Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
wlasnie wieczorem o Tobie kamka myslalam i mialam napisac zebys sie odezwala, jak samopoczucie?
a co u domi? chyba przygotowania do slubu ja pochlonely? -
hej!
Moris, uwierz mi, że nie chce mi się i nie mam siły...ale jak się powiedziało A...
w domu bajzel - nasze ubrania i tona różnych pierdółek walają się po dwóch pokojach i będzie tak jeszcze z 2/3 tygodnie...dopiero we wtorek ruszymy pełną parą....tzn. mam taką nadzieję...ale wczoraj odkryłam parę zapomnianych rzeczy...welon ślubny, pidżamę z białej koronki + bawełna (bluzeczka + spodenki pantalony) w stylu chyba z XVIII wieku, którą kiedyś dostałam od małża
ale najlepsze to - biało-granatowa satynowa pościel, którą dostałam kiedyś od ciotki - jak już złożymy nowe łóżko to zaliczymy survival - nie wyobrażam sobie spania pod tym - tzn. podejrzewam, że kołdry będą zjeżdżały...będzie wesoło -
Witajcie,
A ja dzis na wesele jedę z M..... @ na horyzoncie... znając moje szczęście przyjdzie dzis w nocy...
Czyżby Kropka miała dzis urodziny- STO LAT !!!!!
PS Super to wygląda Kena...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 09:48
kr0pka lubi tę wiadomość
2020
2023 -
niecierpliwa-dominika wrote:Tak tak nasza kropeczka dzisiaj świętuje! Sto lat kochana:*
Jestem jestem czytam was cały czas ale jakoś odpuscilam sobie to wszystko i zajmuje się ślubem terazpo ślubie staramy się na maxa
i słusznie masz teraz inne rzeczy na głowie... u mnie ostatnie tygodnie przedc ślubem to był hard core... ale bardzo miło wspominam teraz ten czasWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 10:07
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny!! Kena fajny ten napis!
Ja siedzę właśnie z turbanem na łbie bo robię drugie podejście do laminowania. Oczywiście małż przywitał mnie słowami allah akbar
Przy kanapie nam pieseł zdycha bo jak go dziś przespacerowałam rano to 7km zrobiliśmy -
Ja dopiero po pierwszym i drugim śniadaniu, no i zakupach, teraz czeka mnie przygotowanie obiadu i sprzątanie. Oj żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce
ale muszę, bo nie ma co się obijać. U mnie dziś lepsza pogoda niż ostatnie 3 dni i się cieszę bo znacznie lepiej się czuję
Kropeczka spełnienia marzeńBuziaki
kr0pka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy z M właśnie wybieramy się nad jeziorko. W poniedziałek mam zamiar zadzwonić do ginekologa, jeszcze tylko 2 tygodnie i do Polski! ciekawe co mi się tam porobiło. Kupujemy drugiego kota rosyjskiego, żeby naszej Yoko nie było smutno
Miłego dnia kobitki!!aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:Nymeria wg suwaczka Twój żeluś wygląda już całkiem ''człowieczo"
Tak, ale puki nie mam potwierdzonej płci tak go nazywam, w piątek mam nadzieje z żelusia zrobi się Zuzka albo MatekWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 16:06
-
AnaAna wrote:My z M właśnie wybieramy się nad jeziorko. W poniedziałek mam zamiar zadzwonić do ginekologa, jeszcze tylko 2 tygodnie i do Polski! ciekawe co mi się tam porobiło. Kupujemy drugiego kota rosyjskiego, żeby naszej Yoko nie było smutno
Miłego dnia kobitki!!
jeeeej drugi kotecek! szukasz imienia? -
nick nieaktualny