Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelek211 wrote:I chyba tak zrobię, będę brała luteinę 2x dziennie i 1xdziennie acard. Tak wiem, że gdzieś za 2-3 tyg coś będzie widać, ale w ostatniej ciąży w 39dc beta zaczęła spadać i po 4 dniach byłam już w szpitalu, w trakcie poronienia. Dlatego wolałabym profilaktycznie się "zabezpieczyć", jednocześnie nie szkodzić. Choć czuję, że tym razem będzie dobrze i wszystko zakończy się pozytywnie i w marcu następnego roku będę trzymać w rękach mojego Maluszka.
Mój maż już oszalał, jak wychodził rano z domu pocałował mnie i mój brzuch i powiedział: jak dobrze, że jesteś. A teraz cały czas dzwoni i pyta jak się czuję, czy jadłam, czy się nie przemęczam, czy odpoczywam i najlepszy tekst: Jak wrócę do domu to sobie porozmawiam z Fasolą i dam reprymendę, że ma nas słuchać i zostać z nami już na zawsze- Wariat. I znowu bęczę jak głupia:D
ja jestem bliska placzu, jak moj maz tak by powiedzial to tez bym sie poryczala jak glupia!
a tego dziada w przychodni niech drzwi scisną! takie sa najgorsze, tez nie mam nic bo babc i dziadkow ale jak sie normalnie zachowuja.!
i nie denerwuj sie tak w tej pracy!
arturowa nie smutaj!
nymeria kamka jak samopoczucie? -
arturowa wrote:Może i tak Kena...
Ale chciałabym być normalna. -
z serii smaki dziecinstwa - KOGEL MOGEL!
powiedzcie mi dziewczyny, jutro po 10 mam do odbioru wyniki badan, tsh ft3 ft4 atp atg l3 i l4 czy jak bedzie cos nie w normie bedzie ktoras z Was w stanie mi cos powiedziec na temat tych wynikow? i w ogole jak bedzie cos nie tak (a czuje ze bedzie) z tymi wynikami to czy duzy problem uregulowac te hormony co wymienilam? -
Klaudia z tego co widzę tu na ovu to masa dziewczyn ma coś z tarczyca, parę leków i jest wszystko w normie. Co druga w ciąży bierze leki na tarczyce, żeby regulować i jest wszystko ok, więc piękna u Ciebie ty młoda na 100% będzie "bejbi" zaraz
Karmelek u mnie samopoczucie ogólnie fantastyczne, czasem tylko najem się (jak wczoraj) niestrawnego jedzonka (ryba smażona, frytki i fasolka szparagowa) i mam ból żołądka i wzdęcia, ale mój maluch słodko kopie więc jemu nic nie dolega
Hehe wstawiłas Klaudia cytat i już pomyliłam komu mam odpisać
Kogel mogel jest extra ale surowizny jeść nie mogę - płaczWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 09:29
-
U mnie tak: AMH 4,47, a wyników inhibiny ni ma jeszcze..
-
Nymeria wrote:Klaudia z tego co widzę tu na ovu to masa dziewczyn ma coś z tarczyca, parę leków i jest wszystko w normie. Co druga w ciąży bierze leki na tarczyce, żeby regulować i jest wszystko ok, więc piękna u Ciebie ty młoda na 100% będzie "bejbi" zaraz
Karmelek u mnie samopoczucie ogólnie fantastyczne, czasem tylko najem się (jak wczoraj) niestrawnego jedzonka (ryba smażona, frytki i fasolka szparagowa) i mam ból żołądka i wzdęcia, ale mój maluch słodko kopie więc jemu nic nie dolega
Kogel mogel jest extra ale surowizny jeść nie mogę - płacz
wlasnie wiem tyle ze nie jestem pewna czy to tsh jest tak latwe do zbicia tylko czy wszystkie? -
A Nymeria ma rację Klaudia. W kwestii hormonów tarczyca chyba jest najprostsza do ogarnięcia
-
Aa, inhibinę dopiero za tydzień mogę mieć, ma termin 7 dni
-
wiesz, Morisek, ja na Twoim miejscu za jakiś powtórzyłabym badanie - u mnie było tak - 0,4, później 0,3 a teraz 0,6 i bądź mądry....
trochę się boję czy zareaguję dobrze na stymulacje i będą mieli "co" pobierać...
ale jak czytam historie co niektórych dziewczyn z AMH 0,1 i naturalną ciążą - to chyba zacznę modlić się po prostu o dobrą jakość choć jednej... -
Oby...Morisek...oby....a jak nie to kupuje szopa
a teraz z innej beczki - wynoszę z sypialni wszystkie rzeczy po kolei - i szykuję sie do remontu - wygrzebałam swoją pracę magisterską i zamiast ogarniać dalej...durna zaczęłam ją czytać...masakra w 2007 roku edukacja medialna była "raczkującą" dziedziną...ciekawa jestem jakbym teraz badania przeprowadziła w szkole - obrót w poglądach i nauczycieli i uczniów o 180 stopni....ale generalnie zmierzam do tego, iż bardzo ładnie pracę zaczęłam...od cytatu Marshalla McLuhana odnośnie mediów - "(...)człowiek pozostaje tak samo nieświadomy psychicznych i społecznych skutków działania nowej techniki, jak ryba jest nieświadoma wody, w której pływa"...
chciałabym poobserwować ludzi w sytuacji gdy globalna sieć www przestaje funkcjonować na 3 dni... -
Świat i ludzie tak sie zmieniają ze ciężko to pojac.
Nie wiem czy Wam to pisałam ale zdalismy sobie z R ostatnio sprawe ze bylismy ostatnim pokoleniem ktore musialo sie uczyć jak telefon czy komputer obsługiwać teraz dzieci male po prostu to umieją...
Trzymcie kciuki za jutro! Dobranoc :* -
Wartość referencyjna:
<= 0.30 znacznie obniżona płodność
0.31 - 1.20 obniżona płodność
> 1.20 prawidłowa płodność
Badanie wykonano metodą ECLIAtestem II generacji firmy Roche.
Mi to mówi zupełnie nic
Teraz zostaje czekać ok tygodniana wyniki K. .
Kena, jakby internetu zabrakło w tych czasach to byłby pogrom
Padam na ryj.. miałam się dziś wcześniej położyć, tiaa -
Dziewczynki!
Beta 52,80 ( 12dpo ) , progrsteron 50,4
Chyba ok?
Jutro powtórzę betę, zeby spr przyrostaaagaaatka, ważka, Kena1983, Nymeria, kr0pka, Klaudia N., AnaAna, arturowa, Ajka lubią tę wiadomość
-
Karmelek211 wrote:Mam już acard, luteinę rano zapodałam. Będę brać, nie zaszkodzi.
On już wczoraj miał różne myśli, marzenia, co będzie robiłI mi opowiadał, że będzie brał smyka w fotelik i w trasę, do roboty, albo że będzie nosił na barana, usypiał na swojej klacie
on wie, że będzie wstawał do dziecka w nocy, bo ja jestem głucha i mówi: spoko nie ma dla mnie problemu, będziemy sobie oglądać w nocy "Sensacje XX wieku" - czujecie! Serio oszalał
A ja patrzę na niego i myślę, czy mogłabym mieć lepszego faceta-nie? Czy moje dzieci mogłyby mieć lepszego ojca niż on-nie! NIGDY!
Karmelek no siedzę w pracy i ryczę ze wzruszenia przy prawie każdym Twoim wpisie. Przestań
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny