Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czytam Was na bieżąco, tylko ostatnio kiepsko się czuję, ciągle mi słabo, ale wyniki mam dobre, więc to nie anemia. Nie korzystam z kompa, bo nie mam siły długo siedzieć, a na telefonie nie lubię pisać
Agatka, dziewczyny dobrze mówią, nie opuszczaj nas tak całkiem
Karmelek, powodzenia, trzeba spełniać marzenia
Befff, gratulacje!
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
I jak tu kurwicy nie dostać.. koleżanka mi dosłownie wczoraj czy przedwczoraj opowiadała o koledze, że jadą na wakacje, zalewa formę i kończy 'produkcje'. Że z 1 dzieckiem poszło im pstryk i jest to stwierdziła, ze pewnie jak wrócą z tych wakacji to już będzie w ciąży. Dziś dostała zdjęcie 2 kresek na teście i propozycję, że jak jej mąż nie domaga to on się poleca....... no ja pier*ę.... zaraz sama będę miała ochotę to wszystko pierdo*ć jak jeszcze dziś się dowiem o jakimś dziecku, 2 w jednym dniu wystarczą.. ech.
Jutro mam angielski i pracę do zrobienia ale normalnie chyba się dziś schleje..
a co do palenia (czy innych rzeczy) w ciąży to mnie kurwica trzaska.. Laska mojego brata też z początku paliła w końcu mojemu bratu udało jej się przemówić do rozsądku.. co prawda chyba tzw "argumentem siły" ale w tym wypadku to akurat popieram bo sama miałam ochotę przyjechać i w pusty łeb przypierd*ć..
sorry, ze klnę ale coś mnie już poniosło dziś...
jedyny pozytyw, że wysłałam promotorce swoją pracę (a raczej część). chwila przerwy i zabieram się za ankietę itp -
Ana pamiętnik to na pewno zostawiam. Już od jakiegoś czasu pisałam go trochę na siłę. Popłakałam sobie, a teraz płacze niebo. Ulewa się zrobiła.
A jeśli już mowa o niebie przypomniało mi się coś:
"Kiedy widzisz, że sprawy się komplikują, powiedz z zamkniętymi oczami w duszy: „Jezu, Ty się tym zajmij!”. Czyń tak za każdym razem! Czyńcie tak wszyscy, a ujrzycie wielkie, nieustające i ciche cuda! Daję wam słowo, na moją miłość – Jezus podyktował te słowa ojcu Dolindo Ruotolo w latach 40. XX wieku."
No więc niech tak będzie, bo ja już nie mam siły psychicznej tym się zajmować.
A Was tak uwielbiam, że mimo najszczerszych porannych chęci nie umiem opuścić forum. Morisek Ty chyba miałaś podobnie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 14:26
Morisek28, AnaAna, arturowa lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
no agatka tak ma byc
ja z mezem wymyslilam ze wybierzemy sobie jakies liczby i bedziemy caly czas grac, na kuponie zaznaczam na 3 losowania i bede zawsze w piatek lub sobote kupowac, ostatnio udalo sie nam zdobyc trojeczke:)
moris kupilas ta kawe? ostatnio mialam okazje sprobowac czekoladowej i wg mnie nie umywa sie do karmelowej:D -
Morisek28 wrote:Karmelek to ja ze tak nieskromnie sie polecam jak wgrasz
masakra, Kropka nawet nie wiem jak to skomentować wiec przemilczę
Zatem czekam na namiary-dziękuję:* -
Kropka znajomemu teściu powiedział, że jak nie potrafi zrobić dziecka to on mu może pokazać jak się to robi... (też się musiał poczuć cudownie, tym bardziej że miał słabe wyniki) Ludzie to gnoje, niestety.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
O matko i córko - co tu się od rana wyprawia...
AGATKA - ja dodam do tego co pisały Dziewczyny - jedno - AMEN!
Karmelek - tam gdzie ja chodzę nie powinno być problemu z HSG...tyle, że prywatnie...600 zł (no i w piątek się przekonam czy +150 zł za wizytę - czy też wizyta w cenie)...
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:ja testy owu zaczne dopiero jutro lub pojutrze (dzisiaj10dc) bo i tak owu mam kolo 19/20 dc wiec nie bede ich marnowac:)
A ja nie zacznę, w tym cyklu nie robię, sarduszko będzie jak mi sie zachce i tyle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 14:56
aaagaaatka lubi tę wiadomość
2020
2023 -
ja się obawiam, że u mnie w tym cyklu może w ogóle nie być
Moje libido < 0 ostatnio.. serio.. -
Oj kobitki smutno to dziś, że aż się bałam odzywać, ale czułam że Agatka od nas nie odejdzie
Jeju żeby tak można było coś zrobić żeby wam pomóc
Tak bym chciała żeby to było już ciążowe forum ale Jeszcze chwilę muszę poczekać na was :-*
No to chociaż opluje wszystkie wiruskami :-~~~~~~Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 14:54
-
Kena1983 wrote:O matko i córko - co tu się od rana wyprawia...
AGATKA - ja dodam do tego co pisały Dziewczyny - jedno - AMEN!
Karmelek - tam gdzie ja chodzę nie powinno być problemu z HSG...tyle, że prywatnie...600 zł (no i w piątek się przekonam czy +150 zł za wizytę - czy też wizyta w cenie)...