Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej - pozdrowienia z Głównego we Wrocku;-) Fufcik cieszę sie,że wszystko ok - prognozuje bardzo dobry cíiąg dalszy
Moris- ja do takiego lekarza już bym nie poszła - to jest pojście po najmníejszej linii oporu - a nie o to chodzi. Kurde,spróbuj z Biostrepta
U mnie na szczescie torbiel się wchłoneła choc lekarz (dziś jakoś strasznie rozgadany) - pokazuje mi ogromną czarną plamę - i patrzy na mnie -ja (dosłownie) a to gówno kiedy urosło - on że dawno-ja-no kur,... mac -przecież ostatnio tam nic nie było-już łzy w oczach - a ten w śmiech -i mówi -przecież to pęcherz;-) ale mnie zeźlił. Więc tak - pęcherzyk mały jest - w poniedziałek znow do gina-jak w tym cyklu się nie uda-w nastepnym HSG i powtórne badanie małżaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 00:15
-
Morisek28 wrote:Mysza dziewczyny przecież Tobie pisaly ze znaja kobiety ze to jest jak najbardziej możliwe. Lekarz tez Ci mówil. Zamiast to czytac ,zajmij sie mężem, poczytaj jakas książę. Odpocznij od Internetu .
No właśnie nie mogę się na niczym skupić. Staram się skupić na planowaniu wycieczki nad morze i urlopu, ale cały czas mam żal, że przecież urlopu miało nie być. -
Myszko ja wszędzie czytam, że po 3 poronieniach szansa na urodzenia zdrowego dziecka nadal wynosi ok. 70% więc wydaje mi się, że jest to dość optymistyczne biorąc pod uwagę, że 10-15% wszystkich ciąż ulega poronieniu. Więc szanse są prawie takie same jak u każdej innej dziewczyny Wiem, ze ciezko w to uwierzyc ale statystyka mowi sama za siebie.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Cześć dziewczyny... u mnie dalej młyn w pracy i czasu nie mam, ale jednak zajrzałam na chwilkę...
Mysz przestań już kalkulować z tymi % - to nie ma sensu!!!
Niedawno moja mama przeszła bardzo ciężką chorobę - najpierw poważna, ale rutynowa, operacja serca, a potem komplikacje - prawdopodobieństwo pojawienia się tych komplikacji, było jakieś 3% w populacji... ale w jej przypadku, jak widać, 100%...
Potem miała jakieś 10-30% że przeżyje, a jednak dziś żyje i ma się całkiem nieźle...
Też wtedy myślałam o %, ale to nie ma sensu... to tylko statystyka, a będzie co ma być
Myśl lepiej o urlopie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:13
2020
2023 -
dziewczynyy, macie pomysl jak obciac krecone wlosy zeby fajnie wygladaly? zaraz przyjdzie kolezanka mi ciachnac i R z tesciowa mowili ze moze zrobilaby mi cos innego i nie wiem? z kreconymi troche kapa w sumie jest:/
-
Morisek, 3 lata przerwy to chyba trochę za długo...
Kurcze, tak jak pisałam wcześniej nie podoba mi się podejście lekarzy, którzy tylko sugerują operacje...u mnie też tak było...nikt nie miał ochoty podjąć walki...a to nie o to chodzi...
właśnie poinformowałam małża, że najprawdopodobniej czeka go ponowne badanie...dzielnie to przyjął
no i zerknęłam jeszcze raz na cennik u mojego gina...no i generalnie wolałabym, żeby w tym cyklu się udało...bo jak nie to w następnym miesiącu oprócz stałych kosztów + 600zł za HSG (drożność)....aaauuuććć.... -
Klaudia N. wrote:dziewczynyy, macie pomysl jak obciac krecone wlosy zeby fajnie wygladaly? zaraz przyjdzie kolezanka mi ciachnac i R z tesciowa mowili ze moze zrobilaby mi cos innego i nie wiem? z kreconymi troche kapa w sumie jest:/
Klauduś, to zależy jaką długość chcesz zostawić...
moja koleżanka z pracy ma takie hmmm klasyczne sprężynki i zawsze miała włosy do ramion...ostatnio wpadła na pomysł i ciachnęła na "BOBA" czy jak to się tam nazywa - generalnie krótko - efekt super -
no wlasnie moje sa takie teraz do ramion i juz nie bardzo chca sie ukladac juz sa troche za ciezkie no i chcialabym tak z 5 cm je skrocic zebym jak najdluzej miala spokoj:/
nie wiem, moze czas kupic suszarke do wlosow? i wtedy nawet dluzsze jakos by sie udalo ulozyc? -
Nymeria wrote:Ale Klaudia że jak, tak w ogóle bez suszarki :-o???
wlosy skrocilam po prostu, moze po obronie zdecyduje sie na jakies drastyczne zmiany