Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa, Mirabelka faktycznie pięknie ten Twój wykres się wspina, trzymam kciuki za utrzymanie się na poziomie ok 37 przez następnych 9 miesięcy
-
Ja na razie po tym co poczytałam o tych wynikach K. To póki co chyba zaczełam się powoli żegnać z tym, że się w ogóle uda naturalnie.. jakoś nie nastroiło mnie to zbyt optymistycznie..
chyba pora przygarnąc zwierzaka... -
No to mój wpierdziela wszystko co ostre. Generalnie dziś zaczyna brać salfazin, orzechy brazylijskie "aplikuję" mu od wczoraj, obiecał więcej ruchu.. zobaczymy co z tego wyjdzie.. badania oczywiście powtórzymy za jakiś czas, mam nadzieję, że się poprawi..
-
Morisek28 wrote:Kropka na pewno wyniki sie poprawia. Jestem przekonana!
dziewczyny co polecicie na sucha skórę dookola nosa przy katarze? Bo aż mi skóra pęka i krew leci. Nawet podkladu nie nałożyłam bo wygladalo to co najmniej ohydnie. Nivea nie pomaga, pomadki do ust nawilżające tez nie. Mialam isc na 30stke w sobotę ale na pewno z taką wielką purchawą zamiast nosa nie pójdę. Trufli mogę tym kinolem w lesie szukać.
ja polecam kupic w aptece masc z witamina Agretka -
tak jak Gretka pisze - maść z wit. A, ewentualnie też wazelina właśnie, oliwka. Ja to zawsze testuję wszystko jak leci i ciężko stwierdzić co najbardziej pomogło
olej palmowy albo masło shea też może pomóc ale domyślam się, że pod ręka możesz nie mieć
A w ogóle to uwielbiam Twoje porównania Morisek -
Ajka wrote:Maść cholesterolowa
-
nick nieaktualny
-
Ja z tego powodu że teściowa od bardzo dawna i ja jakiś czas pracowalysmy w firmie kosmetycznej więc mamy mega zapasy kosmetyków że masa z nich się przeterminowuje ale i tak ich używamy i to np kremów z filtrem na lato i działają nawet z 2006 roku to srednio wierzę w utratę właściwości ale my to oczywiście na własną odpowiedzialność więc nie polecam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 21:07
tulipanna lubi tę wiadomość
-
mi utknęło w głowie, że kremy z filtrem już w następnym sezonie tracą swoje właściwości.. i tak się właśnie zawsze zastanawiałam czy to prawda czy "łiiiit marketingoowy" żeby nakręcać sprzedaź
-
kr0pka wrote:Oo, tego nie znałam, myślisz, że pomoże na koszmarnie suchą skóre rąk?
Jest naprawdę swietna... Nawilza, natluszcza, nieuczula, dobra na podrazniona popekana skore... Nigdy nic lepszego nie znalazlam.
Dostałam kiedyś od pielęgniarek w szpitalu. Zdaje się że robią ja w aptece. Naprawde polecam.2020
2023 -
Mirabelka30 wrote:No i zachwyt nad moim wykresem się właśnie zakończył;( Powiem Wam że rano zrobiłam test i wydawało mi się że jest ślad śladu, więc po pracy poszłam na bete, której wyniki właśnie mnie sprowadziły na ziemię. Ciąży brak. uwaga będzie brzydko. No żesz kurwa mać. pierdole to wszystko. cycki bolą jak nigdy, brzuch jakby zaraz okres miał przyjść, a tu dalej dupa. zaraz będę ryczała jak krowa;(
Ajka lubi tę wiadomość
-
Ajka wrote:Jasne... Przeciez kwiecień dopiero
-
Mirabelka30 wrote:No i zachwyt nad moim wykresem się właśnie zakończył;( Powiem Wam że rano zrobiłam test i wydawało mi się że jest ślad śladu, więc po pracy poszłam na bete, której wyniki właśnie mnie sprowadziły na ziemię. Ciąży brak. uwaga będzie brzydko. No żesz kurwa mać. pierdole to wszystko. cycki bolą jak nigdy, brzuch jakby zaraz okres miał przyjść, a tu dalej dupa. zaraz będę ryczała jak krowa;(
No to teraz się wkurzyłam....
dopiero Was nadrabiam - oczywiście zerkam na Twój wykres - pięknie jest!
ledwie doszłam do końca a tu taki numer...a czy jest możliwe, że beta 10 dpo nie wyjdzie bo za wcześnie? -
no wlasnie kena mialam to samo, juz mialam zajrzec na wykres ( i tak zajrzalam) i czytam o tej becie:/
kr0pka wrote:Klaudia a myślałaś nad prostowaniem keratynowym? Nie wiem co prawda jak to jest przy kręconych włosach ale u mnie był świetny efekt (nie licząc pierwszych kilku dni kiedy są koszmarnie przylizane). mi co prawda babka zrobiła nie do końca dobrze z tego co się potem dowiedziałam i efekt był tylko przez jakies 1,5 może 2 miesiące chyba, ale były przynajmniej gładkie, błyszczące i nic z nimi nie musiałam robić
mysle ze wole nie ryzykowac i z nimi nie kombinowac, mam takie ''unikalne'' te wlosy wiec moze musi tak byc:) jak bede chciala koniecznie miec proste to pojde sobie do fryzjera i zrobi mi i bede miec na dzien czy dwa, raz za jakis czas bedzie ok:)