Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Klara gratulacje!!! Świetna wiadomość
U mnie owu przesunęła się o znów do tyłu, bo jest 16dc a ja już mam skok. Oczywiście cieszy mnie to, bo zawsze lepiej mieć w 15tym niż w 19tym, ale dziwi mnie co się takiego stało, że od 2 cykli mam dużo wcześniej niż zazwyczaj.Klara87, Fufka30 lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisek popatrz sobie na fb na moją galerię z Majorki i na ostatnie zdjęcia z te z Mediolanu choć tam to raczej tylko gębę widać, no ale wystarczy spojrzeć na różnicę. Teraz chodzę praktycznie tylko w jakiś oversize'owych bluzkach więc tak nie widać.. bokserkk, które miałam na praktykach wszystkie zostały przeznaczone na ściery bo ja nie jestem się w nie w stanie nawet wcisnąc
-
Słońce ja teź, serio. Ja nawet sukienki mam workowate do tego stopnia, że jak będę w ciąży to spokojnie będę mogła w nich chodzić nie pamiętam kiedy ostatnio miałam na sobie coś obcisłego. A nie, przdpraszam, na wigilii firmowej.. i był to wieeeelki błąd. Wszysyko mam luźne bo inaczej się bardzo źle czuję.
poza tym co do zdjęc to wiesz, wrzucam tylko te na których wyglądam względnie korzystnie, wiesz ile odpada?Klara87 lubi tę wiadomość
-
Klara, pięknie, jeszcze raz gratulacje!
Klara87 lubi tę wiadomość
-
Zastanawiam się kiedy pójść do lekarza. Wiem, że teraz na usg pewnie jeszcze nic nie byłoby widać, ale z drugiej strony boję się czekać. Tym bardziej, że moja praca może być niebezpieczna w ciąży (jest ciężka fizycznie i psychicznie, a dzieci niepełnosprawne potrafią być nieprzewidywalne). W dodatku w tym tygodniu mam nockę z czwartku na piątek, 12 godzin od 20:00 do 8:00, a w weekend pracuję od rana do wieczora po 12 godzin
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Dzięki dziewczyny
Kropka, przez przypadek polubiłam tą wiadomośćkr0pka wrote:Słońce ja teź, serio. Ja nawet sukienki mam workowate do tego stopnia, że jak będę w ciąży to spokojnie będę mogła w nich chodzić nie pamiętam kiedy ostatnio miałam na sobie coś obcisłego. A nie, przdpraszam, na wigilii firmowej.. i był to wieeeelki błąd. Wszysyko mam luźne bo inaczej się bardzo źle czuję.
poza tym co do zdjęc to wiesz, wrzucam tylko te na których wyglądam względnie korzystnie, wiesz ile odpada?
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
spoko, domyśliłam się
-
Cześć dziewczyny Widzę że kwietniowe statystyki trochę się poprawiły Gratulacje Klara !Dobrej i spokojnej ciąży
Klara87 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Fufka30 wrote:Dziewczynki jestem w domku - nareszcie. Z dzidziusiem ok ale w krwi mi wszysła jakaś infekcja i mam antybiotyk i luteine pod jezyk i oczywiscie L4
No! Fufcik - to teraz nakazuję Twojemu małżowi chuchać i dmuchać na Ciebie !!!
A Ty masz tylko leżeć i odpoczywać! -
no trudno, mam pewna teorie. tak jak w zeslzym cyklu, okres przychodzi 14-16 dni po mocnym bolu brzucha (co gin powiedzial ze owulacyjny), ma ta malpa chociaz tyle szczescie ze przyszla zanim poszlam na bete i zmarnowalam 20 zl:)
-
Cześć dziewczyny. Dawno się nie odzywałam - miałam sporo stresu w pracy i w ogóle jakiś taki czas mnie nie najlepszy dopadł, a nie chciałam Wam tu za bardzo marudzić. Dlatego na jakiś czas się wyłączyłam z pisania- choć czytałam regularnie. Teraz jednak do Was wracam, można?
Morisku, trzymam kciuki za trafienie na dobrego i kompetentnego lekarza. Gratuluję tym, którym udało się zobaczyć dwie kreski:) Fufka, fajnie, że już w domu - odpoczywajcie dużo. Klaudia - może kolejny cykl będzie szczęśliwszy.
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty