X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w tę skacowaną niedzielę ;)
    Moris, życia nie ogarniesz...ja wczoraj "usłyszałam", że sąsiednie już 2-letnie bliźniaczki są z in vitro...ale jakoś nie mam odwagi zapytać...
    Generalnie to mam lenia i właśnie oglądam film o wieloraczkach..:)
    Ana, jak jutro tempka nie spadnie - sikaj :)

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Cześć, Ana no ja na Twoim miejscu dawno bym już testy obsikiwała

wczoraj na grillowej domówce poznałam fajna babkę. 38 letnia tez z endometrioza tylko stopień lżejsza od mojej. Ma 3 dzieci, 4 w drodze. Termin ma na 29 lipca.
    przeszła 8 zaplodnien in vitro. Z tego 3 udane. Z zawodu jest ksiegowa wiec mowi ze caly budżet domowy ona prowadzi,na operacje leczenie i in vitro wszystkie z długim pełnym protokołem wydali okolo 160tys
    4 ciąża byla wpadką.

a najlepsze jest to ze miała poddać się operacji radykalnej, bo endometrioza tak jej dawała popalić ze chciala juz wyciąć wszystko. A tu niespodzianka, kompletnie nie czuła ze jest w ciąży. Nie miała żadnych objawów.

życie czasem zaskakuje

I takie historie napawają nadzieją!

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siknę za pół godzinki, jeśli będzie negatyw a nie przyjdzie @ to powtórzę, ale dopiero we wtorek bądź środę. Zapomniałam zrobić to z samego rańca.

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moris - bo wpadnę do Ciebie i Ci nakopię...
    wczoraj nabijaliśmy się, że jako, że w terenie zabudowanym nie wolno strzelać to posadzimy marihuanę - niech dziki się najedzą - może złapią pozytywną fazę i wyłożą się na łące - to się z nimi zrobi porządek ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moris! Ja Ci zabraniam porównywania się do jakichkolwiek potworów, zwierząt, ssaków morskich itp. :)

Morisek28 lubi tę wiadomość

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana - jestem w pełnej gotowości oznaczać pierwszego majowego bociana :)

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaAna jaki wynik ? ♡

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wgl. to wpadłam się przywitać i życzyć samych fasolek w tym pięknym miesiącu :*
    Trzymam kciuki ♡

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejusiu aż się denerwuje, ana siknij szybko i będzie jasne :-D ty nie masz takich długich cykli i zawsze poprzedzone plamieniami @ więc to wygląda cudownie!!! Odświeżam i odświeżam tego ovu żeby Zobaczyć co wyjdzie, a tu za pół h.... Tyle czekania

201511211678.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie plamienie sie rozkrecilo. Zaraz ide na skakanke. Kurde 30dniowy cykl.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny... :) Cośnie mogę się dzis obudzić, wstałam raz, ale to był chyba falstart... i wróciłam do spania...

Ana pół godziny juzminęło... jest 11:53 i co?

2020 :)
    2023 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko...nie wiem co to znaczy :( Jest mi strasznie przykro. U góry ciążowy, całkowicie negatywny, na dole owulacyjny, który zrobiłam dla jaj. Mam nadzieję że coś widać na tym zdjęciu.

3b90d883c0766ffbm.jpg

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Widać. Wiesz co te ciążowe są do dupy. Trzymam dalej , bo wierze ze sie udało.

Zdecydowanie się zgadzam :)

• Ajka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana ściskam, ale nie zrobiłaś z samego rana - może jeszcze nie wszystko stracone...

Poza tym " te ciążowe są do dupy " - :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 12:19

• arturowa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, też się zgadzam z tym że ciążowe są do dupy. Mi zawsze wychodzą negatywnie.
    Popsute pewnie :P

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arturowa, jak weselicho? :)

• Ajka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Ajka u Ciebie tez widzę ze ładnie do góry temperatura idzie

No w sumie rośnie, więc jeśli tak dalej pójdzie to w tym miesiącu może jednak zatestuję...

Kena możesz mnie w wolnej chwili dopisać na 15 maja, no chyba że @ będzie wcześniej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 12:25

• arturowa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zacnie :D Objadłam się słodkości jak prosiaczek. Mam nadzieję że chociaż trochę tych kalorii spaliłam w tańcu ;) Mąż mi się zbuntował że on kierowcą nie będzie, więc nawet kieliszka winka nie wypiłam. Ale niedługo jedziemy na poprawiny :D

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka, testujemy razem :)
    Ja mam tylko nadzieję, że @ nie nawiedzi mnie 16.05 bo w związku z projektem zamierzam z dzieciakami ze szkoły udać się w teren na parę godzin...a z bolącym brzuchem może być nieciekawie...

• Ajka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena... to w takim razie nie ma wyjścia, w tym cyklu musi się udać, przecież nie będziesz biegać po lesie z bolącym brzuchem...

‹‹ 284 285 286 287 288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ