X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena Ty tez niebawem będziesz! Jak nie naturalnie to inaczej, ale będziesz :)

Morisek nie wiem czemu akurat wiesiołka (choć podobno jest zdrowy dla kotów), ale ona ogólnie ma dziwne upodobania kulinarne - lody, czekolada, słodkie kluski, dżem, olej z patelni, herbata itp ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 10:49

f2w3sek2i28gayyb.png
    Bóg podarował mi tak cenny prezent
    On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł <3

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka, strasznie mi przykro, następny majowy cykl będzie Twój kochana :)

Kena, kiedyś to ja chciałam zostać nauczycielką, ale po tym jak często opisujesz swoją pracę to ja dziękuję. Podziwiam Cię, bo to trzeba być mega cierpliwym i w ogóle dużo by tu pisać :*

Kukułka, oby to było to! ja bym powtórzyła test :)

Mój kot na szczęście zadowala się jeszcze mlekiem i dopiero zaczyna wcinać jakąś mokrą karmę, ale miałam kiedyś koteczkę która ubóstwiała świeże ogórki i inne warzywa, cukierki, czekoladę, pewnie jakby mogła to by weganką została :D

Dziewczyny, takie może nawet głupie pytanie...od pięciu dni temperatura jak na mnie podskoczyła do góry że hoho, a dzisiaj spadła aż o 2? eeeee? dlaczego tak?

• aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana tylko mleko specjalne dla kociąt albo kozie!

f2w3sek2i28gayyb.png

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana - to dobrze, że dziś spadła - bo teraz już będzie się tylko pięła do góry :D
    i tak jak aagaatka pisze (choć moja kotka uwielbia mleko od krowy) to nie powinno się go kotom dawać...

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poszłam odprowadzić rower do serwisu, do pepco polować na 2 deskę szklaną (nie ma wciąż, chlip), wiedzialam ze po coś miałam iść do rossmana.. za cholere przez całą drogę nie mogłam sobie przypomnieć po co.. w drodze powrotnej też nie. Wróciłam do domu, usiadłam na łóżku i co? Olśnienie.. kuźwa ja i ta moja skleroza..

Kena, ja po przejściu przez osiedle mam już doła - same matki z dziećmi albo dopiero brzuchami.. ech

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • kamka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Ja w tym cyklu nie mierze bo nie widzę sensu. Ze tak to ujmę, pierdziele to.

kamka a co Ci lekarz mówil, bo przecież Ty kiedyś betę mialas pozytywna i testy tez. Co on na to?
    w sumie to stwierdziła że musiały sie hormony poprzestawiać dlatego zmieniłam gina i teraz ten nowy na podstawie wykresów kazał mi 2 mc pilnować temp i mierzyć a w przyszłym cyklu zaczynamy badania...

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • kamka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a zmiane przeważyło hasło że jestem młoda i jeszcze mam czas na dzieci...:/

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaagaaatka wrote:
    Ana tylko mleko specjalne dla kociąt albo kozie!

Wieeeem <3

• niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kropka u mnie w pepco pelno tych desek szklanych:) tez bylam w rossmanie po podklad, a ze od dzisiaj -49% to wszystkie baby sie tam bily prawie, ja wzielam pierwszy lepszy, byleby dobry odcien i do kasy;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena1983 wrote:
    Ana - to dobrze, że dziś spadła - bo teraz już będzie się tylko pięła do góry :D
    i tak jak aagaatka pisze (choć moja kotka uwielbia mleko od krowy) to nie powinno się go kotom dawać...

Ja jej kupiłam mleko dla niemowląt...bebiko, jadła jak szalona. Później przeczytałam że w skład tego mleka wchodzi laktoza. Na szczęście przerzuciliśmy się na takie dla małych kociąt.

Mam nadzieję że temperatura pójdzie w górę, bo jak nie to się obrażam na swoje jajniki i termometr :D

9705336786c4eb94m.jpg

0556784448d4b4f6m.jpg

0bf091c81ea84794m.jpg

Wybaczcie że zaśmiecam forum, ale nie mogłam się powstrzymać :D

kr0pka, Morisek28, Kena1983, Nymeria lubią tę wiadomość

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobilam sobie przed chwila test ovu tak o dla picu bo przeciez kupilam ich az 30szt:) no i druga kreska juz prawie taka sama jak kontrolna:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka, kiedyś jak widziałam kobiety z brzuchami albo wózkami, to w myślach mówiłam sobie...jak dobrze że ja nie muszę jeszcze się w to bawić. Teraz wszędzie widzę kobiety spacerujące z pociechami. Dziwne uczucie, czuję się taka niepełna. To dopiero 8 cykl, więc pocieszam się że pewnie już niedługo :)

• aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana ta kicia to chodząca rozkosz :)

AnaAna lubi tę wiadomość

f2w3sek2i28gayyb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika, ja też mniej więcej tyle kupiłam, zrobiłam chyba z 10 już w tym cyklu i ani razu kreski nie były takie same :( Nie wiem czy po prostu coś źle robiłam czy jak...

• Ajka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak apropos kotów

mój kocur to koneser szarlotki i murzynka... sernikiem też nie wzgardzi...

Parę lat temu na Wielkanoc, zostawiliśmy talerz z ciastami na stole... no i ktoś bez pytania zeżarł ostatnie kawałki szarlotki...

Po przeprowadzeniu śledztwa wyszło że to mój kocur Pirat...

Potem był wielokrotnie łapany na gorącym uczynku... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 13:15

AnaAna, Morisek28, Kena1983 lubią tę wiadomość

2020 :)
    2023 :)
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaAna wrote:
    Dominika, ja też mniej więcej tyle kupiłam, zrobiłam chyba z 10 już w tym cyklu i ani razu kreski nie były takie same :( Nie wiem czy po prostu coś źle robiłam czy jak...

forum nie zaśmiecasz, szczególnie nie taką słodkością :)

Może tak jak wcześniej chyba Morisek pisała - za dużo pijesz przed?
    Ja będę miala ten problem teraz, bo jak robi się ciepło to będę pochłaniać hektolitry wody i boje się, że w ogóle nie będzie wychodził.

Dominika a u mnie właśnie od kilku dni nie ma żadnej :( i żałuję, że nie kupiłam od razu 2 wzorów

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm...kropka, jeśli był skok temperatury to możliwe że owulacja była?

Idę ogarnąć mieszkanie, bo tylko siedzę i bąki zbijam.

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łeee morisku brudne majtki to nic:) u nas co sie dzieje to jest paranoja, pampersy, ludzkie odchody(pewnie dziecka) wytarte skarpetką w przymierzalni...

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa-dominika wrote:
    łeee morisku brudne majtki to nic:) u nas co sie dzieje to jest paranoja, pampersy, ludzkie odchody(pewnie dziecka) wytarte skarpetką w przymierzalni...
    ooo mój Boże.. masakra.. :/

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pracujac w sklepie od roku zmienilam diametralnie zdanie o ludziach, oczywiscie nie o wszystkich:) no ale co zrobic tak juz jest niestety

‹‹ 266 267 268 269 270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ