X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeszło mi to przez myśl. W końcu nadzieja matką głupich :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi chyba łatwiej badać szyjkę niż śluz:) śluz to dla mnie czarna magia:)

• madlenka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnie dwa cykle były 29 dniowe więc niby w środę. Ale to już 13 dzień po owulacji.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym się już najchętniej położyła spać, ale teść jeszcze u nas siedzi i popijają z mężem piwko. Poza tym jak rodzice do mnie zadzwonili, to i mama i tata pytali co ja taka smutna jestem. A ja jestem zmartwiona co to będzie. A mąż zły, że się nie cieszę. A jutro znów do mojej "ulubionej" pracy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 19:57

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Morisek raczej nie. Ale kracz kracz.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nawet tampona sobie włożyłam, żeby zobaczyć czy coś się dzieje. Ale czysto. Oj jutro zobaczymy. A co do szyjki to mi zawsze się wydaje że ona taka sama. Nawet nie wiem jak to odróżniać.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czuje moje "ruchy robaczkowe" w pochwie, które przytargają w końcu @.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak widze ze sie zwierzaja wszytkie to i ja dodam cos od siebie, mianowicie mam strasznie dziwny ten okres, zawsze bylo tak, nawert jak bralam tabsy ze mialam dzien przed @ plamienie i dzien po tez. a teraz bylo tak ze plamienie bylo moze pol dnia, okres przylazl i dal mi niezle popalic i byl tylko 3 dni a teraz 3 dzien mam plamienia:/

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sutki dalej mega wrażliwe

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a jak jest z tą luteiną? Czy jeśli się ją bierze, to @ przyjdzie dopiero po jej odstawieniu, czy pomimo jej brania, jak ma przyjść to i tak przyjdzie? Orientujecie się może? jak wasze doświadczenia?

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    W ogóle jestem nienormalna, bo ciągle myślę jakby to bylo jak mielibyśmy dziecko zastanawiam sie jakby wyglądal nasz dzien, jak by wyglądało,na whstawach sklepów dziecięcych zawsze zahaczę okiem o jakieś ubranko ,macie tak? Czy ze mna juz cis nie tak jest?

nie jest to obsesyjne myslenie...

Morisek, wszystko z Tobą ok :) ja + wystawa z dziecięcymi ciuchami = o Jeeezuuu jakie one słooodkie, Miiiisieeek, ja chceeee"

Padam na ryjek, dopiero wróciliśmy z K. do domu.. 5 godz. w Centrum Nauki Kopernik a i tak z połowy nie zobaczyliśmy :)

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek to normalne, całkiem normalne... <tulę>

• lawendowa Znajoma

Wysłany: 8 marca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisku, nie jesteś sama. Ja też tak mam :)

201512214965.png
    6tqpc5v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane padam na twarz. Kolejny porypany dzień w pracy, jeszcze jutro i dwa dni wolne. Spokojnej nocki i kolorowych snów.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek ja też tak mam więc jest ok

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    U mnie dziś kolejny ciężki dzień na dodatek straszny ból małpowy dzisiaj coś czuje, że jak przylezie @ to będzie bolesna :/

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w tamtym cyklu dostałam po niecałej dobie od odstawienia, więc szybciutko ale zastanawiałam się jakby to było, gdybym np nie odstawiła wcale :) dzięki za odpowiedź ;)

dobrej nocy, gdyby mnie już tu nie było :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po luteinie dostaje @ po 2-3 dniach i na szczescie nie sa takie bolesne. W tym msc cos temp stoi w miejscu :-( nie wiem o co chodzi, mierze termometrem owulacyjnym. Cykle 28-29 dni, a owu jeszcze nie bylo :-(

• arturowa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka30 wrote:
    sylwiaśta159 z luteiną to nie odgadniesz;) niektóre dziewczyny dostają okresu w trakcie brania inne po 2-3 dniach. Ja dostałam po 5 i przez to cykl mi się wydłużył. Tylko przed braniem miałam okresy 6 dni i takie bolące w skali 1-10 to 5. a w cyklu z luteiną skala się skończyła i wynosiła jakieś 13;P i okres trwał 2 dni i 1 dzień plamienia. ciekawe tylko czego to się tak zmienia? chyba zależy od poziomu progesteronu.

Ja dostaję w trakcie brania tego placebo :/ Bo @ i tak przychodzi kiedy chce. Też po niej mam strasznie bolące okresy, odwrotnie proporcjonalne do długości ich trwania i intensywności krwawienia. Przez pierwsze 3 cykle @ pojawiała się po odstawieniu, teraz wcześniej.

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz86 wrote:
    Ja bym się już najchętniej położyła spać, ale teść jeszcze u nas siedzi i popijają z mężem piwko. Poza tym jak rodzice do mnie zadzwonili, to i mama i tata pytali co ja taka smutna jestem. A ja jestem zmartwiona co to będzie. A mąż zły, że się nie cieszę. A jutro znów do mojej "ulubionej" pracy.
    Ale dlaczego się smucisz? Nic się nie dzieje złego. Przestać źle myśleć, tylko zacznij myśleć pozytywnie:)
    ps.może daj jakoś delikatnie do zrozumienia, że jesteś zmęczona i chciałabyś się położyć?

niecierpliwa-dominika lubi tę wiadomość

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

‹‹ 41 42 43 44 45 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ