Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kena1983 wrote:Kurcze, chyba coś z moim śluzem jest nie tak ...wczoraj u gina był rozciągliwy...a teraz jak sprawdziłam to jest lepki ... może tu tkwi przyczyna niepowodzeń...
Ja się nie znam, ale może warto by spróbować jakiegoś czegoś typu mucosolvan albo acc...
albo łap za mineralną i pij
Trzymam kciuki za pęcherzykWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 21:05
2020
2023 -
Kena,wpisz mnie proszę na testowanie 26 maja:) Wracam do gry;)
Dostałam znowu Clo+monitoring,zobaczymy co przyniesie maj. Nic,a nic się nie nastawiam, wręcz przeciwnie.
Chciałabym,żeby ten miesiąc poprawił nasze statystyki:)
Życzę Wam Kochane powodzenia:)Trzymam mocno kciuki za Wszystkie Staraczki! -
postanowilam jeszcze cos szkrobnac i ide chyba spac, poszlismy z R na prawie 3 godzinny spacerek z pieskami a potem pojechalismy do Mcniesmaka i zjadlam big maca, mcnuggetsy, frytki duze, mala salatke i mcflurry !! najadłam sie jak to mówi moja tesciowa ''jak bąk z dalekich łąk'' a teraz LEŻEC!!
Viki dobrze ze piszesz o tym sluzie bo ja sie nim bardzo sugerowalam i jak nie bylo to od razu myslalam ze raczej sie nie udalo bo chyba wszystkie maja tak duzo i gesty
Fufka Ty wiesz co powiedziec zeby kogos uspokoic i zeby przestal sie nakrecac hehe:D
no nic bede musiala wytrzymac minimalnie 5 max 10 dni do testu:)
-
Aaa ZAPOMNIALAM!! Jak jechaliśmy to leciały dwa bociany i jeden z nich zatoczyl kolo nad naszym samochodem nie wiem jak Wy ale ja wierze ze to moze byc dobry znak
Nymeria lubi tę wiadomość
-
Jak widać organizm przewrotny jest i robi sobie co chce;) A my nie potrafimy tego zrozumieć heh. Ja np w tym cyklu miałam @ zaledwie 4 dni,gdzie zawsze wcześniej po 7 dni i ani dnia krócej. Wszystko mi się poprzestawiało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 22:00
-
Klaudia N. wrote:Aaa ZAPOMNIALAM!! Jak jechaliśmy to leciały dwa bociany i jeden z nich zatoczyl kolo nad naszym samochodem nie wiem jak Wy ale ja wierze ze to moze byc dobry znak
-
Ajka wrote:a ja ostatnio żadnych boćków nie widziałam... lipa
ja też nie trochę ciężko o to w Wawie
Cześć Laski, u mnie dziś od rana słonko świeci, aż żyć się chce szkoda, że dziś czeka nas wizyta u Teścia, żeby mu rower oddać i jakieś zakupy itp.. aż szkoda pogodę marnować