Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:wlasnie wieczorem o Tobie kamka myslalam i mialam napisac zebys sie odezwala, jak samopoczucie?
-
Viki wrote:Myślałam, że jak zobaczę serduszko to wyluzuje.
Na pierwszej wizycie w 5 tygodniu wszystko już było. Ale ja dalej się bałam. Powiedziałam sobie, jak za 2 tygodnie będzie dobrze, to już będę się cieszyć ciążą.
Ale dalej nerwówka. I dalej martwienie się nie przeszło.
Myślałam, że po prenatalnych to juz na maksa będę spokojna.
Heh myślicie, że nie przestałam czytać o obumarłych ciążach w II trymestrze?
O wczesnych porodach?
masakra, jestem nienormalna. Ale psychikę mam zjechaną po poronieniach na maksa. Taki i7nastawienie- coś musi stać się złego, to byłoby zbyt piękne, aby było prawdziwe...
Ale pracuje nad sobąKarmelek życzę ci spokojnej ciąży i nudnej. Teraz na pewno juz będzie dobrze, bo tak naprawdę czemu ma być źle?
Kochana mam 22 tydzień a czuję ruchy maluszka a dalej się martwięszczególnie, że czasem jeszcze plamie...
Karmelu gratulacje życzę nudnej i spokojnej ciąży na pewno będzie wszystko dobrze ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 11:00
-
Ja się wyloozowalam można tak powiedzieć ale na 100% to chyba wyloozuje jak będzie dziecko miało 18 lat hehe
Generalnie z moją głowa jest o niebo lepiej niż w pierwszym trymestrze ale jak nie czuję ruchów za długo to mnie schizolki łapiąale mam metody na żelusia żeby Się zaczął ruszać
A tak swoją drogą to się ruszyło z fasolkami, czekamy na resztę -
znowu po wejściu na FB powitał mnie widok nowo narodzonego 3 dziecka koleżanki równolatki.. facebook to lubi ludziom po mordzie dać..
-
Ja pierdziele siedzę sobie w biurze a tu jakieś dwa menele mi pod drzwiami (szklanymi) stoja i opowiadają "ja tu k****a pier***e cała robotę, jadę nad morze" "ale najeb****y jeste" i takie tam. I nagle jeden zaczyna mi lać na murek włącznie z drzwiami. Ale się wkurzyłam, normalnie zjechałam dziada a ten jeszcze cośtam pokrzykiwał czy chcę popatrzeć. Darłam się, że ma spieprzać. O dziwo poszedł ;]
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Matko nie wiem co się ostatnio ze mną dzieje.. tak mi się spaaaaać chce.. non stop.. mogłabym spać, wstawać na jedzenie i wracać spać.. już od dawna było u mnie źle pod tym względem ale już zaczynam pobijać wszelkie rekordy.. dziś zaczęłam zasypiać w pracy przy kompie.. wtf..?! o.0