Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mojemu się wczoraj śniło, że mieliśmy córkę.. można by to brać za dobry znak, gdyby nie to, że śniły mu się również elfy, krasnoludy, orkowie... tiaaa
-
ja nie wiem czy wam moj sen opowiadalam, jakis czas temu, snilo mi sie ze bylam w ciazy i tak jakbym juz urodzila ale nie pamietalam porodu, i dzwonilam do mojego i pytalam ''co mamy?" i powiedział - 2 córy heh glupi sen:)
-
Morisek ale fandzolisz glupoty jakby to moja mama powiedziala chyba po tylku chcesz zarobic:) mnie tez sie czesto snia dzieci, coraz czesciej bliznieta moj maz mowi, ze bedziemy miec corke/ki bo on sobie wyobrazal ze bedzie syn i bedzie z nim kopal pile a zawsze jak sobie cos wyobrazi to bedzie na odwrot heh i pyta mnie co ja bede robil z corka? z synem to wiadomo, mozna pograc w pile samochodami sie pobawic i w ogole a z corka? a ja mowie mu nie martw sie, nie wazne w kogo pojdzie bedzie bawic sie samochodzikami
lece na uczelnie milego dnia:) -
nick nieaktualnyDziewczyny doradźcie: 14dc mam zazwyczaj owulację, temp też dzisiaj podskoczyła co jest jej zapowiedzią, wczoraj się przytulaliśmy (13dc), gin polecał kochać się co drugi dzień, więc nie wiem czy dzisiaj odpuścić czy cisnąć chłopa?????
Czy to prawda że jak co drugi dzień jest przytulanie do plemniki są silniejsze niż te co są "wystrzeliwane" codziennie?
Wyczytałam, że plemniki rozwijają się około 70 dni, więc chyba w ciągu dwóch dni ich nie przybędzie? I jeszcze jak są słabe żołnierzyki to lepiej codziennie a jak silniejsze co drugi dzień (nie mamy przebadanych żołnierzyków więc nie wiem).
Inne opinie: nie ma to znaczenia byleby nie kochać się kilka razy dziennie.
I bądź tu człowieku mądry -
Morisek28 wrote:U mnie patrzac po temperaturze zapowiada sie cykl bez owulacji, moze i dobrze bo w takiej ilości tluszczu tez bym nie chciala mieszkac
-
Hej Moja @ to patologia jakaś, wczoraj potworny ból i malutko a dziś nic nie boli, krwawienia już nie ma. O wszystko obwiniam luteinę.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
gaga wrote:Dziewczyny doradźcie: 14dc mam zazwyczaj owulację, temp też dzisiaj podskoczyła co jest jej zapowiedzią, wczoraj się przytulaliśmy (13dc), gin polecał kochać się co drugi dzień, więc nie wiem czy dzisiaj odpuścić czy cisnąć chłopa?????
Czy to prawda że jak co drugi dzień jest przytulanie do plemniki są silniejsze niż te co są "wystrzeliwane" codziennie?
Wyczytałam, że plemniki rozwijają się około 70 dni, więc chyba w ciągu dwóch dni ich nie przybędzie? I jeszcze jak są słabe żołnierzyki to lepiej codziennie a jak silniejsze co drugi dzień (nie mamy przebadanych żołnierzyków więc nie wiem).
Inne opinie: nie ma to znaczenia byleby nie kochać się kilka razy dziennie.
I bądź tu człowieku mądry
http://www.antykoncepcja.pl/prawdopodobienstwo-zajscia -
Arturowa możliwe, ale dopóki @ nie rozkręci się na dobre, szansa jest! Czasami dziewczyny mówią, że pojawiają się właśnie dziwne plamienia jakby miesiączka, ale zbyt skąpe, a potem się okazuje, że to ciąża:)
-
A propos tych snów, to mi dziś śniły się jakieś dziwne sny, dosłownie pierdoły, nawet nie pamiętam dokładnie heh. Często śni mi się wojna i rozbijające się samoloty, ale to dlatego, że boję się latać samolotem i boję się wojny, nie chciałabym nigdy doświadczyć tego! Podobno to co się nam śni ma odzwierciedlenie naszej duszy, naszych obaw, lęków, ale też naszych pragnień. Wiadomo nie dosłownie tak jak w przypadku Morska, przecież ona nie fantazjuje na serio o koledze.
Jak byłam w ciąży przyśniło mi się, że urodziłam. Po porodzie zabrali mi od razu dziecko, nawet nie pokazali i nie powiedzieli co urodziłam... a za tydzień po tym śnie leżałam już w szpitalu z poronieniem... -
Dziewczyny, czy na nieużywanym teście płytkowym w dobrym świetle pod pewnym kątem są widoczne cienie kresek?
Dzisiaj zrobiłam kolejny test i pooglądałam go dokładnie pod różnymi kątami przy oknie (wczoraj tak nie zrobiłam) i zobaczyłam cień cienia. Mąż też to widzi, więc chyba mi się nie wydaje. Tylko może te miejsca, gdzie mają się pojawić kreseczki się tak odznaczają? Widać to tylko pod pewnym kątem przy dobrym świetle i to jedynie cień cienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 09:42
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Cześć,
Jestem chętnie do was dołączę.Staramy się dopiero drugi cykl i pierwszy z OF.
Czekam z niecierpliwością co będzie, testy jak na razie negatywne ale temperatura wysoko:) Mam nadzieję że jestem tym przypadkiem któremu testy wychodzą negatywne a jednak jest w ciąży.
KK -
Nooo w końcu wstałam, matko nie pamiętam kiedy ostatnio spalam do 10:))) @ dalej nie ma, ale jest tak mokro(przepraszam jeśli kogoś urazilam) ze co chwile do toalety i sprawdzam czy przyszła, zawsze w dzień albo dzień przed @ mam pełno śluzu wiec czekam:)
-
Cześć piękne
Dominika zrób test
Kena przepisz mi proszę testowanie na 19 marca bo owu się przesunęła, choć w sumie i tak ten cykl stracony ale o mi tamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 10:30
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]