Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Klara,karola w podskokach na betę!
ja juz z biedry powróciłam. Zakupy są jeszcze pranie odkurzanie i obiad.
arturowa, a brałaś wcześniej luteine i miałaś tak? Czy to pierwsza taka akcja?
karmelek,no aż mi ciarki przeszły na myśl o tych snach Twoich.
To mój piąty cykl z luteiną i drugi z taką akcją Dziś @ wróciła jakby na chwilę i znów cisza, brzuch raz boli, raz nie ale jak zaboli to gryzłabym ściany z bólu5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Ostatnio właśnie dostaję @ mimo brania tej luteiny... Mam brać ją 10 dni a teraz doszłam do 9 i już było plamienie. W poprzednim cyklu tak samo.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Klara wstaw fotę co by ciotki mogły ono nacieszyć
mi kurcze nigdy cien cienia nie wychodzi
karmelek no ja też taka wagę tluszczu chętnie oddam. I piersi zamienię na mniejsze jakby chętna sie znalazla
Boże! Morisek, ja jestem chętna jeśli chodzi o piersi, bo mnie natura niestety nie obdarzyła takim darem haha, jedynie załapałam się na rozmiar 85B haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm...tak, dwie kreski. Tylko że ja ten test robiłam w październiku 2014. Naczytałam się w internecie że zdarzają się fałszywie dodatnie testy i nie brałam go pod uwagę. Wrzuciłam teraz dla porównania. Zostawiłam na pamiątkę ten paseczek z rozebranego testu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek, niestety nie mogę tego uchwycić na zdjęciu (mam za słaby aparat w telefonie), to jedynie cieniutki cień cienia.
Beta zrobiona, wynik będzie po 15
AnaAna, u mnie ta druga kreska jest chyba bledsza i na pewno cieńsza.
Mam jutro nockę w pracy od 20:00 do 8:00Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 12:29
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
nick nieaktualny