Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia, zawsze to jakaś oszczędność...a co?!
ja mam chwilową załamkę....małż odebrał moje wyniki...FSH 12,87 więc poszło do góry....i LH 7,13...do tego przyjaciółki tato wracał od niej ze szpitala i miał wypadek...jakiś baran w niego wjechał...na szczęście jemu się nic nie stało, ale auto do kasacji....masakra jakaś ten dzień...
-
Kena racja racja zawsze to cos zaoszczedzilam w sam raz na jakis dobry krem:p
a wie ktoras co to jest te t3 i t4?
dobrze ze ojcu przyjaciolki nic sie nie stalo, auto rzecz nabyta zycie juz nie -
Moris - looozzz - uspokoiłam się trochę Ty też się swoim wynikiem nie przejmuj - bo co miesiąc może się zmieniać - właśnie rozmawiałam z koleżanką, która pracuje w labo. Sama 3 miesiące temu miała 32!!! a w tym miesiącu 11!? więc ja na to WTF? u niej taki ból,że będzie miała coś nakłuwane (jajnik? pęcherzyk?) bo ma ma otoczkę, która nie przepuszcza...czy jakoś tak... nie za bardzo mogła rozmawiać, więc nie skumałam do końca.
-
Morisek28 wrote:No nakłuwają,ale robią to jeszcze? Wiem ze zdania są na ten temat podzielone,
ja sie moim wynikiem nie przejmuje bo zaczęłam cieszyc sie z tego za za niedlugo nie będę mieć @. Znalazłam plus i tego sie trzymam.
chyba ocipłaś od tego upału!!!! muszę zapakować dupsko w auto lub pociąg i wyprostować Cię trochę!
a później zaciągnąć...wiesz gdzie
-
nick nieaktualnyHej, właśnie Was nadrobilam.
W pon byłam u gina prywatnie, poleconego przez kumpele dała mi skierowanie na testosteron jakieś hormony i crp
Zrobiła cytologie. Oglądając jajniki stwierdziła że mnie bolą bo są wielo pecherzykowe, wiecie co to znaczy bo się nie spytałam, bo mnie zatkało. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny