Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kena Ty tez niebawem będziesz! Jak nie naturalnie to inaczej, ale będziesz
Morisek nie wiem czemu akurat wiesiołka (choć podobno jest zdrowy dla kotów), ale ona ogólnie ma dziwne upodobania kulinarne - lody, czekolada, słodkie kluski, dżem, olej z patelni, herbata itpWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 10:49
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyMirabelka, strasznie mi przykro, następny majowy cykl będzie Twój kochana
Kena, kiedyś to ja chciałam zostać nauczycielką, ale po tym jak często opisujesz swoją pracę to ja dziękuję. Podziwiam Cię, bo to trzeba być mega cierpliwym i w ogóle dużo by tu pisać :*
Kukułka, oby to było to! ja bym powtórzyła test
Mój kot na szczęście zadowala się jeszcze mlekiem i dopiero zaczyna wcinać jakąś mokrą karmę, ale miałam kiedyś koteczkę która ubóstwiała świeże ogórki i inne warzywa, cukierki, czekoladę, pewnie jakby mogła to by weganką została
Dziewczyny, takie może nawet głupie pytanie...od pięciu dni temperatura jak na mnie podskoczyła do góry że hoho, a dzisiaj spadła aż o 2? eeeee? dlaczego tak?
-
poszłam odprowadzić rower do serwisu, do pepco polować na 2 deskę szklaną (nie ma wciąż, chlip), wiedzialam ze po coś miałam iść do rossmana.. za cholere przez całą drogę nie mogłam sobie przypomnieć po co.. w drodze powrotnej też nie. Wróciłam do domu, usiadłam na łóżku i co? Olśnienie.. kuźwa ja i ta moja skleroza..
Kena, ja po przejściu przez osiedle mam już doła - same matki z dziećmi albo dopiero brzuchami.. ech -
Morisek28 wrote:Ja w tym cyklu nie mierze bo nie widzę sensu. Ze tak to ujmę, pierdziele to.
kamka a co Ci lekarz mówil, bo przecież Ty kiedyś betę mialas pozytywna i testy tez. Co on na to? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKena1983 wrote:Ana - to dobrze, że dziś spadła - bo teraz już będzie się tylko pięła do góry
i tak jak aagaatka pisze (choć moja kotka uwielbia mleko od krowy) to nie powinno się go kotom dawać...
Ja jej kupiłam mleko dla niemowląt...bebiko, jadła jak szalona. Później przeczytałam że w skład tego mleka wchodzi laktoza. Na szczęście przerzuciliśmy się na takie dla małych kociąt.
Mam nadzieję że temperatura pójdzie w górę, bo jak nie to się obrażam na swoje jajniki i termometr
Wybaczcie że zaśmiecam forum, ale nie mogłam się powstrzymaćkr0pka, Morisek28, Kena1983, Nymeria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKropka, kiedyś jak widziałam kobiety z brzuchami albo wózkami, to w myślach mówiłam sobie...jak dobrze że ja nie muszę jeszcze się w to bawić. Teraz wszędzie widzę kobiety spacerujące z pociechami. Dziwne uczucie, czuję się taka niepełna. To dopiero 8 cykl, więc pocieszam się że pewnie już niedługo
-
nick nieaktualny
-
Tak apropos kotów
mój kocur to koneser szarlotki i murzynka... sernikiem też nie wzgardzi...
Parę lat temu na Wielkanoc, zostawiliśmy talerz z ciastami na stole... no i ktoś bez pytania zeżarł ostatnie kawałki szarlotki...
Po przeprowadzeniu śledztwa wyszło że to mój kocur Pirat...
Potem był wielokrotnie łapany na gorącym uczynku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 13:15
AnaAna, Morisek28, Kena1983 lubią tę wiadomość
2020
2023 -
AnaAna wrote:Dominika, ja też mniej więcej tyle kupiłam, zrobiłam chyba z 10 już w tym cyklu i ani razu kreski nie były takie same Nie wiem czy po prostu coś źle robiłam czy jak...
forum nie zaśmiecasz, szczególnie nie taką słodkością
Może tak jak wcześniej chyba Morisek pisała - za dużo pijesz przed?
Ja będę miala ten problem teraz, bo jak robi się ciepło to będę pochłaniać hektolitry wody i boje się, że w ogóle nie będzie wychodził.
Dominika a u mnie właśnie od kilku dni nie ma żadnej i żałuję, że nie kupiłam od razu 2 wzorów -
nick nieaktualny
-
niecierpliwa-dominika wrote:łeee morisku brudne majtki to nic:) u nas co sie dzieje to jest paranoja, pampersy, ludzkie odchody(pewnie dziecka) wytarte skarpetką w przymierzalni...