Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisku, ale obiecaj, że jak jutro będzie temp w ok 37 (a bedzie!, musi bo ja jej rozkazuję! i niech nie waży mi się podskakiwać! w sensie - mi niech nie podskakuje i skacze Tobie to przynajmniej sikaniec
-
Morisku a może po prostu Twój jajnik się aż tak napracował, dał z siebie wszystko, że aż go z tego powykręcało?
-
No właśnie nie wiadomo z czego mam tak podwyższone CRP norma to 8 a ja mam 23 po antybiotyku lekarz mówi, że może z zębów albo żołądka skoro tak wymiotuję ale trzeba zbić te bakterie zobaczymy co będzie w środe
-
Poczytałam opinie o lekarzach o których najczęściej się wspomina na forach o poronieniach nawykowych. Bo już myślałam, że jakby było trzeba, to pojedziemy do tej Warszawy, czy Łodzi. Ale opinie, to oni raczej kiepskie mają. Wygląda na to, że są nastawieni tylko na zarabianie pieniędzy.
-
Myszko opinie warto przeglądać ale nie ma co im ufać w 100% i się sugerować. Gin do którego kiedyś chodziłam i byłam zachwycona ma co prawda więcej pozytywnych ale sporo negatywów też. Gin do którego trafiłam ja i moje 2 koleżanki z pracy i zgodnie stwierdziłyśmy: nigdy więcej ma sporo pozytywów.. więc wiesz..
-
kr0pka wrote:Myszko opinie warto przeglądać ale nie ma co im ufać w 100% i się sugerować. Gin do którego kiedyś chodziłam i byłam zachwycona ma co prawda więcej pozytywnych ale sporo negatywów też. Gin do którego trafiłam ja i moje 2 koleżanki z pracy i zgodnie stwierdziłyśmy: nigdy więcej ma sporo pozytywów.. więc wiesz..
Ale płacić 300 zł za 5 minut wizyty... i być diagnozowaną na oko... lekarz nie zagląda nawet do wyników badań, tylko każe robić je wszystkie ponownie u niego za jedyne 4,5 tys. A jakby zrobiło się samemu w tym samym laboratorium, wyjdzie o 1 tys. Mniej. Ale jak się zrobi je samemu, to lekarz nie zerknie i trzeba robić te badania ponownie... nie lubię czuć się, jak dojdą krowa. -
ajajajjjj....aaagaatka...miałaś poprawiać statystyki - ale ciążowe a nie małpowe...no nic się mnie, kurka, nie słuchają...Mirabelka, Moris i Arturowa - w Was nadzieja...bo reszta to już chyba na maj się załapie
Czy mi się wydaje czy Klaudia złapała wenę i postanowiła całą pracę w 3 dni napisać..
a Ana, oprócz faceta to kota pewnie molestuje
-
Kena1983 wrote:Czy mi się wydaje czy Klaudia złapała wenę i postanowiła całą pracę w 3 dni napisać..
a Ana, oprócz faceta to kota pewnie molestuje
nie nie dzisiaj nie pisalam:) rano na uczelni a potem korepetycje i niedawno wrocilam
Ana chyba spaceruje z Yoko bo wysylala mi zdjecie u niej cieplutko bardzo:)kr0pka wrote:Były mojej koleżanki wytatuował sobie na całych plecach jej imię.. od tamtej pory podobno szuka tylko dziewczyn, które mają na imię Agnieszka także ten, takie tatuaże to szczyt inteligencji
moze niech sobie dopisze tam ''juz tutaj nie mieszka'' albo wersje hard core ''ssala mego..." :D
Moris - chyba zakleje sobie kciuki na noc zeby temp skoczyla i zebys poszla na bete i w koncu sie udalo, zaslugujesz na to jak nikt! -
Karmelek211 wrote:Dziewczynki,
mam pytanie po ilu mniej więcej dniach brania luteiny dopochwowo powinna pojawić się @ ?