test i w poniedzialek i wtorek beta najwyzej strace te 20 zl, to i tak nie tak zle bo w najblizszej przychodni 40 te samo miasto a taka rozbierznosc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 09:33
-
Nymeria, na usłyszenia jest za wcześnie. Ale na pewno zobaczysz jak bije. Ja szczerze mówiąc nie mogłam się dopatrzeć bicia serduszka, ale i lekarz i mąż widzieli jak bije. To jest tak, że po prostu widać, że coś się na tym usg rusza.
-
Cześć dziewczyny! Trochę się nie odzywałam bo ostatnio źle się czuje ale czytam was jak tylko mogę.
Morisku kochany nie wiem co Ci napisać, jestem z Tobą kochana, modlę się żeby wszystko skończyło się dobrze! Niestety nie umiem pomóc z lekarzam niestety nie znam żadnych specjalistów w tej dziedzinie.
Dziewczyny was tulę i na pewno następny cykl będzie tym szczęśliwym!
Życzę Wesołych Świąt! -
Oj Morisek głupoty piszesz. Może właśnie jest przełom. Trafisz w dobre ręce a raczej twój jajnik i się odmieni. Zajdziesz w ciążę i urodzisz cudowne dziecko. Musisz w to wierzyć. My wszystkie wierzymy!
kr0pka lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Cześć dziewczyny Morisku, tulę :* Mam nadzieję że znajdziesz dobrego lekarza..
Postanowiłam popróbować tych testów owu sikanych, to mój sposób żeby zobaczyć dwie kreski. A że tylko na teście owu to już nieważne Spadam do garów, także życzę wam dziewczynki spokojnych Świąt, multa beneficia :*5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Tak Morisku wymioty, torsje (i to chyba gorsze niż wymioty!), mdłości, mega mdłości, ból głowy i ciągnięcie w pachwinach. Morisku ja wierze, że lekarz Ci pomoże i będziesz miała bąbelka będę się za to modlić!
Arturowa ja jak zaczęłam używać testów owu to w drugim cyklu zaszłąm wierzę, że i u Ciebie pomogą!arturowa lubi tę wiadomość
-
Uff,przeżyłam wizytę u Babci K. o dziwo w koncu obeszło się bez wspominania o tym jak to ona na prawnuka czeka..
-
normalnie chyba odwołam rodzinne spotkania na te dwa nadchodzące dni....nie dość, że wszystko zjedzą to jeszcze nabrudzą <żart>
masakra....bez wsparcia (mamy) przygotowanie do świąt to mordęga a nie przyjemność... ale mimo wszytko cieszę się, że przez te dwa dni dom będzie tętnił życiem...
Kochane, Wam życzę również rodzinnych i wesołych Świąt. Niech nastaną dla nas już tylko radosne chwile!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 19:06
-
nick nieaktualnyZ dala slychac trzask galezi,
to zajaczek przez las pedzi.
Chociaz Wielka jest sobota,
ciezka czeka go robota.
Z hukiem wpada do kurnika,
bierze jajka, szybko znika,
w drodze wszystkie je maluje,
z trudem tempo utrzymuje.
Z pisankami zdazyc musi,
zanim z Rezulekcji wrocisz.
Potem troche chlop odpocznie,
w cieplym gniazdku sobie spocznie.
Miejsca dlugo nie zagrzeje,
cos mu sie na glowe leje.
Glosno smieje sie baranek:
To juz Lany Poniedzialek!
WESOLYCH SWIAT -
Dziewczyny moje drogie. Ja z okazji tych świąt zycze zafasolkowanym duzo duzo zdrowia i przyjemnej ciazy a calej reszcie widoku II a pozniej groszka na usg.
P.s umieram normalnie. Zasnelam na 1,5 h a praktycznie nigdy nie spie po południu (max 2 razy w roku) a do tego jak sie obudzilam to polamana jakby mnie tir przejechal nos zatkany 37.00 i boli gardlo -
Hej kochane, ja życzę Wam przede wszystkim spokoju i odpoczynku w te nadchodzące dni. I oczywiscie dwóch upragnionych kreseczek i nudnych ciąż. Ja maila od gin jeszcze nie dostalam, pewnie po świętach do mnie sie odezwie. Ciekawe co mi podpowie. Ja wlasnie sie zastanawiam czy w tym cyklu nie odpuścić sobie sprawdzania temperatury. Chyba odpocznę od tego, od forum. Czasami tylko zajrzę do Was by sprawdzić co u Was slychac. Także powodzenia moje drogie w kwietniu. Aby bylo zielono u każdej z was
-
Klaudia ovu to tylko bezmózga maszyna. Dla mnie po 23 dc miałaś owulacje. Kup sobie testy owulacyjne. Bo dziwne ten wykres u Ciebie. Będziesz zawsze wiedzieć mniej więcej.
Taki słaby skok to ja miałam jak miała bezowulacyjne.
Jakim termometrm mierzysz?
Zawsze o tej samej godzinie?