Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
pati mialas owu dzien pozniej niz ja, mysle ze wczesniej niz za 4-5 dni nie ma co, najepiej wstrzymac sie w twoim wypadku do przyszlego piatku ewentualnie moglabyc zrobic bete za kilka dni. ciezko powiedziec bo nie wiadomo dokaldnie kiedy mialas owulacje
-
Morisku rozpijasz nam się tu!
My dopiero wróciliśmy do domu, mam nadzieję, że jutro też będzie taka piękna pogoda -
My wróciliśmy właśnie ze spaceru i wiecie co sie stalo? Idziemy sobie przez pola a R mowi patrz. Podnosze głowę a nad nami co? BOCIAN! Zatoczyl dwa kola nad naMi i polecial :
-
hmmmm....wszyscy widzą bociany...a mnie odwiedzają dziki i sarny....ciekawe co to znaczy idę oblewać "basen " wujka...zapalony wędkarz sam wybudował sobie na podwórku basen na ryby - o wymiarach chyba 1/4 basenu olimpijskiego i głębokości 2,8 m...ach sama zakupię pstrągi do hodowli
-
Kena ja widziałam dzisiaj, tylko sztucznego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak chyba zrobie hehe kurcze jak ten moj wykres dalej bedzie tak ladnie sie prezentowal to nie wytrzymam do 10 maja ale nie bede robic zwyklych testow tylko bete od razu
-
Tak naprawdę jeszcze nic on nie znaczy gdybyscie byly na moim miejscu kiedy poszlybyscie na krew? Zakladajac ze nastepne dni temp nie spadnie poniżej powiedzmy 36,30?
-
no teoretycznie jest pewny bo of wyznaczyl mi go wg temperatury, byl test owu pozytywny i mocny bol jajnika w sobote wiec niedzielna owulacja jak najbardziej prawdopodobna, w zeszlym cyklu tez mnie jajnik nawalał jakos koło 20 dc.
-
No to zobaczymy zdecyduje w srode lub czwartek rano bo jeszcze wiele może sie zdarzyć na wykresie ale na pewno jest bardziej napawajacy nadzieja niz ostatni
-
Drogie Panie! Po pierwsze za wszystkie z Was 3mam mocno kciuki, bo jeszcze parę miesięcy temu byłam w tym miejscu co Wy. Cuda się zdarzają!
Przepraszam, że spamuję, ale we wrześniu na świat przyjdzie moje maleństwo, wzięłam udział w konkursie, głosować można do jutra (3.05) do godziny 20:00. Bardzo proszę Was o pomoc i głosy na historię nr 2. Dziękuję za zaangażowanie
http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/ -
AnaAna wrote:A ja się strasznie czuję, jest mi okropnie nie dobrze... do tego boli mnie gardło
Jutro wyruszam na łowy...bocianów będę wypatrywać hah
Klaudia, mam nadzieję że podniesiesz nam tutaj statystyki!!!
Ana, tak patrzę na Twój wykres...czy Ty przypadkiem zaczniesz od poprawiania naszych statystyk... -
perelka1846 wrote:Drogie Panie! Po pierwsze za wszystkie z Was 3mam mocno kciuki, bo jeszcze parę miesięcy temu byłam w tym miejscu co Wy. Cuda się zdarzają!
Przepraszam, że spamuję, ale we wrześniu na świat przyjdzie moje maleństwo, wzięłam udział w konkursie, głosować można do jutra (3.05) do godziny 20:00. Bardzo proszę Was o pomoc i głosy na historię nr 2. Dziękuję za zaangażowanie
http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/
Perelka...a proszę głos do przodu ... -
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:Kenusia, to tylko pozory. Ja nie czuję żeby to był ten cykl
Za to Klaudia...uff, pozazdrościć
No nie wiem jak jeszcze jutro i pojutrze spadnie temp to juz nie będzie tak kolorowo. Poki co nie myślę o tym i ciesze się weekendem
Milej niedzieli wszystkim