Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:A na fb mam tylko zdjęcie jamochlonu serio oszczędzam Wam widoku
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Myszko może nie być nic widać bo dopiero ok 1000 jak jest Beta to cos jest na USG ja bym tydzień poczekała jeśli się nic nie dzieje bo będziesz się tylko denerwować. No chyba że musisz jakieś leki brać to idź jak najbardziej, ale nie nastawiaj się że ujrzysz pęcherzyk
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
no wlasnie widze ze tu jakas nierownosc traktowania?!!
dziewczyny gratulacje trzymam kciuki i czekam na dalsze informacje:)
u mnie dziwna sprawa (moze przez wiesolka albo b6 bo nie mam innego wytlumaczenia) wspominalam juz ale zadna sie nie odezwala zazwyczaj mialam przed okresem dzien plamienia potem jakies 4/5 czesciej 5 dni @ i potem dzien plamienia w teraz plamienie bylo tylko moze pol dnia potem od razu sie @ rozkrecila i juz 3 dzien mam plamienie:/ jakies pomysly? -
aaagaaatka wrote:Myszko może nie być nic widać bo dopiero ok 1000 jak jest Beta to cos jest na USG ja bym tydzień poczekała jeśli się nic nie dzieje bo będziesz się tylko denerwować. No chyba że musisz jakieś leki brać to idź jak najbardziej, ale nie nastawiaj się że ujrzysz pęcherzyk
no właśnie muszę. Eh. Wolę chyba jednak iść dwa razy za wcześnie, niż raz za późno.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny