Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie...
Piękny dzień się dziś zapowiada Trzeba się będzie z domu ruszyć...
Klaudia tempka super się prezentuje... czekamy na 2 kreski
A u mnie jakoś dziwnie z temp... już się zaczynam zastanawiać czy ta owu w ogóle była... zawsze miałam porządny skok (a teraz nic)
Może ten pęcherzyk jednak tak do końca nie pękł... a i zrobiłam dziś test owu i pierwszy raz nie mam wątpliwości, że pozytyw... co jest grane?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 08:39
2020
2023 -
Hej!
Klaudia fiu, fiu,fiu....ćwierkają wróbelki...że idzie ku zieloności...
A ja czekam na wizytę łowczego-leśniczego...dziki znowu zrobiły sobie imprezę na działce...już mnie pocieszył telefonicznie, że odstrzału nie będzie bo to teren zabudowany....QRWA...czeka nas chyba inwestycja w teoretycznie zbędne ogrodzenie....
jajnik nie daje znaku życia...nie podoba mi się to..dziś z resztą to nic mi się nie podoba...wrrrr.... -
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Co do bocianów, jaj w święta prosiła Nati na komunię to koło domu jej chtzestnej był bocian w gnieździe, koło domu teścia spacerować trzy i jak wracaliśmy był jeden w gnieździe. Wczoraj byliśmy u teścia na 60 te i jaj jechaliśmy do niego to był bociek i jak wracaliśmy to tez siedział w gniazdku. Wiec nie nie jest późno na bocki. Przed ciążą z Natalka też widziałam bociany i za niedługo byłam w ciąży, wiec coś w tym jest. -
Cześć dziewczyny
U mnie dzisiaj lekkie plamienie. Od razu pojechałam na izbę przyjęć do szpitala, akurat mój gin miał dyżur. Na szczęście z Maluszkiem wszystko w porządku, ma 1cm, tętno 166, lekarz stwierdził, że bardzo dobre Pierwszy raz widziałam serduszko, oczywiście popłakałam się ze szczęścia
Wczoraj wieczorem wymiotowałam ok. 30-40 minut po połknięciu Duphastonu, wg gina nie zdążył się wchłonąć i mogło to spowodować plamienie. Kazał zwiększyć dawkę do 3 tabletek dziennie i dużo odpoczywać, oszczędzać się.
Wystraszyłam się tym plamieniem, ale w głębi serca czułam, że jest dobrze i zobaczę serduszko
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Kurde, idę polować na bociany
gryzelka lubi tę wiadomość
-
madlenka moze zadziala za drugim razem?
mnie dzisiaj brzuch naprawde napieprza jak na @, i nie ma opcji zbeym sobie to wkrecala, czuje sie w ogole jakos tak fajnie mam dobry humor przeplatany chwilowymi wybuchami zlosci o byle co:D -
Hej, ja nakładam bejcę i szykuję się na wesele
Nie czuję żadnych objawów, ani ciążowych ani na @. Mam dziś 29 dc.
To chyba dlatego że nie brałam luteiny...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Klaudia, trzymam kciuki za dwie kreseczki
Fufka, jak się martwisz to może lepiej sprawdzić co się dzieje dzieje. Ja dzisiaj byłam w szpitalu z powodu lekkiego plamienia, pisałam na poprzedniej stronie. Będzie dobrze, trzymam mocno kciuki
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Klaudia to masz idealne objawy ciążowe:) Chyba się udało;)
Faktycznie przed ciążą spotkałam grupę boćków...
A dziewczyny co do śluzu w trakcie cyklu to ja nigdy nie miałam rozciągliwego. Od jakiegoś roku ciągle sucho i nic na to nie pomagało a jak widać moja płodność na tym nie ucierpiała nigdy. Mój śluz zawsze był mega ubogi. -
Fufka30 wrote:Klara ja byłam trzy dni temu i wszystko ok bo tez plamiłam ja jestem w okolicach przypadającej miesiączki i dlatego - tak powiedział lekarz, zresztą w zeszłym miesiącu było to samo więc chyba taka moja uroda...
Aniołek - 29.07.2014 (12tc)