Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Vicky, dajesz mi nadzieję, że jednak da radę utrzymać ciążę
Jeszcze nie dziękuję, nie gratulujcie jeszcze może, bo jest chyba za wcześnie, zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień.
Koleżanka załatwiła mi już luteinę i acard. Od jutra zacznę brać, jeśli wszystko się potwierdzi. Morisek ja też kiedyś dostałam luteinę ma receptę ze zniżką w prywatnym gabinecie i też mnie to kosztowało około 7zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 17:09
-
Karmelku kochany tak bardzo sie ciesze i z calego serducha Ci gratuluje!
my wlasnie wrocilismy od mojej swiadkowej (ta jak drinka zrobi, to sie czuje jakbym ze trzy wypila haha), obgadalysmy troche spraw panienskiego, slubu i wesela:)
tak w ogole zostalo nam 20dni:)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 18:44
-
Morisek28 wrote:Ej masakra. Bylam w Tesco na zakupach dla dzieci te przybory szkolne kupić. Ta akcja jest z drużyny szpiku. I prawie zemdlałam przy kasie. Na podwórku 30stopni duszno w sklepie duszno ludzi od cholery. Oddychać sie nie dalo. Musialam isc szybko na pasaż usiąść
Moris - idzie ochłodzenie - u nas już pada...więc lada moment będzie czym oddychać
-
Marietta wrote:Karmelek- trzymam kciuki.
Morisek- stosunkowo dawno Cie nie widziałam na forum, więc miło wpaść na Twój wpis
Ja znowu mam pytanie- trafiłam na taki wątek na ogólnym staraniu, ale tam udzieliły się 3 osoby i właściwie nie były to odpowiedzi na temat więc zapytam Was
W tym cyklu lekko spóźniła mi się @, ale przyszła z impetem i super bólem od tygodnia. równocześnie z krwią miesza mi się baaaardzo gęsty, ciągnący śluz. Czy ktoś miał kiedyś podobnie? Co jest grane?? Owu w trakcie @? w tym cyklu oprócz standardowego bólu brzucha odzywają się jajniki bardzo mocno
Myślę, że ma powodów do obaw. -
Dziękuję dziewczyny
Ja już każdy objaw związany z bólem jajników czy jakąkolwiek anomalią @ przypisuję nawrotom torbieli- trochę panikuję po ostatnich przejściach.
Jestem spokojniejsza, czekam takim razie na rozwój wydarzeń
Co do upałów- w pracy mam taką klimatyzację, że do pracy biorę dyżurnie swetry, no i zatoki nawracają, ale lepsze to niż duchota w taką pogodę -
Mam w pracy ten sam problem.. siedzimy we 2 z samymi facetami a im jak wiadomo wiecznie gorąco.. my marzniemy a jak się z kolegą ostatnio pokłóciłam to usłyszałam "jak mi jest zimno to się cieplej ubieram"... tiaaa... ciśnie mi się zawsze na usta,że jakby schudł to byłoby mu chłodniej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 20:05
-
Karmelek normalnie wlaczam forum na tel i widzę dwie krechy jak w pysk strzelił ale mnie to ucieszyło
oby sie potwierdzilo i zeby bylo ok!
Domi zleci te 20 dni jak w pysk strzelił
Ana fajnie ze spodobalo Ci sie moja propozycja imienia smieje sie ze jestem w tym dobra a jak imiona dla dzieci wybralam to mowi ze sa fuj :p -
Morisek28 wrote:Karmelek,jak Ty sie czujesz?
Już bym chciała,żeby było jutro! Jeśli to wszystko będzie prawdą to w pracy szefowa nie będzie zadowolona:/bo dostałam plan sprzedażowy, a w ciąży nie mam zamiaru się stresować sprzedażą w ogromnej korporacji, gdzie wszyscy mają w dupie mnie jako osobę, liczy się tylko wynik... Po 3 poronieniach nie mam zamiaru urabiać się po pachy, bo jak poroniłam kazano mi wracać szybko do pracy, bo plan sam się nie zrobi ... -
Moris, mi też zawsze zimno w stopy:D
Oglądam Kogel-mogel, chyba 50raz i wciąż mam taki sam ubaw z tego filmu:D
A mogły by być i fasolki:D jest obciążenie genetyczne, u mojej mamy dziadek miał braci bliźniaków , moja mama siostry bliźniaczki, mojej mamy kuzynka z bliźniąt , ta sama kuzynka ma dwie córki bliźniaczki. Od str taty też były bliźnięta, nigdy nic nie wiadomo;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 21:03
-
Karmelek - Moris ma 100% racji - teraz bardzo uważaj na siebie!
jakby tak zrobić ciemny make up oczy to wyglądałabym jak po pobiciu...powieki mam tak napuchnięte, że ledwo widzę...wredny katar...
jutro lekarz..ciekawe czy nadal będę miała pod górkę ...jeżeli torbiel nie znikła to chyba odpuszczę na całego i wyjazd do kliniki...