Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Po prostu nic im nie mówcie. A na myśl o Terlikowskim to mnie aż trzepie, nie cierpię tego gościa. Osobiście uważam, że to jakiś psychol ;]
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
kr0pka wrote:Podobno w miesiącu urodzin jest się najbardziej płodną więc jeszce nadzieja w tym cyklu
(tak z przymrużeniem oka;)
a czy faceci sa bardziej plodni w miesiacu swoich urodzin?jezeli tak to nie ma bata zachodze w sierpniu
-
Ja rozumiem wierzyć, mieć swoje wartości, ale właśnie niektórzy przesadzają po prostu.. ale tak jest zawsze, w każdej religii będzie taki radykalny odłam.. nawet moja matka jak posłuchała fragmentów niektórych wypowiedzi i artykułów z Frondy to jej wszystko opadło..
-
Morisek28 wrote:Arturowa, czy z ivf czy z iui czy poczęte naturalnie-dzieci wyglądają tak samo. Nie musisz nic mówić o tym czy ją miałaś czy nie. Nikt nie dojdzie do tego
Sama bym z pomocy teściowej skorzystała bo cigle chce mi te pieniądze pożyczyć ale tu jest problem że ja nie powiem nikomu o ivf a ona wszystkim . Więc niech spierdziela .
Morisek, to pożycz od niej na "operację" w prywatnej klinice ... ewentualnie później będzie się chwalić tylko tym, że to dzięki niej udało Ci się zajść... -
Albo powiedz jej, że jak komuś wygada to będzie pożyczka bezzwrotna
Może argument utraty kasy do niej przemówi i będzie cicho
-
Kurcze, ale mam stresa...dziś "kroją" moją przyjaciółkę...zakładam, że zaczęli o 10, więc jeszcze z 2h na stole...miejsca sobie nie mogę znaleźć...sypialnia przyjechała i leży w kartonach w garażu...powinnam zając się wynoszeniem wszystkiego przed remontem, ale weny brak...
-
i zaczynamy 6 cs 8 na serio aczkolwiek nie nastawiam sie, oby to byl problem tylko z tarczyca endo w przyszlym tyg i moze w sierpniowym cyklu sie uda? w koncu to miesiac moich i Roberta urodzin:)
Mirabelka30 lubi tę wiadomość
-
Kena to trzymam kciuki za Twoją przyjaciółkę, nie dziwię się, że się stresujesz ;/
Idę dziś na wizytę, mam 17dc - chcę podglądnąć czy wszystko tam nadal ok skoro się dalej nie udaje ;/
No niestety nie bylo pecherzyka dominujacego wiec albo jest po owulacji (malo prawdopodobne - niska temp) albo nie było jej wcale i nie będzie. Tego jeszcze nie było
kolejna przeszkoda... mam zaczac pic inofolik a w przyszłą sobotę przyjechać do szpitala na wymaz w kierunku bakterii chlamydia ureoplazma i mykocostam. Po wakacjach pełny monitoring.
Smutno mi.
Oj bidulo, tulam...
ale wiesz, temperatura może skoczyć do 3 dni po owu tak więc spokojnie...
ja już ten wymaz mam za sobą...mam nadzieję, że u ciebie też będzie ok - tzn. żadne cholerstwo nie wyjdzie...
dziś koleżanka - dzwoni do mnie załamana bo w wymazie z pochwy wyszedł jej paciorkowiec...ja w śmiech..a ta w ryk...tłumaczę jej, że mi pozbycie się go zajęło dokładnie 6 dni...po kuracji magicznymi czopkami i betadine posiew czyściutki...złamała chyba wszystkie przepisy drogowe w ciągu 20 minut była u mnie po pozostałości moich leków...durna koza nawet o konsultacji z lekarzem nie chciała słuchać