Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ważusia tulę! za ten cykl trzymam kciuki jeszcze mocniej!
Matko jak się obżarłam.. zrobiłam pizzęi wpierniczałam, że aż mi się uszy trzęsły co prawda ciasto nie do końca mi wyszło tym razem ale i tak dobre.
ja chyba nigdy nie schudnę. Za bardzo lubię jeść -
Dziewczyny, jak długo miałyście @ po duphastonie? bo u mni w sumie tylko 2 dni i dziś praktycznie nic, aż dziwne
-
Hatfe wrote:
Ja dziś też zupełnie bez sił. Tak ponuro na zewnątrz. Ale biorę się za pracę - tylko miesiąc do oddania, a od kilku tygodni nawet pliku nie otworzyłam:/ I jeszcze muszę przeczytać i przyswoić kilkadziesiąt stron, bo w przyszły weekend zjazd. Jak mi się nie chce
widze ze ten sam problem. od kilku tygodni nie moglam sie zebrac zeby napisac drugi rozdzial i dopisac cos do pierwszego. w ten weekend intensywnie pisalam i dlatego nawet dzisiaj nie mialam sie okazji udzielic ale na szczescie SUKCES. rozdzial 1 poszerzony o 3 strony i rozdzial 2 w sumie napisany, jeszcze jakies pare zdan na zakonczenie ale nie mam pomyslu -
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Ogromna żenada. Dziewczyna jest niesamowita, naprawdę! Chwaliła sie tatuażem pod pępkiem ma strzałkę w dol. Teraz planuje zrobić imie mojego bylego na karku.
Były mojej koleżanki wytatuował sobie na całych plecach jej imię.. od tamtej pory podobno szuka tylko dziewczyn, które mają na imię Agnieszka także ten, takie tatuaże to szczyt inteligencjiMorisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morisku Kochany jak patrzę na ten Twój wykres.. to wiesz co myślę
pod pachą masz kochana zwykłą temp skórę a dowcipnie mierzysz temp wewnętrzną organizmu, która zależy od hormonów itp. -
Morisku przy przeziębieniu to pod pachą miałabyś wyższą temp. Ja też nie chcę zapeszać ale ten wykres naprawdę wygląda obiecująco :* Morisku jedź na betę może.. sama wiesz ze testom też nie moż a ufać
-
Jak jutro temp będziesz miała wciąż w ok. 37 to rozkazuję Ci jechać