Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisku my to noc, on jest naprawdę gruby.. a ja swoje mam i mi wiecznie zimno, także ten..
Karmelek powiem Ci tak, ja zawsze uważałam, że pójście na l4 od razu po zobaczeniu 2 kresek to przegoęcie ale.. no właśnie.. po poronieniu to co innego, uciekałabym od razu jak się potwierdzi.. sama nie mam za sobą poronień ale po tym ile się staramy to sama nie wiem czy dość szybko nie ucieknę.. na wszelki.. choć niby takiej stresującej pracy nie mam..
Morisek też mam książkę ziołowego zakątka
co do robienia kosmetyków to ja jakby co kupuję w blisko natury i ecospa - wlaśnie czekam na ostatnie zamówieni. Ale ja się jakoś pr8fesjonalnie nie bawię, nie mam aż tyle zacięcia. Jedynie jakieś pólprodukty, masła i używam takich naturalnych. Teraz kupiłam sproszkowany koralowiec, błotko z
z morza martwego i takie tam
A książki z przepisami na koktajle zielone kupiłam ostatnio dwie. No i na 8 sierpnia jestem umówiona do dietetyczki.. ciekawe xo z tego wyjdzie hahah.. -
nick nieaktualny
-
Marietta, Kena1983, zakocona, Izik, Morisek28, Nymeria, kr0pka, aaagaaatka, AnaAna, kamka, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
Marietta wrote:Karmelek- Gratuluję!!! :*
Jeszcze tylko beta i wszystko będzie w 100% jasne.
Nie mogę jeszcze się otrząsnąć ... Nie wiem jak będę dziś funkcjonować w pracy, bo cały czas chce mi się płakać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 05:59
-
kropka ja mimo 3 poronień, pracuje. I mam zamiar pracować do grudnia:)
W domu nuda. Tylko bym szkodziła dziecku, szukając po necie co tym razem może być nie tak...
Karmelek teraz przed Tobą długa i wyboista droga do 12 tygodnia. Stres miałam codziennie. -
Myślałam, że jak zobaczę serduszko to wyluzuje.
Na pierwszej wizycie w 5 tygodniu wszystko już było. Ale ja dalej się bałam. Powiedziałam sobie, jak za 2 tygodnie będzie dobrze, to już będę się cieszyć ciążą.
Ale dalej nerwówka. I dalej martwienie się nie przeszło.
Myślałam, że po prenatalnych to juz na maksa będę spokojna.
Heh myślicie, że nie przestałam czytać o obumarłych ciążach w II trymestrze?
O wczesnych porodach?
masakra, jestem nienormalna. Ale psychikę mam zjechaną po poronieniach na maksa. Taki nastawienie- coś musi stać się złego, to byłoby zbyt piękne, aby było prawdziwe...
Ale pracuje nad sobąKarmelek życzę ci spokojnej ciąży i nudnej. Teraz na pewno juz będzie dobrze, bo tak naprawdę czemu ma być źle?
-
Karmelek, jak to już dziewczyny napisały: spokojnej i nudnej!! Wszystko będzie dobrze
-
ja już po kłuciu na AMH i Inhibinę.. resztę zrobię za miesiąć bo już 6dc dziś a miało być 2-3.. Echh.. ciekawe jaki będzie wynik..
-
chyba po południu/wieczorem powinny być. Jako że założyliśmy już kartę w Inviccie to chyba nawet online ale najpierw muszę w domu zobaczyć czy mamy ten dostęp i czy działa (sierotka
)
-
Karmelek jeszcze raz gratulacje
Mówiłam że tak będzie
) Nie pozostaje mi nic jak kupić szklaną kulę i otworzyć wróżbiarstwo
Ogólnie chciałam wtedy napisać, że mam przeczucie, że konkretnie w tym cyklu, ale chciałam mieć jakiś margines błędu
kamka9319 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]