Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Nymeria, miałam wizję
-
A to nie wiem..
-
Myszko a może zapytaj lekarza czy to nie mogło mieć wpływu na Twoje poronienia? Bo może tu jest coś na rzeczy?
-
kr0pka wrote:Myszko a może zapytaj lekarza czy to nie mogło mieć wpływu na Twoje poronienia? Bo może tu jest coś na rzeczy?
Zapytam jak pójdę na kolejną wizytę. A tą planuję w połowie maja, żeby już mieć wynik genetycznego badania kosmówki. -
O matko i córko...ugrzęzłam na stronie www szkoły...nazbierało mi się kilka rzeczy do zamieszczenia i trzeba było nadrobić....a tu już tak późno..a jutro pobudka wczesna i do lekarza....
gdybyście się nudziły to potrzymajcie kciuki - za jakieś dobre wiadomości - że np. przynajmniej jedna torbiel postanowiła się wchłonąć...
kolorowych snów Robaczki! -
nick nieaktualny
-
Fufcia, będzie dobrze!
Ja zmykam na balkon w towarzystwie magisterki i doła..postaram się posiedzieć nad tym do 11 i chyba pójdę na spacer.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciągle nie mogę dojść do siebie. Codziennie po pracy siedzę i płaczę. Tak strasznie się boję, że już nigdy się nie uda. Czytam jakieś głupoty w necie i się nakręca. Wczoraj na krzyczałam na męża, że ja cały czas myślę o tym co się stało, a on sobie płyty kupuje przez neta...