Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:A jakbym poszla spać z tamponami w nosie? Albo takie dwie rurki odprowadzajace mój katar miała, to by bylo cos!
Morisku, polecałam już jakiś czas temu, może spróbuj kropli miętowych? Tym jak się człowiek sztachnie raz a porządnie to przynajmniej na jakiś czas jest spokój
Mirabelka, nieee, to się musi skończyć na zielono -
Morisek28 wrote:A jak implantacja jest 10 dnia to przecież beta wiadomo ze nie wyjdzie po hcg po 48h jest wykrywane w krwi.
nawet na forum tutaj w starając sie za pomocą medyczną dziewczyna pisala jak implantacje miala w 11dpo a ze krotka fazę lutealna miala to plamienie które miala przy implantacji wziela wlasnie za okres,bo zawsze miala krotki. Poszla na monitoring a tu niespodzianka byla :]
No w takim przypadku nie wyjdzie...2020
2023 -
Morisek28 wrote:Mam wlasnie jakiś olejek eukaliptusowy tylko ze ja kompletnie go nie czuje
Kup sobie jutro krople miętowe na żołądek (nie olejek eteryczny) i spróbuj. Wylewasz parę kropli na łyżeczkę, podpalasz, jak ogień się wypali to zatkaj jedną dziurkę i spróbuj jak najmocniej się "sztachnąć" -
no to bedzie jutro moris mial bajlando jak sie bedzie sztachac:D
ide spac, jutro skok tempki ma byc bo jak nie to sie nie bawie w te starania;p w sumie, temp juz chyba nizsza nie moze byc:)
dobranoooc:) -
Chyba znowu mam jakiś kryzys.. w filmie scena z usg a ja siedzę i zbiera mi się na płacz..
-
Mirabelcia tulę mocno
Morisku tylko pamiętaj, żeby poczekać aż się zupełnie wypali, wtedy nic Ci się nie stanie. tylko nie zdziw się, bo na początku jak Ci przeczyści to będziesz smarkać jeszce więcej ale to trwa chwilę i potem powinien być spokój -
Ja mimonwszystko mierzę, bo przynajmniej mnie już @ nie zaskoczy, wiem kiedy się cholery spodziewać jak mi temp. leci na łeb na szyję..
Morisku i jak? Powinny Ci się ładnie zatoki oczyścić.. sama chyba sobie zaraz "zaaplikuje" bo coś czuję, że zaraz sama się będę męczyć z katarem.. wczorajsze opalanie chyba jeszce nie było dobrym pomysłem..
Idę się ogarniać bo dziś kolejny dzień w towarzystwie magisterki a jeszce muszę isc oddac rower K. do serwisu -
Mirabelka przykro mi wiem co czujesz, przechodziłam to samo kilka dni temu.
Kena - te dzisiejsze dzieci mają w nosie naukę, niestety ;/
Zapomniałam Wam napisać - przedwczoraj moja kicia (z avatara) otworzyła sobie w nocy moją torebkę, wygryzła z blistra i pożarła 5 kapsułek z wiesiołkiem...Nymeria lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
haha, aaagaaatka to zacznij obserwować u niej śluz
a tak na poważnie - wiesiołek ma właściwości przeciwzapalne - więc wyjdzie jej na zdrowie
.....liczą się tylko statystyki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 00:16
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Dziewczyny odzyskuje węch! Czuje kawę !!! Czuje świeżego ogórka! Cudownie znowu czuc! Ale o dziwo nos dalej zaochany. Mam nadzieje ze ten odzyskany węch to zwiastun poprawy .kropka!!!! Jestes wielka!!!!!!!!! Dziekuje!!!!
Morisku, cieszę się, że pomogło