Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajka wrote:o kochana... tak byc nie może...
No ale niestety jest może do owu coś się zmieni ale generalnie to na chwilę obecną jest ma-sa-kra.. seks mógłby dla mnie nie istnieć -
http://www.poradnikzdrowie.pl/seks/sztuka-kochania/jak-zmienia-sie-libido-kobiet-w-zaleznosci-od-dnia-cyklu-miesiaczkoweg_34666.html
Zdążysz jeszcze nabrac ochoty...
Ja mam dziś 9/10 dzień i trochę mnie już nosi... jak wrócę z pracy to zapoluje na szanownego małżonka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 15:48
2020
2023 -
Aaa to swoją drogą, w okolicach owulacji owszem - podnosi mi się ale ogólnie to i tak nie za dużo, szczególnie ostatnio właśnie. Wciąż nawet przy owu jest to jednak dość nisko poziom. Biorę tę macę, niby miała poprawiać libido a ja mam wrażenie, że u mnie to chyba na odwrót zadziałało
-
Karmelek211 wrote:A mnie już tak nakurwia brzuch,że pewnie zaraz dostanę @, ale czego się tu spodziewać skoro termin @ za 2 dni,a test nadal negatywny...
Słońce, ale bierzesz "dupka" to chyba w trakcie jego brania nie dostaniesz tzn nie powinnaś dostać @ - dopiero po skończeniu... -
Kena1983 wrote:Słońce, ale bierzesz "dupka" to chyba w trakcie jego brania nie dostaniesz tzn nie powinnaś dostać @ - dopiero po skończeniu...
Kena,nie mam i tak już nadziei na ten cykl... Muszę umówić się z ginem i pogadać poważnie o in vitro. Nie chce inseminacji,bo dla mnie to strata czasu i kasy. -
Moje najbliższe plany to HSG - być może - uda się zrobić też wrogość śluzu w tym cyklu...lekarz daje po HSG 2 cykle...jak nie zaskoczy...ruszamy z procedurą in vitro...w Krakowie...najgorzej boję się tego, że procedura ruszy wraz z początkiem roku szkolnego i zaś będą krzywo patrzeć na L4 co jakiś czas...ech...byle skończyło się dobrze za pierwszym podejściem...bo na drugie raczej kasy nie odłożę....
-
Kena1983 wrote:Moje najbliższe plany to HSG - być może - uda się zrobić też wrogość śluzu w tym cyklu...lekarz daje po HSG 2 cykle...jak nie zaskoczy...ruszamy z procedurą in vitro...w Krakowie...najgorzej boję się tego, że procedura ruszy wraz z początkiem roku szkolnego i zaś będą krzywo patrzeć na L4 co jakiś czas...ech...byle skończyło się dobrze za pierwszym podejściem...bo na drugie raczej kasy nie odłożę....
Mam nadzieję,że się uda za 1 razem po HSG!! Będę trzymać mocno kciuki !! A czego Krakow? Moi znajomi polecili mi invicte,już 3 parom z mojego grona za pierwszym razem się udało. Kurde też cieżko wybrać... -
Kena1983 wrote:...że tak powiem z polecenia mojego lekarza...tzn. monitoring i stymulację będę mogła mieć we Wrocławiu - reszta w Krakowie...
zaciekawilo mnie nie powiem, mozna wiedziec ktora klinika?( nie ukrywam tu mam najblizej)
ja sie wlasnie rozgladam bo okazalo sie, ze to jedyna mozliwosc.....gretka -
Morisek28 wrote:Kena i Karmelek ja Wam mowie ze po hsg bedziecie mieć niespodziewanke
karmelek kurde nie wiem gdzie ta wizytówka jest, ale jak wpiszesz sobie klinika mama i ja to na bank tam informacje będą na temat hsg
tylko z tego co wiem jest drozdze niż tan gdzie kena robi. Wiec nie wiem czy jest sens przeolacac. Decyzja należy do Ciebie.
Kena Ty sono czy zwykłe?
chyba sono - nie widziałam RTG w gabinecie nie no gin coś mówił o soli fizjologicznej - to raczej sono... -
gretka wrote:zaciekawilo mnie nie powiem, mozna wiedziec ktora klinika?( nie ukrywam tu mam najblizej)
ja sie wlasnie rozgladam bo okazalo sie, ze to jedyna mozliwosc.....
Gretka - szczerze to nie wiem - ale sugerując się zakładką partnerzy na stronie mojego centrum - to chyba PARENS. -
Kena1983 wrote:Gretka - szczerze to nie wiem - ale sugerując się zakładką partnerzy na stronie mojego centrum - to chyba PARENS.
prawda jest taka ze co lekarz to lobbuje za inna i badz tu madry....
ja narazie sklaniam sie ku Katowicomgretka