Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kena1983 wrote:Właśnie tak sobie pomyślałam, że może wyślemy zapytanie do jakiegoś producenta testów - czy nie chciałby nawiązać współpracy z dziewczynami z OF i po jakiejś okazyjnej cenie sprzedawać ?
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Nie będę musiała robić testu. Zaczelam plamić.
-
Nieee Morisek buu
-
No pięknie się dzień zaczął wyglądam jakbym imprezowała do 4...a to pies sąsiadki postanowił drzeć mordę przez pół nocy...jak kocham zwierzęta - tak dziś jak sytuacja się powtórzy - to dzwonię do straży miejskiej niech zawijają kundla...bo to jest nienormalne...psa domowego wywalili na dwór...jedzenie dostaje jak się im przypomni...to manifestuje to, że jest ...tylko dlaczego qrwa w nocy??!!!
jedyne pocieszenie, że jak zerknęłam przez okno to widziałam jak roz...dala worki z jakimiś odpadami i mają teraz zasyfione podwórko
do tego następne zwierzaki...małpa u Morisa...ech...kozy w nosie...jak tak dalej pójdzie to do pełni szczęścia robaków w dupie dziś dostanę ... -
Morisek28 wrote:No niestety. Postanowiłam ze to ostatni cykl . Odpuszczam. Musze odpocząć, zajac się czymś. Nie wiem nawet czy na operacje się umowie. Chyba już nie.
to i tak nie ma sensu.